Németországi munkát keresek

Több
13 éve 6 hónapja #4566 Írta: Juditka
Juditka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Igen, arról már én is hallottam, hogy a 2004.05.01.után végzetteknek fogadják csak el az eü-i végzettségüket, diplomájukat. Azt is hallottam, hogyha ez idő után betegágy mellett dogozott és tudja hivatalosan igazolni, hogy hol és meddig, akkor elfogadják.(?)
Én úgy gondolom, hogy az eü-ben nemigazán fogok tudni elhelyezkedni, mondjuk annyira nem is ragaszkodnék hozzá. Nagy a felelősség biztos nyelvtudás nélkül.:( Egyébként pedig minden másra nyitott vagyok. Én is mint kisne, ilyen részmunkaidős állást szeretnék. Örülök, hogy Neked végre összejött. :) Nehéz olyan embernek megindulni, főleg külföldre, aki tanulókora óta 1helyen dolgozott. (itthon 25 év eü = 70-75.000 Ft/hó)

Judit :)

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 6 hónapja #4571 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szio Juditka

Én sem ájánlom, hogy betegápolást kezd, igen nagy a felelősség ,én sem mertem :)
De ha ugy dőntesz és teljesen ugy gondolod.hogy itt jobb lessz ;) és belevágsz biztosan akkor ki kell jőnni és nem gondolkozni, mert sokan más országokbol gyorsabbak :)
Énnekem sem volt kőnnyü mindent feladtam, őzvegyen felneveltem 3 gyerket, dolgoztam napi 10 orát, és egyre kevesebbet kerestem otthon, mert hol sporoljanak az emberek mint a masszázson és én megértettem őket, de igy én nem tudtam megélni, és akkor találkoztam a német párommal;) aki fél év után hivott ki magához még fél évet gondolkoztam, és tavaly januárban jőttem ki teljes nyelvtudás nélkül, nagyon nehéz volt és még most is az, nagyon nehéz ilyen korban a német legalábbis nekem, de belevágtam és most is azt mondom nem bántam meg ,
egy év nehéz volt nyelvet tanulni, és munkát keresni elutasitások, de most ,boldog vagyok.munkám lett .
És ahogy látom nap mint nap még mindig bőngészem az ujságokat sokat keresnek itt dolgozokat.
És itteni nyugalom, kőrnyezet mindent megér, mosolyognak az EMBEREK
Én azt mondom ki kell jőnni és itt keresni munkát
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Manuela

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 6 hónapja #4572 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!

www.springer.com/medicine/book/978-3-642-05131-9

es: www.springer.com/medicine/book/978-3-642-01333-1

de en pl ugy kezdtem, hogy a szamitogepben a szotar, ha kellett, megneztem. Es a tanarom leirt nekem egy csomo dolgot, hogy mondjam, es többfele valtozatban, ha esetleg valaki nem erti. Es termeszetesen a parom is a praxisban dolgozik, aki nemet ( itt ez a szokas a nemet paroknal is), es ha kellett, segitett. Az elejen meg jobban kellett, most mar ritkasag.
Es ugye az egeszsegügyben par jo szo, a mosoly, az erintes is sokat segit...kevesebb beszeddel akar.

a fenti linkeken a könyvekhez CD-t is küldenek.

Több
13 éve 6 hónapja #4585 Írta: Bobesz
Bobesz válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Hello Kisné és Prosperus!

Köszönöm a hozzászólásotokat, próbálok minden tanácsot és kritikát megfogadni. A dologhoz azért az hozzátartozik, hogy a párom már régen dolgozott Münchenben és a legalapabb alapot tudja, én viszont az angolt beszélem alapfokon, bár tudom, hogy avval nem sokra megyek Németországban. Egyébként az sem lenne baj, ha nem egyszerre mennénk ki, csak próbáltam a lehetőségeinket megtudni és minél több infot begyűjteni, hogy tisztábban lásson az ember. Mégegyszer köszi a válaszotokat és neked ( Kisné ) sok sikert a munkáidhoz, remélem még sokat hallunk a tapasztalataidról.
Üdv mindenkinek! Sziasztok!

Több
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4762 Írta: alika
alika válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Tud nekem valaki segíteni írtam e mailt erre a címre de nem kaptam még :sick: választ. Szerintetek hívjam fe öket? :whistle:

Több
13 éve 6 hónapja #4777 Írta: agnesnemet
agnesnemet válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Erdeklödni szeretnek hogy valaki nem e etudna megmondani Dortmund melletti paprika gyar elerhetösegi cimet.en kint dolgozom eszak nemetorszag területen es szeretnek valtani ha valaki tud valamilyen informaciot küldeni megköszönnem!