Autóvásárlás Németországban
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
vbela64 írta: Szóval, aki csak pénzt keresni jön az milyen autóval járjon?
Nem akar hitelre vásárolni! És nincs maradék 2-3000€ fél év alatt.
2-3000 maradékhoz, fél év alatt, már egy nagyon jó kereset kell. Az ilyen hitelek nagyon korrektek és könnyen lehet fizetni! Van sok, különböz ajánlat akár nagyobb induló összeg befizetése nélkül is. Késöbb (3 év múlva) a maradék összeget is lehet finanszirozni. Igaz hogy ezek olcsóbb kocsik s nem lehet ennyért flancolni középkategóriás gépekkel! Aki pénzt akar keresni (ki nem?)
az ne járjon romokkal, amelyeknek a javitása többe kerülhet mint a vételiára!
A németországi hitelezési rendszert ne a magyar alapján itéld meg!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mikulino
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 4
Még próbaidős vagyok, az eladó szerint ha meglenne önerővel, és beszámítással az autó vételárának kb a fele, akkor ő lát rá esélyt, hogy megkapjuk a hitelt.Bár én kicsit tartok ettől, mert még nem vettem fel hitelt itt.Ebben lehetnek buktatók? Van valakinek ebben tapasztalata?
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
ne aggódj, csak arról van szó, hogy a Mitsubishi, azon belül a Lancer finoman szólva is a "futottak még" kategória jelenleg a német piacon, így rettentő rabattokkal próbálják a kereskedők eladni. Az aktuális modell jónéhány éve a piacon van már, de ez téged nem kell, hogy elrettentsen. Én is előnyben részesítem a kifutó modelleket, mert akkorra általában már elmúltak a gyerekbetegségek és baromira jó az ár-érték arány.
A hitelnél meg kérjél 2-3 banktól ajánlatot, ne fogadd el a kereskedő hitelajánlatát vakon....
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Menjetek el a saját bankotokhoz is. Nem egyszer jobbak ott a kondiciók, mint egy kereskedőnél! Így akkor a bank ad neked hitelt, ez a kereskedőnél KP. fizetés lesz, s így még jobban le tudjátok nyomni az árat! Soha ne essetek hasra egy ilyen 5000 eurós "kedvezménynél", s követeljetek még többet! (Extra szőnyeg, sárvédők pluszban, s műszaki és a rendszám (Zulassung) eleve legyen még benne!
Ha rám hallgatsz még egy csomag téli gumit is kértek felnin!!**
** Ezeket most itt azért soroltam fel, mert mi ezt tettük amikor a toyotát vettük tavaj májusban. S mindent megadtak csak vegyük...!!!
Ráadásul én nem is tudtam hogy a téli gumikat (amit én választottam!) alufelnire rakták és október 1.-én mehettem értük!
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
mikulino írta: Még próbaidős vagyok, az eladó szerint ha meglenne önerővel, és beszámítással az autó vételárának kb a fele, akkor ő lát rá esélyt, hogy megkapjuk a hitelt.Bár én kicsit tartok ettől, mert még nem vettem fel hitelt itt.Ebben lehetnek buktatók? Van valakinek ebben tapasztalata?
Ez azért meredek. A próbaidő máris egy óriási buktató (lehet)! Ez így inkább orosz rulett mint hitelfelvétel, gondol át ezt még1x szerintem és minimum 2-3 év után ugorj ilyesmibe bele!
- mikulino
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 4