Németországi munkát keresek
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
14 éve 1 hónapja #1538
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kalocsa31 írta::
Az adatlap nem publikus, sajnos a statisztikája sem. Amióta elindítottuk kevesebb mint százan töltötték ki és eddig egyetlen cég kérdezte le az ápolókat belőle. Csak németül beszélő és szakképzett ápolót kerestek.
Szia,Sziasztok!
Kitöltöttem a "Jelentkezés németországi munkára" pont alatti adatlapot, és természetesen csatoltam hozzá a német nyelvű önéletrajzom. Nem tudom, hogyan tudom az egészet visszaellenőrizni. Nem történt e hiba, megfelelő e, csatolódott e az önéletrajz? Tudható e, hogy esetleg már megnézték e, és ha igen, akkor hányan?
Köszönettel: Kalocsa31
Az adatlap nem publikus, sajnos a statisztikája sem. Amióta elindítottuk kevesebb mint százan töltötték ki és eddig egyetlen cég kérdezte le az ápolókat belőle. Csak németül beszélő és szakképzett ápolót kerestek.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- amandaa
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
14 éve 1 hónapja #1539
Írta: amandaa
amandaa válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok
nekem gyogyped a végzetségem szerinted eltudok ápolásban hejezedni?
Köszi
Amanda
nekem gyogyped a végzetségem szerinted eltudok ápolásban hejezedni?
Köszi
Amanda
- kisslane
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
14 éve 1 hónapja #1540
Írta: kisslane
kisslane válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Németországban keresek könyvelői, adminisztrárori
esetleg idősek gondozását is vállalom.
Nagy könyvelési gyakorlattal rendelkezem, B kat.
jogosítvány van.
esetleg idősek gondozását is vállalom.
Nagy könyvelési gyakorlattal rendelkezem, B kat.
jogosítvány van.
- Kalocsa31
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
14 éve 1 hónapja #1542
Írta: Kalocsa31
Kalocsa31 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia!
Köszönöm a választ. Ebben van új is a számomra, mégpedig az ami az adatlapra vonatkozik. Ami viszont kevésbé új, hogy nem túl kedvező szakmám van, és bizony a német nyelvtudásom sem éppen kielégítő. Ráadásul a korom sem igazán versenyképes, bár erre az utóbbira most nem érzek utalást.
Köszönöm a választ. Ebben van új is a számomra, mégpedig az ami az adatlapra vonatkozik. Ami viszont kevésbé új, hogy nem túl kedvező szakmám van, és bizony a német nyelvtudásom sem éppen kielégítő. Ráadásul a korom sem igazán versenyképes, bár erre az utóbbira most nem érzek utalást.
- dinoka
- Látogató
14 éve 1 hónapja - 14 éve 1 hónapja #1585
Írta: dinoka
dinoka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok! Idősápolás, beteggondozás érdekelne magyarul is tudó családoknál.Sajnos a nyelvet nem tudom.Szerintetek van-e lehetőségem? Aki tud valamit kérem írjon!
- arnyek
- Látogató
14 éve 1 hónapja - 14 éve 1 hónapja #1601
Írta: arnyek
arnyek válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok kedves Honfitársak!
Kérek mindenkit aki tud szóljón hozzá,hozzám!
Nagyon sok munkaerő közvetitö céget találtam,sokat próbálok lecsekkolni,olvasgatok,utánajárok,teljesen öszezavarodok./vagy lehúznak,vagy nem is léteznek/Én is mint mások jövöre szeretnék kimenni németországba dolgozni.szerencse kell vagy sem?hm ki tudja.olvastam sorsokrol,barátságokrol stb stb.mit csináljak?hol keressek?segitene esetleg valaki?Ami érdekelne:targoncázás,sofőrködés,konyhai munka,festés,de nagyon kreativ vagyok.Szóval akiben megmoccan valami kérem keressen meg!Köszönöm mindenkinek előre is,ha segit,ha csak leszól.szép napot mindenkinek.Sziasztok.
Kérek mindenkit aki tud szóljón hozzá,hozzám!
Nagyon sok munkaerő közvetitö céget találtam,sokat próbálok lecsekkolni,olvasgatok,utánajárok,teljesen öszezavarodok./vagy lehúznak,vagy nem is léteznek/Én is mint mások jövöre szeretnék kimenni németországba dolgozni.szerencse kell vagy sem?hm ki tudja.olvastam sorsokrol,barátságokrol stb stb.mit csináljak?hol keressek?segitene esetleg valaki?Ami érdekelne:targoncázás,sofőrködés,konyhai munka,festés,de nagyon kreativ vagyok.Szóval akiben megmoccan valami kérem keressen meg!Köszönöm mindenkinek előre is,ha segit,ha csak leszól.szép napot mindenkinek.Sziasztok.