Németországi munkát keresek

• tejfi
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4150 Írta: tejfi
tejfi válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Én még teljesen új vagyok az oldalon és szeretnék munkát vállalni kint! Minden érdekel mert nincs szakmám és az éretségimet is 3 hónappal előtte abbahagytam!
Viszont az élet és a munka nevelt, elég sokrétű vagyok!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4163 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

papamacko írta: Sziasztok!
Teljesen új vagyok ezen az oldalon. Szeretnék dolgozni Németországban. OKJ-s ápoló vagyok, 25 éve dolgozom betegágy mellett. Sajnos nyelvtudásom kevés de megtanulom. Van egy 12 éves fiam akit szeretnék magammal vinni. Merre induljak?
Üdv: Kati

Szia papamacko,
Nagyon jó, hogy okleveles apolónő vagy, de ahhoz, hogy munkát vegyél fel, az feltételekhez van kötve és nem is kevéshez.
Amennyiben 2004.05.01 utan tetted le a diplomádat előny.
Amennyiben ezelőtt akkor kell az illetékes hivataltól egy igazolás, hogy Te a vizsgád után itt és itt dolgoztál ettől- eddig. Ezt németre fordíttatni, úgy mint minden diplomát, a vizsgaeredményeket, egyéb.
Ahhoz, hogy fel vegyen egy német cég, rendelkezned kell vagy az A2 vagy a B2-es nyelvvizsgával.
Amennyiben van egy alap német nyelvtudásod, van olyan cég aki támogatja Németországban a nyelviskoládat.

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

Több
13 éve 6 hónapja #4168 Írta: eras72
eras72 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!Én munkaközvetítőt keresek Darmstadt közelében -:)Ha valaki tudna ajánlani meg köszönném -:)Nem nekem kell hanem a férjemnek !Azért én is nézelődök itt Darmstadtban de nem találtam ez idáig !Köszönöm szépen Erika

Több
13 éve 6 hónapja #4176 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

szioka nyelvtudás kell természetesen, ahhoz ragaszkodnak.
De nagyon nehéz munka ezt megmondom. igaz én 49 éves vagyok , és ezért nem vállaltam. csak lényegében fiatalok doloznak itt.
azt tudom hogy keresnek embert de nagyon sokan jelentkeznek most hogy szabad jőnni, mint mondtam, lengyelek, románok, és oroszok, és tájfőldiek doloznak ott. De németet jol kell beszélni mert a főnők német, és németül adja a utasitásokat, Ja és természetesen 3 nap alatt a kolléganők nem segitettek csak meghuzták a válukat. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: eras72

Több
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4182 Írta: pviktor
pviktor válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

CNC-marással foglalkozom, tudnátok valamilyen információt biztosítani számomra a munkaerőpiacról? Alapfokon beszéltem németűl, anno, de sokat felejtettem az elmúlt időkben, mert idehaza nem kellett használnom a nyelvet. De talán ez még orvosolható problémának számít. Marógépeken dolgozom jelenleg is 3-5 tengelyeseig, akár horizontálon is, HEIDENHAIN TNC 425, iTnc 530 vezérlőkön.
Szeretnék a kis családommal új, és szebb életet kezdeni Németországban.
Előre is köszönöm

Több
13 éve 6 hónapja #4184 Írta: eras72
eras72 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia kisne !Merre lenne a munka ?Köszi a válaszod Erika-:)