Buszsofőr állás
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- SzGerg
- Nem elérhető
- Junior Member
- Nem vagyok tökéletes, hiányzik belőlem a hiba :-)
- Köszönetek: 3
Gergoo írta: Miféle "autósiskola" az könyörgöm??? A legocsóbb, mi?
Én úgy 20 éve kaptam egy "buszvezetői tanfolyamot elvégezte" (kb. bankkártya méretű) papír kártyát róla. Aztán, hogy ez manapság milyen méret és formátum, valamint, hogy azzal mire jutsz Németországban arról lövésem sincs de, hogy az átlagtól is sötétebb autósiskolába jársz, az tuti!
Gergooo A magyar szabályozással tisztában vannak, a német ÖPNV (Vagy mi a neve...) vizsgáról nem hallottak, szerintük a mi PÁV II.-nk elég, mert szerintük csak előszűrő, de fogalmuk nincs
Nem a legolcsóbb, hanem az egyetlen buszos iskola a magyar lakhelyem közelében...
Zigeuner. Odahaza 140.000 a GKI jelenleg, itt 600Eur... Nem is a pénzkülönbség, de ha jól tudom, amíg nincs német jogsim, nem "vizsgázhatok" idekinn
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves SzGerg!SzGerg írta: A magyar szabályozással tisztában vannak, a német ÖPNV (Vagy mi a neve...) vizsgáról nem hallottak, szerintük a mi PÁV II.-nk elég, mert szerintük csak előszűrő, de fogalmuk nincs
Nem a legolcsóbb, hanem az egyetlen buszos iskola a magyar lakhelyem közelében...
Teljesen mindegy, hogy Mo.-on Te milyen vizsgákat teszel le. Az is tök mindegy, hogy ott nekik mi az elég! ITT KELL MEGFELELÖ PAIROKAT SZEREZNED! Ha itt Németországban akarsz soförködni akkor itt érdekldöj a dolgok után a megfelelö hivatalokban, központokban! Az, hogy a magyar lakhelyed szerinti X. Béla fökertész miket mond, hogy lehet hogy..... az nem számit! Nagyon sok magyar végzettség nem felel meg az európai elöirásoknak, akkor sem ha otthon ezt próbálják belétek táplálni!
DCT
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
A buszsoförök 60 % russki, 20 %-a arab es 10 % a nemet!Zigeuner. Odahaza 140.000 a GKI jelenleg, itt 600Eur... Nem is a pénzkülönbség, de ha jól tudom, amíg nincs német jogsim, nem "vizsgázhatok" idekinn
Ezen szazalekos aranyban nem rosszak az eselyeid.
Az, hogy magyarorszagon ki az illetekes a Personenbeförderung viszgara az lehet a
KMK vagy az ÜTK hivatala
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Dehogy nem!Nem jól tudod , amig nincsenek meg a moduljaid, addig nem is kaphatnál német jogsit
Minden KMK vagy ÜTK hivatal azonnal kiadja.
Nem vagy te Zigeuner, ha nem tudod hogy hol vannak ezek a hivatalok
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!