Németországi munkát keresek
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Véres pályakezdőként? Felejtds el, és azt is, hogy ehez nem kell német! Én nem egyszer vagyok "projekt vezető"! Azonkívűl, hogy a megrendelővel kell tárgyalni (hogy miért is akar, hogyan s mit?) a kolegákkal is kell sokat dumálni, hogy mit, hogyan , miért, meddig és mikor, mennyi idő alatt, stb.... pedig csak rojtos gatyájú kis grafikus vagyok, 13. éve a cégnél! Hogy képzeled, hogy egy új munkahelyen azonnal projekteket biznak rád amikor azt sem tudják, hogy mire vagy képes! Mit gondolsz aztán, ha egy egy százezres, vagy milliós projektet elsűlyesztesz, ki felel majd ezért?dreizwanzig írta: ....Egyébként igazából inkább projektvezetői/projektmérnöki munkakörökre pályázok, azokhoz általában annyira nem kell a német......
(Nálunk az újakatt még dolgozni sem hagyják "élő" projekteken, s csak "korrekturákat" az
az reklamációs (visszadobott) szemeteken gyakorolhatnak kezdetben........!
Vagy nem vagy tisztában azza,l mit jelent itt az, hogy "Projektleiter" vagy?
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- dreizwanzig
- Nem elérhető
- Senior Member
- O'zapft is!
- Köszönetek: 23
Ja, és nem magamtól találom ki ezeket, mindig olyan pozíciókra pályázok, amikhez csak angol kell (német, mint előny van max. említve) illetve szakmai tapasztalatként is annyi van megjelölve, amiben én benne vagyok.
Itthon pl belőlem simán lehetne projekt vezető, de lehet, hogy kint ez máshogy megy (hiszek Neked)
Lehet, hogy itt túl nagy felelősséget bíznak rám? Úgy látom itt kicsit másképp mennek a dolgok, mint ott... Itt akár egy zöldfülű is lehet projektvezető, persze ő közvetlenül a nagy embereknek jelent, akik követik a projekteket, szóval azért viszonylag nehéz lenne elsülyeszteni egy projektet. (De pl a projektvezető, akivel együtt dolgozom velem egy idős, neki sincs több tapasztalata...)
Próbálok itt kérdezgetni, hogy mit hogyan csináljak, hogy majd valahogy boldoguljak, nem adom elő a királyt, de úgy látom, hogy számodra már az is bűn, hogy létezem
[img]images/O-zapft-is!-T-Shirts.jpg[/img]
- DRI
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Férjem 2 éve dolgozik kint, mennénk utána mi is, de először feltérképezném az esélyeinket. Én fejlesztő pedagógusként dolgozom itthon+pedagógiatanári egyetemi diplomám van. Mozgásterápiával is foglalkozom. Nem ragaszkodnék feltétlenül a tanári munkához, de azért vmi hasonló-akár a szociális szférában is-jó lenne.40 éves vagyok. Nyelvtudásom újrakezdő szinten van, most intenzív német tanfolyamra járok+angol középfok van. A kiutazás kb.másfél év múlva lehet esedékes. 13 éves lányunk kint kezdené a középiskolát.
Kérlek, ha tudtok felvilágosítást adni esélyeinkkel kapcsolatosan, segítsetek. Előre is köszi!
- htimea
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 108
sztem keresd ki itt a Diplomádat és próbáld elismertetni:
anabin.kmk.org/
Az intenzív német a lehető legjobb ötlet, s hát tanulmányozd át a német oktatási rendszert is,a leányod miatt,kiveséztük már ezerszer.....
Sok sikert!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Nö 320!Prosperus, meg lehet kérdezni, hogy Te mivel foglalkozol? Az írásaidból nagyon úgy tűnik, hogy valami állásközvetítő cégnél, de lehet, hogy tévedek...
Nix mit közvetites
1986 ota kisebb 12 / nagyobb +/- 200 letszammal munkaltatok vagyunk.
Soha nem közvetitettünk, es nem is all szandekunkban. Kiveve privat, ha
valaki megkert, ismerös , Kumpel, kebelbeli, hogy keressünk munkat, de azt
is minden anyagi szolgaltatas nelkül
Vegsöszokent olvasd el amit Gergö irt ezzel a temaval kapcsolatban, mert
mintha csak belölem jött volna
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Kedves Dri!Én fejlesztő pedagógusként dolgozom itthon+pedagógiatanári egyetemi diplomám van. Mozgásterápiával is foglalkozom. Nem ragaszkodnék feltétlenül a tanári
hagyjatok mar fel ezzel a Diploma ilyen vagy olyan.......................
Ne is ragaszkodj a tanari allashoz sem, mert arra vannak itt eppen
elegendö NEMET jelentkezök.
Ez a Dipl. balhe nem megy ,mert ha figyelembe veszed amiröl en tudok,
Diplomaval dolgoznak magyar lanyok itt mint szobalanyok, takaritok s
egyebb..........Nem te vagy az egyedüli magyar diplomas nemetben aki
lentröl indul es remeli, hogy majd egyszer talan jobbra fordul sora.
Legyen közepfoku a nemet nyelvtudasod es utana kereshetsz magadnak
megfelelö allast. De addig.................be cool.........................
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!