Németországi munkát keresek
- Toma81
- Látogató
prosperus írta: Toma81!
Europa fele? Hatha meg hozzaveszed a szlovakokat, romanokat, yugokat,Nem csoda,hogy Európa fele rajtunk röhög!És a nagyobbik fele...
cseheket, lengyeleket etc.....akkor ez mar több mint a fele Elsösorban
röhögnek (vagy sirnak) Orbanokoton es talpasaitol, utana gazdasagrol,
lopasokrol, ki kit hol mikor es hogyan lop meg....utana jönnek a lusta reteg
(tiszt. a kiv.).
Egy itzipitzi Story:
Egy angliai ismerösöm vasarolt egy Pharma ceget a nagy Pannoniaban.
A minap ültünk össze es tette fel büvös kerdeset ,amit mi mar itt
mindannyian valoszinüleg ismerünk:
"aruld el nekem miert olyan megbizhatatlanok a magyarok, miert olyan
lustak??"
Hö?
" valamelyik nap egy hetföi napon küldtem egy emailt magyarba es
kertem az illetekes Betreibsleitert, hogy intezzesen el valamit a ceg erdekeben
pentekig. Mig nem kaptam pentekig valaszt, következö hetfön felhivtam ,hogy
miert nem adja le a jelentest amire kertem?"
Valasz:
"elnezest, de csaladi problemak voltak es nem volt idöm"!!!
Egy hetig a qva anyad intezted a csaladi gondjaidat????
Elöbb utobb tele lesz az Angol tulajnak a töke es atteszi szekhelyet, mint sokan
masok lengyelbe, kinaba,az antarktisra, Nordpollra, csak ne magyarban legyen..
Tehat, Ha mar fent a Ledersesselben ilyen felelötlenek akkor mit varhatsz
el a melostol...(T.K)
Igen.És ezt tudod mennyi mindennel ki lehetne még egészíteni?Na most képzeld el,hogy ezt tapasztalod a mindennapi életben.Nem akarom ragozni,ez furcsa lehet annak aki nem ebben él.Nekem hétköznapi,hisz ezt látom mindenhol.Ezért is hoztuk meg azt a döntést,hogy nem szeretnénk ha itt nőnének fel a gyerekeink.És még az előtt akarok tenni ezért,mielőtt megkeseredetté válnék és nyalogatnám csak a sebeimet.(Jó magyar szokás szerint).
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- dreizwanzig
- Nem elérhető
- Senior Member
- O'zapft is!
- Köszönetek: 23
Meg mindig olvasom a forumot es nagyon erdekesek az irasaitok. Meglepő, hogy ennyi a negatív tapasztalat, illetve a megbízhatatlan, lusta magyar...
Sz..r egy népség vagyunk, az tuti. Nem csoda, hogy a fél világ ratjunk röhög, egy ország nem csinál ilyet a "fiaival", amit ez tesz velünk...
Én azért küzdök minden erőmmel, hogy elhúzzak innen, hogy majd ha gyermekeim lesznek, ne kelljen ilyen országban felnőniük.
Nem várom azt, hogy az ölembe hulljon a sok euró, kevés munkával. Most is keményen megdolgozok minden forintért, de mégis úgy érzem, így sosem fogok egyről a kettőre jutni... Dolgozhatok éjjel-nappal, mint az állat, sosem lesz jobb... A keményen dolgozó magyar embert nem támogatja senki, csak magára számíthat, persze a pénze nagy részét meg elviszik az ingyenélők...
Ha valami BAZ megyei "c. horda" ki akar települni külföldre, akkor foggal körömmel ragaszkodnak hozzájuk, már nyomják azonnal segélyt, a házat meg az integrációs programot....
Ha hasznos, dolgozó emberek akarnak elmenni, akkor azt meg lesza..ják....
Ezért szeretnék elhúzni, csak annyit elérni, ha tisztességgel, becsülettel dolgozok, akkor ne legyen problémám a lakbérrel, kajával és majd később a gyermekeim iskolázásával.....
[img]images/O-zapft-is!-T-Shirts.jpg[/img]
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Azért ez nem valami korrekt megjegyzás!dreizwanzig írta: Ha hasznos, dolgozó emberek akarnak elmenni, akkor azt meg lesza..ják.........
