- Köszönetek: 0
Németországi munkát keresek
- Toma81
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
13 éve 5 hónapja #25733
Írta: Toma81
Toma81 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Gergoo írta:
Toma! Szerinted ezért röhögnek rajtunk?!? :woohoo: Akkor nem azért mert Magyarországon mint akár ezen az oldalon minden segítség adott a sikerért és mégsem megy?Toma81 írta: Ahelyett, hogy legalább itt segítenénk egymást-itt,ahova egyébként segítségért jövünk;látatlanban is minősítjük a másikat.Nem csoda,hogy Európa fele rajtunk röhög!És a nagyobbik fele...
Konkrétizálok. Megpróbálok finom lenni.Csak az oldalunkon de az itt csokorba gyűjtött oldalakon 100000000000000000000000%, hogy csak és kizárólag a Németországban magyar nyelven történő munkavégzést feladni nem hajlandó, segítségre szorulók nem találnak munkát! Nekik pedig a legbiztosabb módszer tükröt tartani. Minősít a tükör, nem is kéne itt ilyen szép, hosszú hozzászólásokkal enyhíteni az önérzetekben okozott károkat! :laugh:
Gergő!
Kapkodtam.Én kérek elnézést :laugh: Csak nem akartam abba a hibába esni ami miatt a számat húzom.Igazat adok teljes mértékben!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
13 éve 5 hónapja #25734
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Amúgy értem a minősítéssel kapcsolatos észrevételedet
de megérteni nem tudom, mert tényleg nem tudok együttérző lenni pl. az említett esetben.
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
13 éve 5 hónapja #25735
Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Ezt senki nem érti! Azt sem hogy, ha valaki ki jön, vagy ki akar jönni és előtte itt kérdezősködik, akkor ha az igazat mondjuk, miért sértődik meg? Én akkor sértődnék meg, ha hazudnak nekem és átvernek! Akkor lennék nagyon morc, ha mindent rózsaszinűre festenének az itteni forumozók!prosperus írta: Akkor vegkepp nem ertem ezt a "kivagyok en" hochnäsige nagykepü
beallitottsagot
Az alapvető hiba az otthon Mo.-on, hiányos információ!
Aztán ha megtudják a valóségot akkor elhülnek azon,
hogy nyugaton sokat kell dolgozni, sok pénzért!
DCT
- ressinka025
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 58
13 éve 5 hónapja #25736
Írta: ressinka025
ressinka025 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Ez csak az egyik dolog.
Sajnos magamon tapasztaltam, hogy ha segítesz valakinek, és kiderül hogy az illető semmire sem jó, és haza kell hogy menjen, ezenfelül még le is járat téged is, mert te ajánlottad a munkára, és mikor hazament, te vagy a legszemetebb ember, mert nem álltál ki érte.
Kérdem én miért is álltam volna ki, ha nem végezte el a rá kiszabott munkát, és még vissza is szájalt a főnöknek, és Magyarul szidta a K....anyját, stb.
Na ezért nem érdemes segíteni senkinek. Otthon munkanélküli, itt keres 1000-1100 eurot, ami persze kevés szerinte, mert hogy milyen sokat kell dolgozni, és ez sem jó neki.
Tehát, mindenki keressen magának munkát, mint nagyon sokan mások, és akkor majd megtudja milyen nehéz is az, ha mindent magának kell intézni.
Ennyi.
Sajnos magamon tapasztaltam, hogy ha segítesz valakinek, és kiderül hogy az illető semmire sem jó, és haza kell hogy menjen, ezenfelül még le is járat téged is, mert te ajánlottad a munkára, és mikor hazament, te vagy a legszemetebb ember, mert nem álltál ki érte.
Kérdem én miért is álltam volna ki, ha nem végezte el a rá kiszabott munkát, és még vissza is szájalt a főnöknek, és Magyarul szidta a K....anyját, stb.
Na ezért nem érdemes segíteni senkinek. Otthon munkanélküli, itt keres 1000-1100 eurot, ami persze kevés szerinte, mert hogy milyen sokat kell dolgozni, és ez sem jó neki.
Tehát, mindenki keressen magának munkát, mint nagyon sokan mások, és akkor majd megtudja milyen nehéz is az, ha mindent magának kell intézni.
Ennyi.
Soha ne higgy annak, annak, aki azt mondja "Nem vagy képes rá" mert a képességeidet senki nem ismeri jobban nálad. Ami segít a célod elérésében az az Erő, Akarat, Józan ész. Na meg a NYELVTUDÁS!!!!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, Heditta
- ressinka025
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 58
13 éve 5 hónapja #25737
Írta: ressinka025
ressinka025 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Na ja. És próbálj meg valakinek segíteni. Kijön, nem dolgozik, visszabeszél a főnöknek, persze Magyarul, mert a nyelvet nem nagyon beszéli.
És akkor te vagy a legrosszabb helyzetbe, szégyelled magad, mert te ajánlottad.
Mikor hazamegy, mert előbb utóbb muszáj, akkor meg te vagy a szemét, mert nem álltál ki helyette.
Miért is, megérdemelné?
Also, nem érdemes segíteni, csak olyannak, akit tényleg ismersz, mert a végén te kerülsz kellemetlen helyzetbe.
És akkor te vagy a legrosszabb helyzetbe, szégyelled magad, mert te ajánlottad.
Mikor hazamegy, mert előbb utóbb muszáj, akkor meg te vagy a szemét, mert nem álltál ki helyette.
Miért is, megérdemelné?
Also, nem érdemes segíteni, csak olyannak, akit tényleg ismersz, mert a végén te kerülsz kellemetlen helyzetbe.
Soha ne higgy annak, annak, aki azt mondja "Nem vagy képes rá" mert a képességeidet senki nem ismeri jobban nálad. Ami segít a célod elérésében az az Erő, Akarat, Józan ész. Na meg a NYELVTUDÁS!!!!
- katica
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
13 éve 5 hónapja #25740
Írta: katica
katica válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
szia
én is keresek kint munkát
tudnál esetleg segíteni hogyan lépegessek ?
hotel is érdekel ( van vendéglátóipari szakközépem és gyakorlat is)
vagy
ápolónői multam, 15 éves gyakorlattal, és szakvégzettség..
valami csak össze jön mielőbb...

köszi
Katica
én is keresek kint munkát
tudnál esetleg segíteni hogyan lépegessek ?
hotel is érdekel ( van vendéglátóipari szakközépem és gyakorlat is)
vagy
ápolónői multam, 15 éves gyakorlattal, és szakvégzettség..
valami csak össze jön mielőbb...
köszi
Katica