- Köszönetek: 1145
Németországi munkát keresek
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
Szia,Sziasztok!
Kitöltöttem a "Jelentkezés németországi munkára" pont alatti adatlapot, és természetesen csatoltam hozzá a német nyelvű önéletrajzom. Nem tudom, hogyan tudom az egészet visszaellenőrizni. Nem történt e hiba, megfelelő e, csatolódott e az önéletrajz? Tudható e, hogy esetleg már megnézték e, és ha igen, akkor hányan?
Köszönettel: Kalocsa31
Az adatlap nem publikus, sajnos a statisztikája sem. Amióta elindítottuk kevesebb mint százan töltötték ki és eddig egyetlen cég kérdezte le az ápolókat belőle. Csak németül beszélő és szakképzett ápolót kerestek.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- amandaa
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Köszönetek: 2
nekem gyogyped a végzetségem szerinted eltudok ápolásban hejezedni?
Köszi
Amanda
- kisslane
-
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
- Köszönetek: 0
esetleg idősek gondozását is vállalom.
Nagy könyvelési gyakorlattal rendelkezem, B kat.
jogosítvány van.
- Kalocsa31
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Köszönetek: 1
Köszönöm a választ. Ebben van új is a számomra, mégpedig az ami az adatlapra vonatkozik. Ami viszont kevésbé új, hogy nem túl kedvező szakmám van, és bizony a német nyelvtudásom sem éppen kielégítő. Ráadásul a korom sem igazán versenyképes, bár erre az utóbbira most nem érzek utalást.
- dinoka
- Újonc fórumozó
-
- arnyek
- Újonc fórumozó
-
Kérek mindenkit aki tud szóljón hozzá,hozzám!
Nagyon sok munkaerő közvetitö céget találtam,sokat próbálok lecsekkolni,olvasgatok,utánajárok,teljesen öszezavarodok./vagy lehúznak,vagy nem is léteznek/Én is mint mások jövöre szeretnék kimenni németországba dolgozni.szerencse kell vagy sem?hm ki tudja.olvastam sorsokrol,barátságokrol stb stb.mit csináljak?hol keressek?segitene esetleg valaki?Ami érdekelne:targoncázás,sofőrködés,konyhai munka,festés,de nagyon kreativ vagyok.Szóval akiben megmoccan valami kérem keressen meg!Köszönöm mindenkinek előre is,ha segit,ha csak leszól.szép napot mindenkinek.Sziasztok.