Németországi munkát keresek
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Ajjajjjj. Most jön az, hogy "azt hittem ez az oldal azért van, hogy segítsen azoknak akik most akarnak kimenni dolgozni!"Maya írta: Az itt közzétett önreklám szintű, szinte könyörgő stílusú irományokkal csak saját magatokat járatjátok le!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Már X-szer leírtam, de neked röviden: 1989-ben a gyerekeim jövöje miatt jöttünk ki! Nem volt anyagi gondunk Mo.-on, mert én akkor a casinóban dolgoztam, a nejem meg gépészmérnök volt, akkor is mint most! Mivel az iskolai neveléssel lehetőségekkel és oktatással nem voltunk megelédedve, így kijöttünk. Akkor én hegesztő voltam, de a béremmel nem voltam kibékélve, ma grafikus vagyok. A nejem továbbra is gépészmérnök!zigeuner írta: Te Deco, ha szerinted ilyen ma Magyarország, ahogy Te lefested, akkor mi a búbánatos "hóvirágot" keresel Te ott abban a büdös kapitalista fertőben. Gyere, élj itt. :
Váltani kell, ha valami nem megy, s nem kivárni, hogy majd csak lesz valahogy!
PS: 9,5 milió ember él ma Mo-on, és pontosan úgy élnek ahogy azt választották. Politikailag és gazdaságilag!
DCT
- dreizwanzig
- Nem elérhető
- Senior Member
- O'zapft is!
- Köszönetek: 23
ez nem a véleménye, hanem tényként írja ezeket a dolgokat.Gergoo írta:
dreizwanzig írta: Amúgy meg ha ilyen fasza hely ez a magyarország, hogy nem kell itt semmit csinálni, akkor miért nem itt laksz?
Jajj de unalmas ez már! Tényleg ezt mindig ki kell irnotok magatokból amikor egyszerűen nem tudtok már érvelni? Ott lakik ahol lakik és az a véleménye, hogy a nagy sírás-rívásban úgy élnek sokan mint az urak! Most mondd azt, hogy nem. Nem bagózik a fél ország, nem piál a fél ország, nincs minden második vagy harmadik kis pöcsnek tapiphone-ja, a cola nem a legnagyobb volumenben értékesített üdítő az országban, stb.... Számoljatok már! ha csak a bagót leteszi, már havi mit tudom én de 15 ezret tuti megtakarít! Akkor nem hiteltelen a sírás-rívás? Nem a frászt nem!!!!!zigeuner írta: Te Deco, ha szerinted ilyen ma Magyarország, ahogy Te lefested, akkor mi a búbánatos "hóvirágot" keresel Te ott abban a büdös kapitalista fertőben. Gyere, élj itt.
az alapján, amilyennek a német kollégáimat megismertem én is mondhatnék akár DECO-re negatív dolgokat, hogy ő milyen egy munkakerülő, de nem teszem, mert nem ismerem és nem általánosítanék...
Ő sem ismer, nem tudja, hogy mivel járok dolgozni, mennyit dolgozok, van-e hitelem, milyen telefonom van, dohányzom-e, iszom-e... ja meg, hogy ki vannak-e cserélve az ablakok (LOL)
ez meg igazi hülyeség, hogy minek megy el az ember dolgozni x összegért, ha kevesli? talán azért, mert ha nem vállalja el, akkor elvállalja más annyiért....
[img]images/O-zapft-is!-T-Shirts.jpg[/img]
- Szil007
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 4
Mivel hogy csak arról szól ez a fórum is mint az előző(a magyar nem akar dolgozni):hogy milyen szar fos alak is magyarországon mindenki!
Igen azt diktálhatja megint mivel azért hogy nem leszek egy nyitott könyv egy olyan fórumon ahol mindenki ismeretlen a számomra(uram bocsáltsa meg nekem)Engem a kíváncsiság érdekelt hogy még itt is ahol a fórumozók nagy többsége sem tart össze (lesz e segítő és pozitív szándékú hozzászólás)akkor hogyan várhatnátok el olyan dolgokat hogy összetartson a jónép (M.O.)Itt is csak az egymás szidása megy holott a lényeg a segítség,ami valljuk be már elég messze van amit itt írogattok!
Ad egy a perecet nem szeretem!
Ad kettő minden helyen tolmácsként (lakatosként) dolgoztam!!!
Már intézem a melót Ó nagy tudású magyar (megmondom én nektek frankón) emberek.(tiszt.kiv.)Dehát mit is akarok én M.O -on élő emberektől nektek csak az megy hogy aki érvényesülni akar ott annak el kell venni a kedvét a kimenetelhez!!
igen tudom mi megy kint és hogy mennek a dolgok!És képzeld Maya az angolt bárhol voltam kenték vágták a németek!Pedig csak szakmunkások voltak!Meglepő igaz?dehát te és a hozzád hasonló(majd én megmondom nektek frankón)emberek ezzel teljesen tisztában vannak!
Ad 3 nem most menekülök(a süllyedő hajóról) mivel kijárok külföldre lakatosként!!
Csak az az én dolgom hogy nem itt akarok megélni mivel B:A:Z megye nem épp a szakma embereinek ad munkát normális béren!
Mindegy a lényeg a lényeg hogy mindegy mit akar a magyar úgyis lehurrogják,tökmindegy hogy mit tervez az rossz:Na ezt a negativitást nomjátok és észre sem veszitek hogy nem VAGYUNK EGYFORMÁK emberek!!!(hála a jó égnek).
Köszönöm hogy itt is bebizonyítottátok hogy egymásra nem számíthatunk és hála az égnek hogy ezt itt is megtapasztalhattam(kein hilfe bekomme ich von der ungarne menschen.jede muss für sich selbst besorgen was sie will)nagyjából ennyi(igen mondjad fordítót használtam)Ez is majd csak engem igazol hogy milyenek is vagyunk mi magyarok!!Negatívak,pesszimisták,etc...
De tényleg köszi!!mindenkinek sok sikert és azt hogy érje el azt amire szüksége van a boldoguláshoz az életben!!!Legjobbakat!!!!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Bizony meglepő! Én is meglepődtem mert ezzel a fals információval gurultam nem rég egy kb. 2000 km-es, majd 2 hetes karikát az országban és nem tudom milyen szintű az a kenés-vágás és mekkora szerencsés típus vagy de én úgymond turistaként inkább nagyon finoman csak úgy összegezném, hogy: hagyjuk már! Gyakorlatilag cca. 10 nap alatt a 10 szavas német tudásomat jobban jártam, hogy kb. 100-ra fejlesztettem különben angollal volt olyan hotel ahol breakfast-ot sem kaptam volna!Szil007 írta: És képzeld Maya az angolt bárhol voltam kenték vágták a németek!Pedig csak szakmunkások voltak! Meglepő igaz?
Lesz is mondanivalóm a következő "angol nyelvtudással munkát keresek Németországban" kérdezőnek!