A hasznos dolgozó ember, tanuljon meg németül, legyen egy-két keresett szakmája
(esztregélyos, marós, IT szaki, gépészmérnök, stb.) s szinte 100%, hogy kap jó
munkahelyet Németországban!
DCT
- dreizwanzig
- Nem elérhető
- Senior Member
- O'zapft is!
most ezt nem értem mire gondolsz. Annyit mondtam, hogy az etnikumot támogatja az állam, kézzel-lábbal ragaszkodik hozzá, csak ne menjen külföldre. ha a becsületes adófizetők akarnak elmenni Mo-ról a jobb megélhetés reményében, az senkit nem érdekel.DECOTEXT írta:
Azért ez nem valami korrekt megjegyzás!dreizwanzig írta: Ha hasznos, dolgozó emberek akarnak elmenni, akkor azt meg lesza..ják.........
A hasznos dolgozó ember, tanuljon meg németül, legyen egy-két keresett szakmája
(esztregélyos, marós, IT szaki, gépészmérnök, stb.) s szinte 100%, hogy kap jó
munkahelyet Németországban!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
320Annyit mondtam, hogy az etnikumot támogatja az állam, kézzel-lábbal ragaszkodik hozzá, csak ne menjen külföldre. ha a becsületes adófizetők akarnak elmenni Mo-ról a jobb megélhetés reményében, az senkit nem érdekel
csak annyit batorkodott a Deco megjegyezni, ha van egy jo szakmad es jol beszeled
az orszag nyelvet( nem muszaly nemet), lehet az Holland, Dan, Norwegia, Schwed etc..
akkor, akkor igenis van lehetöseged ervenyesülni...
A masik, hogy itt sem körömmel, foggal harcol a politika a jo szakmunkasert vagy az
Akademikerert, mert ha ezen reteg nem lenne megbecsülve ök is fogjak magukat
es meglepnek az USA, Canada, China, Norwegien- ba etc....
Hiddel, hogy sok igen jo nemet szakmunkas innen is kivandorol............, ezert
lesznek mindig kevesebben (is)...........ezt hasznaljak ki a lengyelek eveken
keresztül, mig nem szepen letelepszenek ,kihozzak a csaladot es egy jobb
jövöt biztositva csaladjuknak................gyermekeiknek boldogan elnek, mig nem
jösz a kaszas...............
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- dreizwanzig
- Nem elérhető
- Senior Member
- O'zapft is!
ez igaz, de azert megis az lenne a normalis, ha valaki rendesen dolgozik a hazajaban, akkor azt rendesen meg tudjon elni.prosperus írta:
320Annyit mondtam, hogy az etnikumot támogatja az állam, kézzel-lábbal ragaszkodik hozzá, csak ne menjen külföldre. ha a becsületes adófizetők akarnak elmenni Mo-ról a jobb megélhetés reményében, az senkit nem érdekel
csak annyit batorkodott a Deco megjegyezni, ha van egy jo szakmad es jol beszeled
az orszag nyelvet( nem muszaly nemet), lehet az Holland, Dan, Norwegia, Schwed etc..
akkor, akkor igenis van lehetöseged ervenyesülni...
A masik, hogy itt sem körömmel, foggal harcol a politika a jo szakmunkasert vagy az
Akademikerert, mert ha ezen reteg nem lenne megbecsülve ök is fogjak magukat
es meglepnek az USA, Canada, China, Norwegien- ba etc....
Hiddel, hogy sok igen jo nemet szakmunkas innen is kivandorol............, ezert
lesznek mindig kevesebben (is)...........ezt hasznaljak ki a lengyelek eveken
keresztül, mig nem szepen letelepszenek ,kihozzak a csaladot es egy jobb
jövöt biztositva csaladjuknak................gyermekeiknek boldogan elnek, mig nem
jösz a kaszas...............
persze, gondolom sehol sem kapkod az anyaorszag valaki utan, aki el akar menni. Csak azt serelmeztem, h az emberek nagy resze kemenyen megdolgozik azert ami van neki, hitelekbe verik magukat, adót, tb-t minden sz..rt fizetnek, az etnikum meg csak elkiáltja magát, hogy ő bizony elmegy innen és erre nemhogy örülne neki az ország, hanem még viszatartja, meg házat épít nekik......
Franciaországban meg fizetnek nekik, h húzzanak vissza oda, ahonnan jöttek
Bocs, ha egy kicsit eltértem a témától