Németországi munkát keresek
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Az a vicces szituacio, hogy ha Gyorben az Audinal dolgozik es kikuldik kikuldetessel Nemetorszagba, akkor a magyar fizuja melle jar egy kikuldetesi penz es mellette jar a fizetett apartman (nem megosztott) es a kiutazasi koltsegek.prosperus írta: ivett1990
Hogyne egy pelda az Audi Györben es maris elvarjuk, hogy minden ceg tamogassaA volegenyemnek meselte az egyik srac aki gyorben dolgozik, az audi gyarban, hogy o is sok tamogatast kap a cegtol, ezert kerdeztem ra, hogy kint is van e ilyen De ha nincs, nem problema vhogy megoldjuk!
a Janoscht. Hogyne mankoval
Te összekevered az Audit a Vöröscsillag Mgtsz-el.
Ellenben ha Nemetorszagba direktbe szerzodik, akkor nincs fizetett apartman, csak a fizetes:) (Bar ez kb. annyi lesz, mindent egybevetve mint a masik package)
A jar helyett mondjuk jobb ugy fogalmazni, hogy adjak! Ez alakult ki a multiknal valahogy.. A "jar"nak csak azert van letjogosultsaga, mert a cegek belso szabalyzata igy rendelkezik:)
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Itt is van lakbértámogatás olyanoknál akiknek a keresete túl alacsony! Én nem vállalnék olyan munkaört ahol ennyi mindent igérgetnek! Engem az itteni 23 év megtanított egy alapvető bizalmatlanságra. Pláne akkor borsózik a hátam, ha valamit ajándákba kapok anélkül, hogy igényt tartanék rá.... Az ilyen dolgok hosszútávon szuper drágák lesznek! Nekem inkább fizessenek ki mindent, (pótlékokat is), s keresek én magam lakást! Nem egyszer olvastuk már ezen a forumon is, hogy mire az első "beigért" kerset megérkezett a fele sem lett abból, amiről az elején szó volt!Ivett1990 írta: Itthon magyarorszagon is van ilyen ceg, pl aki budapesti lakos, es videkre keresnek embereket, es kapnak lakastamogatast is.
Persze biztosan van kivétel!
DCT
- Ivett1990
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 2
- Ivett1990
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 2
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
1. Magyarországon nincs egy témakör amihez ne lehetne minimum 3 támogatási lehetőséget felvetni.DECOTEXT írta:
Nekem inkább fizessenek ki mindent, (pótlékokat is), s keresek én magam lakást! Nem egyszer olvastuk már ezen a forumon is, hogy mire az első "beigért" kerset megérkezett a fele sem lett abból, amiről az elején szó volt!Ivett1990 írta: Itthon magyarorszagon is van ilyen ceg, pl aki budapesti lakos, es videkre keresnek embereket, es kapnak lakastamogatast is.
2. A magyar munkaerő flexibilitása (közel) nulla, szóval ott ez egyértelmű.
Na, most Németországra egyik sem jellemző (enyhén szólva) de attól még lehet rá példa. Tényleg ezzel érveltek? Ezen megy a vita? Hihetetlen!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Bezzeg a toyotad 0%-os hitele nem zavart:)DECOTEXT írta:
Itt is van lakbértámogatás olyanoknál akiknek a keresete túl alacsony! Én nem vállalnék olyan munkaört ahol ennyi mindent igérgetnek! Engem az itteni 23 év megtanított egy alapvető bizalmatlanságra. Pláne akkor borsózik a hátam, ha valamit ajándákba kapok anélkül, hogy igényt tartanék rá.... Az ilyen dolgok hosszútávon szuper drágák lesznek! Nekem inkább fizessenek ki mindent, (pótlékokat is), s keresek én magam lakást! Nem egyszer olvastuk már ezen a forumon is, hogy mire az első "beigért" kerset megérkezett a fele sem lett abból, amiről az elején szó volt!Ivett1990 írta: Itthon magyarorszagon is van ilyen ceg, pl aki budapesti lakos, es videkre keresnek embereket, es kapnak lakastamogatast is.
Persze biztosan van kivétel!