Németországi munkát keresek

Több
13 éve 7 hónapja #3936 Írta: Tundyke
Tundyke válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia Geryke!
Ha megvan a cukrász végzettséged,van gyakorlatod,és beszélsz alapfokon németül,ne kisegítő és mosogató állást keress.Ne legyél kishitű!
Keress cukrász állást,és ha nem sikerül,még mindíg kereshetsz kisegítő vagy mosogató munkát.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Geryke
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 7 hónapja #3937 Írta: Geryke
Geryke válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia Tundyke!

Köszi a bizalmat! A gyakorlatom, sajnos nincs teljes 1 év.:( Van valami Tipped merre kezdjek keresgélni?

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
13 éve 7 hónapja #3938 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szevasztok Tundyke es nyuszomuszo!
Hatcsak jol gondoljatok bele es akkor kiderül, hogy kell a nemet nyelvtudas vagy sem.
El megy egy nemet Budapestre dolgozni, mint fodrasz, de egy hangot sem tud magyarul.
Mondja a vendeg, hogy mosas, vagas, festes, de ha lehet szökere.
Mit tesz a nemet? Nez a vendegre, mint egy beka, mert nem tudja mit akar a vendeg.
Hogyan tovabb?
Ha nem erti, hogy mit szeretne a vendeg, es ezert nem is tudja feladatat vegrehajtani, miert kellene akkor a munkaadojanak, ha nincs termelese?
Tehat!
Ha a nemet magyarba megy dolgozni akkor nyelvtudas nelkül meg van halva.
Miert lenne ez forditva maskep?
Tudom, hogy ez nem biztato, de ahhoz, hogy elöbbre lepjel a jo alap nyelvtudas nelkülözhetetlen!

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

Több
13 éve 7 hónapja #3940 Írta: Tundyke

Szia prosperus!
Én ugyanezt írtam most is és már többszöri hozzászólásomban is-szakmától függetlenül.Én magam is 2 évig tanultam a nyelvet,mielőtt először kimentem Ausztriába.Tudom miről beszélsz,és ugyanezt vallom én is.De tapasztalatból tudom azt is,hogy az alapfokot sok munkáltató elfogadja.(és persze sok nem)Ugyhogy a te hozzászólásod az enyémre adott válaszként nem értem.Nyuszómuszónak is épp azt írtam,hogy az esélyei attól függnek,mennyire tudja és beszéli.

Több
13 éve 7 hónapja #3941 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

sziasztok egyetértek prosperus -sal. Én is ebben a cipőben jártam, hiába van 3 szakmám is sajnos mindhez beszélni kell én is szépségszalonban dolgoztam 13 évig.
És szociális ápolo végzettségem is van. de 1 éve élek kint németországban és akárhová mentünk munkát nézni mindjárt azt mondták beszélni kell a kuncsaftal, beteget ápolni pedig papirokat kitőlteni ez pedig nyelvtudás nélkül nem megy.
sokan vágnak igy bele hát én ezt senkinek nem ajánlom 1 év kudarc után.
Most hogy jobban beszélem a nyelvet még igy is egy kis üzemben helyezkedem el itt legalább gyakorlom a nyelvet aztán váltok ha lesz lehetőség.

Több
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #3942 Írta: Tundyke

Mindenképp Németországba szeretnél menni?Azt tudom,hogy Ausztriában hiány szakma az összes vendéglátós szakma,és kicsivel több is a fizetés.Ahol én dolgoztam ott német srác volt a mosogató fiú,de a környékünkön sok szállodában is sok német szakmabeli és kisegítő volt.Munkát az euresen keresgess. Itt találsz bármelyik országban.De ha visszalapozol itt,akkor találsz még jó ötletet.(pl.Áfsz,Bp,Szeszgyár utca)Jó böngészést neked!
http://ec.europa.eu/eures/main.jsp?catId=482&acro=job&lang=hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Geryke