Leállt a Malév!
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
Egyszerü. Nem adták el öket russzki hiénának.Maya írta: Így van: Frankfurtból Lufthansával repültem én is, Stuttgartból Germanwingssel.
Ott rontották el, hogy drága volt a Malév. Hogy lehet az, hogy a világ egyik legjobb repülőtársasága, a Lufthansa, olcsóbban tudja adni a jegyeket, mint a Malév??
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- magyaranyuka
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 21
Felelos meg sose lesz, foleg ha "zaroljak" az aktakat.
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
A fizika törvényei szerint pénz nem vész el csak tulajdonost vált.magyaranyuka írta: Mindenesetre (ha igaz, amit olvasni lehet) 100 milliard HUF az bukta az adofizetok penzebol.
Felelos meg sose lesz, foleg ha "zaroljak" az aktakat.
- magyaranyuka
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 21
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
A 8 év MSZP tett be a malévnek. Mint tudjuk most elnyomja öket Orbán éppen a gonosz 2/3-os többséggel ami választás ide vagy oda csak szocik kezében lehet demokratikus.magyaranyuka írta: Nekem is az a "gyanum" hogy egyes "testveri elvtarsak" zsebebe "bukott" az a penz- nem veletlen zaroltak az aktakat es nem veletlen hogy az EU is "bemondta" ez ugyben az "unalmast"...
Az EU lehuzta a rolot mert a WIZZ Air feljelentette a malévet illegális segélyezés cimén. Az EU pedig örült hogy rughat egyet Orbánékon még ha nem is ö adta a pénzt. Addig nem volt sürgös. Ennyire egyszerü.
- Witzleben
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 3