Németországi munkát keresek

Több
12 éve 1 hete - 12 éve 1 hete #26289 Írta: Ivett1990
Ivett1990 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves DECOTEXT, esetleg olyat is keresnek, aki frissen vegzett?? És még nincs tapasztalata? A vőlegényem decemberben fog belőle vizsgazni, es hal Istennek nagyon jol megy neki, eddig minden kis vizsgaja szuperul sikerult .
Előre is köszönöm a válaszodat! Ivett

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 1 hete #26295 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Ivett1990 írta: Kedves DECOTEXT, esetleg olyat is keresnek, aki frissen vegzett?? És még nincs tapasztalata? A vőlegényem decemberben fog belőle vizsgazni, es hal Istennek nagyon jol megy neki, eddig minden kis vizsgaja szuperul sikerult .Előre is köszönöm a válaszodat! Ivett

Kedves Ivett!
Mivel meglehetősen sok a hozzászólásom, így most elvesztettem a fonalat. Ha tudod, legközelebb idézd be, hogy mit írtam és mikor. (Igy ahogy most én a te szövegedet..) Már nem emlékszem, hogy a vőlegényed mit tanul és miből vizsgázik, de ha gépészmérnök akkor jók az esélyei! Jelentkezz majd mégegyszer ha végzett, adok egy címet, ahol pályázhat mert sok ember kell még mindig! Addig is feltétlenül gyakorlja a német beszédet és értést! (A nyelvtan az másodrendű!)

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Ivett1990

• Nagy07
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 1 hete - 12 éve 1 hete #26297 Írta: Nagy07
Nagy07 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Munkát keresek Németországban.
Tud valaki segíteni hol érdemes elkezdeni a keresgélést.
Asztalos szakmám van és alapfokon beszélem a német nyelvet , igaz kopott egy kicsit , de feltudnám venni a ritmust , gyorsan tanulok .
Előre is megköszönöm mindenkinek ,

Több
12 éve 1 hete #26299 Írta: dreizwanzig
dreizwanzig válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

DECOTEXT írta:

Ivett1990 írta: Kedves DECOTEXT, esetleg olyat is keresnek, aki frissen vegzett?? És még nincs tapasztalata? A vőlegényem decemberben fog belőle vizsgazni, es hal Istennek nagyon jol megy neki, eddig minden kis vizsgaja szuperul sikerult .Előre is köszönöm a válaszodat! Ivett

Kedves Ivett!
Mivel meglehetősen sok a hozzászólásom, így most elvesztettem a fonalat. Ha tudod, legközelebb idézd be, hogy mit írtam és mikor. (Igy ahogy most én a te szövegedet..) Már nem emlékszem, hogy a vőlegényed mit tanul és miből vizsgázik, de ha gépészmérnök akkor jók az esélyei! Jelentkezz majd mégegyszer ha végzett, adok egy címet, ahol pályázhat mert sok ember kell még mindig! Addig is feltétlenül gyakorlja a német beszédet és értést! (A nyelvtan az másodrendű!)

sztem a hegesztő szakmádra gondolt. (szerintem)
azt a címet én is elkérném tőled, ha szabad :)

[img]images/O-zapft-is!-T-Shirts.jpg[/img]

Több
12 éve 1 hete #26302 Írta: Ivett1990
Ivett1990 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves Ivett!

FIGYELEM!
Itt Niedersachsenben több cég is keres
azonnalra esztergályost/maróst Szinte
bámennyit kérhetnek, mert nincs ilyen
szakmunkás. A hírek szerint egyébként az
egész BRD-ben kellenek ilyen szakemberek!
(Information a cégtől, ahol a nejem is dolgozik.)

Hajrá magyarok![/i]

Erre gondoltam :)

Kedves Decotext! Elnezest kerek, hogy nem masoltam be, de anno mikor kerdesem volt Öntől csak a gyors valaszra kattintottam es akkor beadta az elozo beszelgeteseinket is, neztem is egy nagyot, hogy nem jelenitette meg! Bocsánat :) Egyebkent az Esztergályos és Marós munkáról érdeklődtem amit a felesege altal hirdetett meg. CNC esztergalyos es marosra gondolt vagy csak a sima kezire??
azt is ugyebar elflejtettem kerdezni...:D A volegényem CNC-s lesz, termeszetesen tanulja a nyelvet naqy szorgalommal!!! :)) es alig varjuk mar, hogy vmit ki is hozhassunk ebbol a szakmabol! :)
Előre is koszonom a valaszat! Ivett

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 1 hete - 12 éve 1 hete #26325 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Ivett1990 írta: Egyebkent az Esztergályos és Marós munkáról érdeklődtem amit a felesege altal hirdetett meg. CNC esztergalyos es marosra gondolt vagy csak a sima kezire??
azt is ugyebar elflejtettem kerdezni...: A volegényem CNC-s lesz, termeszetesen tanulja a nyelvet naqy szorgalommal!!! es alig varjuk mar, hogy vmit ki is hozhassunk ebbol a szakmabol! Előre is koszonom a valaszat! Ivett

Ha végzett a vőlegényed, akkor üzenj itt. Adok pontos címeket ahol pályázhat. Azért akkor is írd majd meg, hogy milyen szakmáról van szó és a pontos végzettségét. Én már 57 vagyok és úgy látszik hogy a hajammal, a neuronjaim fogynak.... Sajnos a pontos leírását a munkakörnek nem tudom, de annyira hiány van ezekből a szakmákból, hogy azt hiszem tök mindengy, hogy CNC vagy manuális a dolog! Szerintem a cégek még továbbképzést is adnak csak menjen valaki dolgozni! (Természetesen a CNC képzettség mindenképpen előny!

DCT
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Ivett1990