Németországi munkát keresek
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
prosperus írta: Az, hogy barmennyit kerhetnek egy illuzio, mert az sem mindegy, hogy
milyen Steuerung Es, ha ebben nincsen gyakorlatuk akkor mar hiabais keres a BRD ilyen szakikat nyakra före.
]...........Figyelmetlen voltál!............
Én nem azt irtam, hogy bármennyit kereshetnek, hanem, hogy bármennyit kérhetnek!
Természetesen ezekben a szakmákban rendszerint az IG Metall eléggé megszabja a tarifákat, de kérni lehet töbet is és hidd el, ha nagyon kell a fószer, akkor adtok is többet, mint a tarifa! Az, hogy mennyit keres (netto) az illető az megint más tészta! Nem véletlenül nem írtam kereseti határokat és értékeket! Ha van esze az illetőnek, akkor körülnéz, beszerez egy-két információt és 30%-ot rátesz > ezt kéri mint bért!. Ti meg adtok 15%-al a tarifánál többet, s mindenki boldog!
Az meg nagy kacsa, hogy Mo.-on többet tud valaki ezekben a szakmában keresni mint itt a BRD-ben!!
Ha meg nem jönnek mégsem, akkor nagyon is jól élnek Mo.-on! Örüljenek neki!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- zsozsi
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Nyelvtudásom kevés,de Aposommal vállalnánk munkát ő viszont társalgási szinten beszél német nyelven.
Szeretek dolgozni és mennék,nem ugy mint a többi magyar!!!!!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Zsozsi, Jozsi, Zsuzsi???????????Érdekelne németországban segéd,betanitott munka.
Nyelvtudásom kevés,de Aposommal vállalnánk munkát ő viszont társalgási szinten beszél német nyelven.
Szeretek dolgozni és mennék,nem ugy mint a többi magyar!!!!!
Körülbelül igy neznek ki sok magyarnak a Lebenslaufja. Vagyok, hogy nö vagy ferfi
ist irrelevant, vagyok , de hogy hany eves, talald ki munkaltato, feladtam a lecket...
Gyakorlatok hol? Jozsi bacsinal Gödöllön...Igen ? De mit dolgoztal ,miben van gyakorlatod?
Ahso ez is erdekes lehet, talan muszaly ezt is beirni?.............
Aposom, most kinek az aposa? A vejnek vagy a menynek( ha meg igy mondjak)..
Szova ca. igy kapjuk mi is a Lebenslaufokat, mint egy rebus. Itt van batyod, bogozd gi,
hogy gi vagyok es mit akarok (Rejtö Jenö), ha meg ismerne valaki..
Neduddgi....................
A registratios lapunk nemet/magyar nyelvü es a vegen van egy apranyi rovatka
ezzel a magyar szöveggel, amit nem lehet nem erteni:
" Hianyos adatokkal kitöltött es fenykep nelküli nyomtatvanyokat nem veszünk figyelembe
es megsemmisitünk!"
Hat haverka van dolga a Schreddernek
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Rege Dich nicht auf, sonst fallen deine restlichen Haare aus.Az meg nagy kacsa, hogy Mo.-on többet tud valaki ezekben a szakmában keresni mint itt a BRD-ben!!
Ha meg nem jönnek mégsem, akkor nagyon is jól élnek Mo.-on! Örüljenek neki!
Ez csak az en tapasztalatom, hogy sokan nyafognak hogy hu de nagy szar van
magyarban,es akkor amikor adsz nekik egy lehetöseget, akkor pökhendien közlik
veled, hogy 1600-1800 Euro netto keves havonta, mert annyi magyarban is meg van.
En nem tudom, mert van, hogy 10 eve nem voltam ott, de ha a szaki mondja en elhiszem
es hagyom ott ahol van.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Zsozsi! Szerintem rossz topicba irtál!zsozsi írta: Érdekelne németországban segéd,betanitott munka. Nyelvtudásom kevés, de Aposommal vállalnánk munkát ő viszont társalgási szinten beszél német nyelven. Szeretek dolgozni és mennék, nem ugy mint a többi magyar!!!!!
Ez az "Új magyar viccek" rovatba tartozik!
Kérdés: "Láttál már villamost?"
Válasz: "Én nem, de az apósom majdnem...!"
Informáld magad egy kicsit mielőtt ilyeneket irsz, olvassgass itt is egy kicsit. A BRD-ben közel 3 millió munkanélküli van, abból a fele képzetlen, de folyékonyan beszéli a nyelvet! Miből gondolod, hogy alkalmi munkásként Németország rátok vár? S apósod ott fog mindig melletted állni és tolmácsol? Ide szakemberek kellenek, s nem is kevés ebből! Képzetlen munkarőből irgalmatlan nagy a választék, ráadásul olyanok, akik már itt élnek évtizedek óta és megszokták a német társadalmi és gazdasági rendszert, még sem kapnak munkát!
DCT
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Sajnos a hajamon már "túl vagyok", mert RITKA szép lett. Én mér nem találkoztam olyan szakmunkással Mo.-on aki többet keres egy átlagos német bérnél. A legtöbben kicsit a minimálbér felett kaptak!prosperus írta: Rege Dich nicht auf, sonst fallen deine restlichen Haare aus.
Ez csak az en tapasztalatom, hogy sokan nyafognak hogy hu de nagy szar van
magyarban, es akkor amikor adsz nekik egy lehetöseget, akkor pökhendien közlik
veled, hogy 1600-1800 Euro netto keves havonta, mert annyi magyarban is meg van.
En nem tudom, mert van, hogy 10 eve nem voltam ott, de ha a szaki mondja en elhiszem
es hagyom ott ahol van.
DCT