Utazás vonattal Németországban
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
11 éve 4 hete - 11 éve 4 hete #34011
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Utazás vonattal Németországban
Természetesen. Be kell írni a Maestro-hoz az utolsó 10 számjegyet akkor, a lényeg, hogy az utolsó négy helyesen jelenjen meg a "jegyen"gejza írta: Még valaki, valamilyen okossággal ez ügyben?
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 464
11 éve 4 hete #34013
Írta: gejza
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
gejza válaszolt a következő témában: Utazás vonattal Németországban
És a BLZ-hez mit írsz ??? Hidd el, ugyanazt a hibajelzést fogod kapni, mint amikor hitelkártyaként akartam elsütni a Maestro-t. A Maestro-nak 16 jegyü kártyaszáma van csak, mint a hitelkártyáknál a 4x4 számjegy. És ennek a számnak semmi köze a számlaszámhoz és a BLZ-hez. Grüß Gott!
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
11 éve 4 hete #34014
Gergoo,
csak hogy lásd: kipróbáltam. BLZ-nek beírtam a ténylegeset (amit persze M.o.-n nem így hívnak és nincs is rajta a kártyán) és lám:
(Mellesleg a kártyát ugyanúgy lehúzza a kalauz a kézi terminálján (kivéve természetesen DECO-nak ), tehát nem silabizál semmit. Ha a leolvasott QR-Code-hoz a kártya nem OK, akkor a terminálja jelez...)
Még mindig van valami ötlet, ami szerint csakazért is én vagyok a hülye ??? Mert, ha ez kell, tessék, legyetek boldogok: HÜLYE VAGYOK (de akkor ti is ).
Most már leírom azt is (még mielött valaki diadalittasan jelentkezik), hogy a magyar Kreditkarte-t (a debit alapút is) a Kreditkarte-nál elfogadja, de ugyebár a kérdezö utazni szándékozó haverjának nincs olyanja sem!!!
Azt hiszem csináltatok egy új névjegykártyát (DECO, megtervezed ?):
gejza
DB Online Ticket Sales
Senior Expert - Help Desk Very Senior Manager
PEACE, FREEDOM, LOVE, HAPPINESS !
csak hogy lásd: kipróbáltam. BLZ-nek beírtam a ténylegeset (amit persze M.o.-n nem így hívnak és nincs is rajta a kártyán) és lám:
(Mellesleg a kártyát ugyanúgy lehúzza a kalauz a kézi terminálján (kivéve természetesen DECO-nak ), tehát nem silabizál semmit. Ha a leolvasott QR-Code-hoz a kártya nem OK, akkor a terminálja jelez...)
Még mindig van valami ötlet, ami szerint csakazért is én vagyok a hülye ??? Mert, ha ez kell, tessék, legyetek boldogok: HÜLYE VAGYOK (de akkor ti is ).
Most már leírom azt is (még mielött valaki diadalittasan jelentkezik), hogy a magyar Kreditkarte-t (a debit alapút is) a Kreditkarte-nál elfogadja, de ugyebár a kérdezö utazni szándékozó haverjának nincs olyanja sem!!!
Azt hiszem csináltatok egy új névjegykártyát (DECO, megtervezed ?):
gejza
DB Online Ticket Sales
Senior Expert - Help Desk Very Senior Manager
PEACE, FREEDOM, LOVE, HAPPINESS !
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
11 éve 4 hete #34020
Akkor foglaljuk össze. Nem véletlenül kérnek mahlzeit-től sem VISA vagy MasterCard kártyaadatokat, szóval aki Németországban online jegyet váltva szeretne vonatozni és nincs német Maestro kártyája az szerezzen be egyet!
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
11 éve 4 hete #34023
Na "jó reggelt", elég sokáig tartott ide eljutni.....
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
11 éve 4 hete - 11 éve 4 hete #34025
Te vacakoltál 3 órája csekkoltad le a (jelenleg) utolsó ötletemet.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: gejza