Németországi munkát keresek
- Attila76
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3502
Írta: Attila76
Attila76 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok! Munkát keresek Münchenben vagy környéekén. Gyári munka (Produktionsmitarbeiter, Helfer vagy bármi más érdekel) minőségellenőrzés terén van tapasztalatom, 2 éve Münchenben élek.
További kellemes napot!
További kellemes napot!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- hertlingnejudit
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3508
Írta: hertlingnejudit
hertlingnejudit válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szeretnék Németországba költözni a családommal. Ápolónő vagyok de idős gondozásban is van 3 év gyakorlatom. Jelenleg is idős emberekkel foglalkozom.
- g30000
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #3669
Írta: g30000
g30000 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Gábor vagyok, vállalkozásom van itt Szabolcs-megyében de a munka egyre kevesebb ezért el kell mennem külföldre dolgozni. Asztalos szakmám van, nagy gyakorlattal rendelkezem, alap német nyelvtudásom van, számítógépes gyakorlattal, számitástechniai iskolával is rendelkezem és emellett hideg burkoló szakmám is van. 12 éve egyedi nyílászárókat és bútorokat gyártok, szeretném gyakorolni az asztalos szakmát kint Németországban is.
Gábor vagyok, vállalkozásom van itt Szabolcs-megyében de a munka egyre kevesebb ezért el kell mennem külföldre dolgozni. Asztalos szakmám van, nagy gyakorlattal rendelkezem, alap német nyelvtudásom van, számítógépes gyakorlattal, számitástechniai iskolával is rendelkezem és emellett hideg burkoló szakmám is van. 12 éve egyedi nyílászárókat és bútorokat gyártok, szeretném gyakorolni az asztalos szakmát kint Németországban is.
- rigo
- Látogató
13 éve 7 hónapja #3707
Írta: rigo
rigo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
üdv
még mindig semmi.
beszéltem egy német kollégával, kérdeztem tőle, hogy miért ilyen "rossz" a rendszer amiben dolgozunk (számítógép-hálózatról van szó), mondta, hogy inkább felveszik az olcsó - de gyenge - munkaerőt feleannyiért, mint a jó szakembert, normális fizetésért.
lehet, hogy le kellene butítanom az önéletrajzom
még mindig semmi.
beszéltem egy német kollégával, kérdeztem tőle, hogy miért ilyen "rossz" a rendszer amiben dolgozunk (számítógép-hálózatról van szó), mondta, hogy inkább felveszik az olcsó - de gyenge - munkaerőt feleannyiért, mint a jó szakembert, normális fizetésért.
lehet, hogy le kellene butítanom az önéletrajzom
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #3712
Írta: prosperus
költözni csaladommal Nemetorszagba akkor mar mindenki itt lenne.
Ez nem igy müködik.
Amennyiben van Examaned es közepszinten beszeled a nyelvet vagjal neki egyedül. Ha te megtalaltad a szamitasaidat, akkor meg mindig itt gondoskodhatsz arrol, hogy kihozd a csaladodat is.
Csak egy jo tanacs.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Ha ez ilyen egyszerüen menne, hogy van egy szakmam es ki akarokhertlingnejudit írta: Szeretnék Németországba költözni a családommal. Ápolónő vagyok de idős gondozásban is van 3 év gyakorlatom. Jelenleg is idős emberekkel foglalkozom.
költözni csaladommal Nemetorszagba akkor mar mindenki itt lenne.
Ez nem igy müködik.
Amennyiben van Examaned es közepszinten beszeled a nyelvet vagjal neki egyedül. Ha te megtalaltad a szamitasaidat, akkor meg mindig itt gondoskodhatsz arrol, hogy kihozd a csaladodat is.
Csak egy jo tanacs.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- Annette
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #3738
Írta: Annette
Annette válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Párommal Nagyváradon élünk és nagyon szeretnénk kiköltözni Németországba, Würzburg környékére. A gond az, hogy nem találtam még semmi munkát, nagyon sokat keresgetek neten és ha küldök is öneletrajzot valahova, választ nem kapok. Én 20 éves vagyok, párom 20. Műkörmösként dolgozom, van érettségim és grafika tehnikusim is. Párom dobos a nagyváradi szinháznál és festészet tehnikusija is van és persze érettségi. Alapszinten tudunk németul, járunk magánórára.
Párommal Nagyváradon élünk és nagyon szeretnénk kiköltözni Németországba, Würzburg környékére. A gond az, hogy nem találtam még semmi munkát, nagyon sokat keresgetek neten és ha küldök is öneletrajzot valahova, választ nem kapok. Én 20 éves vagyok, párom 20. Műkörmösként dolgozom, van érettségim és grafika tehnikusim is. Párom dobos a nagyváradi szinháznál és festészet tehnikusija is van és persze érettségi. Alapszinten tudunk németul, járunk magánórára.