Gépjármű átírás
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
11 éve 8 hónapja #28982
Írta: Gergoo
Kukkants már be egy másik topikba is légyszíves, különben csak azt írd, hogy a megoldás nem került kozelebb hozzád mert Te kettőt nem kattintanál a saját érdekedben nekem úgy tűnik!
Magyar rendszámmal Németországban
Amúgy pedig annak ismerete nélkül (az titok nyilván), hogy honnan hoznád a két kocsit, DCT-hez hasonlóan borítékolom, hogy rövid és hosszútávon is felejtős a történet).
Gergoo válaszolt a következő témában: Gépjármű átírás
Nem kerültél közelebb a megoldáshoz??? OMGricardo10 írta: köszönöm a válaszokat,de nem kerültem közelebb a megoldáshoz.ha valaki aktuális költségekről is tud az talán segítene.
Kukkants már be egy másik topikba is légyszíves, különben csak azt írd, hogy a megoldás nem került kozelebb hozzád mert Te kettőt nem kattintanál a saját érdekedben nekem úgy tűnik!
Magyar rendszámmal Németországban
Amúgy pedig annak ismerete nélkül (az titok nyilván), hogy honnan hoznád a két kocsit, DCT-hez hasonlóan borítékolom, hogy rövid és hosszútávon is felejtős a történet).
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- laca52
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
11 éve 8 hónapja #28995
Írta: laca52
laca52 válaszolt a következő témában: Gépjármű átírás
Ennél aktuálisabbat ? 78 euro vagyis nézd meg az előző hozzászólásomat. Nem értelek, miért nem kerültél közelebb a megoldáshoz ?
- AiRLAC
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 55
11 éve 8 hónapja #28997
Írta: AiRLAC
Vagy esetleg megcsinálná helyetted, az még jobb lenne, nem?
AiRLAC válaszolt a következő témában: Gépjármű átírás
ricardo10 írta: köszönöm a válaszokat,de nem kerültem közelebb a megoldáshoz.ha valaki aktuális költségekről is tud az talán segítene.
Vagy esetleg megcsinálná helyetted, az még jobb lenne, nem?