Németországi munkát keresek

Több
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4364 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szio

Én tapasztalatom szerint most május 1 után, rengeteg lett az állás hirdetés és embereket keresnek.
Én az elsőt ami 3 nap próba munka után nehéznek találtam 50 évesen :(
már másnap találtam hirdetést a jobrapidon ami megfelel nekem és már 1 nap után ahogy az önéletrajzomat beadtam már próba napon dolgozom, ez két nap egy mosodába vasalok, de mivel többen jelentkeztek így nem bízom a véletlenre így jelentkeztem egy kis panzióba "szobalánynak" és ott is próbanapra hívtak azonnal így oda vasárnap megyek.;) csak bejön valamelyik. Ja és a bér 7 euro/óra.
Úgy gondolom, hogy aki akar az ne otthon morfondirozzon jöjjön ki és keressen itt itt, több a lehetőség. :kiss:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, eras72, nyusziful, Juditka

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4379 Írta: Topikabr
Topikabr válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

sok sikert, kívánok. Én is mennék de sajnos a nyelvtudásom a konyhai szinten van, de remélem azért találok én is valamit.

Több
13 éve 6 hónapja #4390 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kőszőnőm,
De ha ugy gondolod, hogy kijőnnél és itt jobb, ne gondolkodj. tanulj.aztán gyere, és itt keress munkát.
Én sem beszélem perfektül a németet ,de cd-t hallgatok amit mindig magamnál hordok, és állandoan tv-ek, na meg a párom német ;)
De most május 1 után ahogy nézem a hirdetéseket, sok embert keresnek és sok helyre alap szint is elég, és véleményem szerint ami pozitiv segitőkészek itt az emberek.
És kőszőnhetően a szuper moderátornak , itt teljesen leellenőrizett munkát tudsz találni, mert itt az emberek probálnak egymáson segiteni. és ez szerintem nagyon jo dolog ,hogy végre nem csak egymáson lőknek, hanem tanácsot, és segitséget adnak egymásnak az emberek, és remélem gondolni, hogy csak azért hogy másnak is jo legyen :)

Több
13 éve 6 hónapja #4392 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

kisne írta: És kőszőnhetően a szuper moderátornak , itt teljesen leellenőrizett munkát tudsz találni.

Ilyen ajánlat, hirdetés nagyon ritkán van de tény, hogy erősen szűrünk. A feladott hirdetések 10%-át jelentetjük meg kb. ami önmagában jelzi, hogy van miből becsúsznia egy-két nem idevalónak. Ezért fontosak a visszajelzések, ha mégis gond lenne valamelyikkel, azonnal töröljük. ;)

Több
13 éve 6 hónapja #4407 Írta: dizel
dizel válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

"Ja és a bér 7 euro/óra."

A berekrol ha valakit erdekel. Nemetorszagban nincs minimalber, de bizonyos szektorokban van minimum oraber. Ez fugg a munkavegzes helyetol es a szakmatol. Bovebben itt:

www.destatis.de/jetspeed/portal/cms/Site...eId=renderPrint.psml

Több
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4489 Írta: Bobesz
Bobesz válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok! Én már egy ideje olvasgatom itt a fórumokat, de csak ma sikerült regisztrálnom hozzátok, így csak most tudok írni nektek. Eddig nagyon sok hasznos infot találtam és úgy látom, hogy elég aktívak a tagok. Szeretnék kérni tőletek némi infot a kinti takarítói állással kapcsolatban. Sajnos nyelvtudás híján egyenlőre csak szállodai takarító állásban gondolkodom a párommal, de nem tudom, hogy hol lehetne ilyen melót találni, mert bújtam a netet, de nagyrészt csak angliai szálldai takarítói munkát találtam, de ha lehetne, akkor inkább Németországba mennénk. Ha valaki esetleg tud hasznos infoval szolgálni vagy tapasztalata van ezen a területen, azt szívesen venném. Előre is köszi! Üdv minden kedves tagnak! Sziasztok!