Internet elérés Németországban
- borex
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
szeretném megkérdezni milyen internet elérhetőségi lehetőség van németországban.hosszútávra mennék melózni kórházba és a nővérszállón nincs net.
köszönöm
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- forrest
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 6
Amúgy bármiféle Internet Stick megteszi. Bemész egy Media Marktban és túrsz ki egyet a kupacból, vagy bemész egy Lidl-be ott is lehet kapni Internet Sticket, vagy bármiféle bevásárlóközpontban.
A futás azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Tudtommal a leggyorsabb a Kabel Deutschlank 100.000 Mbit max. Nekem is tőlük van, de csak a 32 ezer Mbites. Ezzel pl Tv-t is már szuperül tudsz nézni! A csomagom telefonra is érvényes 1 külföldi állam kevezménnyel (Ez Mo.)borex írta: Sziasztokszeretném megkérdezni milyen internet elérhetőségi lehetőség van németországban.hosszútávra mennék melózni kórházba és a nővérszállón nincs net.köszönöm
(Hátránya: csak ott van ahol van kábel TV, viszont szinte minden városban vagy nagyobb faluban van! Nálm ez is tőlük jön szuper HD minőségben.)
Internet/telefon: első évben 14.90€, a második évtől 24.90€ FLAT.
INFO: www.kabeldeutschland.de/internet-telefon...telefon-32-flex.html
Az 1&1-et kerüld el. Technikailag ők is jók, de ha fel akarsz mondani akkor hirig lesz!
DCT
- Szilvi
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 160
DECOTEXT írta:
Tudtommal a leggyorsabb a Kabel Deutschlank 100.000 Mbit max. Nekem is tőlük van, de csak a 32 ezer Mbites. Ezzel pl Tv-t is már szuperül tudsz nézni! A csomagom telefonra is érvényes 1 külföldi állam kevezménnyel (Ez Mo.)borex írta: Sziasztokszeretném megkérdezni milyen internet elérhetőségi lehetőség van németországban.hosszútávra mennék melózni kórházba és a nővérszállón nincs net.köszönöm
(Hátránya: csak ott van ahol van kábel TV, viszont szinte minden városban vagy nagyobb faluban van! Nálm ez is tőlük jön szuper HD minőségben.)
Internet/telefon: első évben 14.90€, a második évtől 24.90€ FLAT.
INFO: wewewe.kabeldeutschland.de/internet-telefon/internet-und-telefon-32-flex.html
Az 1&1-et kerüld el. Technikailag ők is jók, de ha fel akarsz mondani akkor hirig lesz!
Köszönjük az infót DCT, de fontosnak tartom hozzáfűzni, hogy először a pontos cím alapján ellenőrizd, lehetséges-e Nálad egyáltalán a kapcsolat kialakítása. Csak utána vesd bele magad az olvasgatásba
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Szilvi írta: ....lehetséges-e Nálad egyáltalán a kapcsolat kialakítása. Csak utána vesd bele magad az olvasgatásba ...[/color]
Kedves Szilvi!
Benne van ez ai az irásomban! Olvass pontosan!
Idézet tőlem:
Hát ha ebből nem derül ki az, hogy előtte érdeklődni..Hátránya: csak ott van ahol van kábel TV, viszont szinte minden városban vagy nagyobb faluban van!....
kell, hogy van e kábel-TV akkor ott nagyobb gond lehet.....
DCT
- Szilvi
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 160
DECOTEXT írta:
Szilvi írta: ....lehetséges-e Nálad egyáltalán a kapcsolat kialakítása. Csak utána vesd bele magad az olvasgatásba ...[/color]
Kedves Szilvi!
Benne van ez ai az irásomban! Olvass pontosan!
Kedves DCT,
Pontosan olvastam és meg is értettem, sőt olyannyira, hogy használtam is az általad küldött linken azt a lehetőséget, ami kidobta, hogy ahova költöznék ott nem telepíthető.
Kérdésem az lenne, rajtam kívül ezt hányan tették vagy fogják megtenni???? Mert ha a többség vadul a Kábel TV telepíthetősége után kutat, akkor igazam volt, hogy beírtam, de igaz a lejjebb tett megjegyzésed is. "Hát ha ebből nem derül ki az, hogy előtte érdeklődni kell, hogy van e kábel-TV akkor ott nagyobb gond lehet....."
Nem érdeklődni kell, csak a gombot megnyomni!