Németországi munkát keresek

Több
12 éve 1 hete #26383 Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

prosperus írta: ivett1990 :unsure:

A volegenyemnek meselte az egyik srac aki gyorben dolgozik, az audi gyarban, hogy o is sok tamogatast kap a cegtol, ezert kerdeztem ra, hogy kint is van e ilyen De ha nincs, nem problema vhogy megoldjuk!

Hogyne egy pelda az Audi Györben es maris elvarjuk, hogy minden ceg tamogassa
a Janoscht. Hogyne mankoval :angry:
Te összekevered az Audit a Vöröscsillag Mgtsz-el. :angry:

Az a vicces szituacio, hogy ha Gyorben az Audinal dolgozik es kikuldik kikuldetessel Nemetorszagba, akkor a magyar fizuja melle jar egy kikuldetesi penz es mellette jar a fizetett apartman (nem megosztott) es a kiutazasi koltsegek.
Ellenben ha Nemetorszagba direktbe szerzodik, akkor nincs fizetett apartman, csak a fizetes:) (Bar ez kb. annyi lesz, mindent egybevetve mint a masik package)
A jar helyett mondjuk jobb ugy fogalmazni, hogy adjak! Ez alakult ki a multiknal valahogy.. A "jar"nak csak azert van letjogosultsaga, mert a cegek belso szabalyzata igy rendelkezik:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Ivett1990

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 1 hete #26388 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Ivett1990 írta: Itthon magyarorszagon is van ilyen ceg, pl aki budapesti lakos, es videkre keresnek embereket, es kapnak lakastamogatast is.

Itt is van lakbértámogatás olyanoknál akiknek a keresete túl alacsony! Én nem vállalnék olyan munkaört ahol ennyi mindent igérgetnek! Engem az itteni 23 év megtanított egy alapvető bizalmatlanságra. Pláne akkor borsózik a hátam, ha valamit ajándákba kapok anélkül, hogy igényt tartanék rá.... Az ilyen dolgok hosszútávon szuper drágák lesznek! Nekem inkább fizessenek ki mindent, (pótlékokat is), s keresek én magam lakást! Nem egyszer olvastuk már ezen a forumon is, hogy mire az első "beigért" kerset megérkezett a fele sem lett abból, amiről az elején szó volt!

Persze biztosan van kivétel! :whistle:

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Ivett1990

Több
12 éve 1 hete #26389 Írta: Ivett1990
Ivett1990 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Elosszor is nem varom el!!! Csak kerdeztem, hogy tisztaban legyek a dolgokkal, elvegre ez a forum azert van, hogy kerdezzen az ember , ha valamibe nem biztos, nem?? :)

Több
12 éve 1 hete #26390 Írta: Ivett1990
Ivett1990 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

De koszonom az infokat, nagyon hasznosak voltak szamomra! :))

Több
12 éve 1 hete #26391 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

DECOTEXT írta:

Ivett1990 írta: Itthon magyarorszagon is van ilyen ceg, pl aki budapesti lakos, es videkre keresnek embereket, es kapnak lakastamogatast is.

Nekem inkább fizessenek ki mindent, (pótlékokat is), s keresek én magam lakást! Nem egyszer olvastuk már ezen a forumon is, hogy mire az első "beigért" kerset megérkezett a fele sem lett abból, amiről az elején szó volt!

1. Magyarországon nincs egy témakör amihez ne lehetne minimum 3 támogatási lehetőséget felvetni.
2. A magyar munkaerő flexibilitása (közel) nulla, szóval ott ez egyértelmű.
Na, most Németországra egyik sem jellemző (enyhén szólva) de attól még lehet rá példa. Tényleg ezzel érveltek? Ezen megy a vita? Hihetetlen! :woohoo:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: prosperus

Több
12 éve 1 hete #26399 Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

DECOTEXT írta:

Itt is van lakbértámogatás olyanoknál akiknek a keresete túl alacsony! Én nem vállalnék olyan munkaört ahol ennyi mindent igérgetnek! Engem az itteni 23 év megtanított egy alapvető bizalmatlanságra. Pláne akkor borsózik a hátam, ha valamit ajándákba kapok anélkül, hogy igényt tartanék rá.... Az ilyen dolgok hosszútávon szuper drágák lesznek! Nekem inkább fizessenek ki mindent, (pótlékokat is), s keresek én magam lakást! Nem egyszer olvastuk már ezen a forumon is, hogy mire az első "beigért" kerset megérkezett a fele sem lett abból, amiről az elején szó volt!

Persze biztosan van kivétel! :whistle:

Bezzeg a toyotad 0%-os hitele nem zavart:)