Németországi munkát keresek
- Gabo888
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 9
13 éve 8 hónapja #3394
Írta: Gabo888
Gabo888 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Elfelejteni?!? Nekem tobb mint egy ezresembe es 2 ora raforditasi idombe kerult, hogy most havi 2500-ot osszeguritsak. Meg lennek nelkuluk love, de legalabb is hetekig loghatnek az interneten es kuldozgethetnem mindenhova az oneletrajzomat. Az erre fordithato idot inkabb pihenessel es csaladommal, barataimmal toltottem.NBA007 írta: de ha már kér el is kell felejteni azt a közvetítőt.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- NBA007
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 8 hónapja #3396
Írta: NBA007
NBA007 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Gabo888.
Örülök ha valakinek bejött. Nekem és a környezetemben csak lenyúlás volt és azon kívül, hogy beszedték a zsebzsozsót még egy levelet se küldtek, nem hogy közvetítettek volna állást.(A szakmai háttér nem lehetett kifogás!)
Nem azt mondtam, hogy a közvetítők rosszak, és azokat kerülje el mindenki.Hanem, akik pénzt kérnek azokkal vigyázzon mindenki és mivel vannak olyanok akik nem kérnek pénzt azokat kell megkeresni először. Persze kellenek közvetítők, hisz velük elejében tényleg könnyebb, egyszerűbb és kényelmesebb minden.
Üdv
Andrea
Örülök ha valakinek bejött. Nekem és a környezetemben csak lenyúlás volt és azon kívül, hogy beszedték a zsebzsozsót még egy levelet se küldtek, nem hogy közvetítettek volna állást.(A szakmai háttér nem lehetett kifogás!)
Nem azt mondtam, hogy a közvetítők rosszak, és azokat kerülje el mindenki.Hanem, akik pénzt kérnek azokkal vigyázzon mindenki és mivel vannak olyanok akik nem kérnek pénzt azokat kell megkeresni először. Persze kellenek közvetítők, hisz velük elejében tényleg könnyebb, egyszerűbb és kényelmesebb minden.
Üdv
Andrea
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 382
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3398
Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kedves Hausengel!
Az itt belinkelt oldalakon nézegess, találsz munkalehetőséget minden mennyiségben.
Az itt belinkelt oldalakon nézegess, találsz munkalehetőséget minden mennyiségben.
- Gabo888
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 9
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3399
Írta: Gabo888
En is nezelodtem az interneten, kb. felorat de ugy a tizedikelerhetoseg illetveoldalak utan be is fejeztem.
Azokra meg en is kivancsi vagyok akiknek egy evi 15-30000 euros fizetessel honoralt munka kozvetiteseert nem kell fizetni (elore, legalabb egy ezrest!). Irtad, hogy Oket kell megkeresni eloszor, megis kikre gondoltal?
Arra pedig, hogy szerinted bejott volna nekem, annyit reagalnek, hogy a valsag hatasara 30-40%-al kevesebbet fizetnek Europaban szinte mindenhol a szakmamban es figyelembe veve a magasabb megelhetesi koltsegeket, otthon kb. ugyanilyen, ha nem jobb eletszinvonalon elhetnek de a nemet nyelv tanulasa igy sokkal konyebb ami, ki tudja meg jol johet a kesobbiekben. Ezen tulmenoen, robotolva reggeltol-estig mindenrol szo van, csak nem arrol, hogy bejott volna.
Gabo888 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
En azt hittem a munkakozvetitokrol beszelunk. Te is irtad, hogy: "de ha már kér el is kell felejteni azt a közvetítőt". Szoval, nem ertem. Ha a lehuzasokrol beszelunk akkor valoszinuleg Magyarorszagon a 10-20, ki tudja hany ezer forintos, regisztracios dijat, nyilvantartasi dijat egyebeket kero "munkakozvetitok" vannak inkabb akik a "sok hulyebol sokan bedolnek a jo dumamnak" elven szerintem meg evtizedekig jol meno vallalkozasok lesznek.NBA007 írta: Szia Gabo888.
Örülök ha valakinek bejött. Nekem és a környezetemben csak lenyúlás volt és azon kívül, hogy beszedték a zsebzsozsót még egy levelet se küldtek, nem hogy közvetítettek volna állást
En is nezelodtem az interneten, kb. felorat de ugy a tizedik
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
nemetorszagialommunkak.ingyenblogolooldal.hu
Azokra meg en is kivancsi vagyok akiknek egy evi 15-30000 euros fizetessel honoralt munka kozvetiteseert nem kell fizetni (elore, legalabb egy ezrest!). Irtad, hogy Oket kell megkeresni eloszor, megis kikre gondoltal?
Arra pedig, hogy szerinted bejott volna nekem, annyit reagalnek, hogy a valsag hatasara 30-40%-al kevesebbet fizetnek Europaban szinte mindenhol a szakmamban es figyelembe veve a magasabb megelhetesi koltsegeket, otthon kb. ugyanilyen, ha nem jobb eletszinvonalon elhetnek de a nemet nyelv tanulasa igy sokkal konyebb ami, ki tudja meg jol johet a kesobbiekben. Ezen tulmenoen, robotolva reggeltol-estig mindenrol szo van, csak nem arrol, hogy bejott volna.
- NBA007
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 8 hónapja #3401
Írta: NBA007
NBA007 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
OKÉ
Kiforgatni mindent lehet.
Nem tudom,lehet a nátha ráment az agyamra, de én is a m.közvetítőkről akartam írni. Vannak ilyenek és vannak olyanok. A lényeg Mo-on nem lehet a közvetítésért pénzt kérni, a többe meg .................
Szerintem nagyjából egyről beszélünk, de előre kérni a munkáért??? Most már tudom ilyen is van. Tájékozottabb lettem.
Kiforgatni mindent lehet.
Nem tudom,lehet a nátha ráment az agyamra, de én is a m.közvetítőkről akartam írni. Vannak ilyenek és vannak olyanok. A lényeg Mo-on nem lehet a közvetítésért pénzt kérni, a többe meg .................
Szerintem nagyjából egyről beszélünk, de előre kérni a munkáért??? Most már tudom ilyen is van. Tájékozottabb lettem.
- Eva10
- Látogató
13 éve 8 hónapja #3405
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Gaboo,
Ha jol olvastam, 1000-be került es most havi 2500-at keresel. Talan az nem rossz -persze nem tudom, hogy a te szakmadban ez a kereset megfelelö-e. De a közvetotö legalabb csinalt valamit a penzert. Gondolom, ha otthon ugyanigy vagy jobban elhetnel, akkor a visszaköltözesen is gondolkozol.
Mindenesetre en csak utolag fizettem a közvetitesert es csak a valoban elvegzett munkaert. Nem volt köztünk szerzödes, igy megtehettem.
Mar ket eve kinnt vagyok, es en sem felek a munkatol. Amit en latok, hogy itt biztosabb a megelhetes. Nekem is volt otthon megelhetesem, de a jövö volt meglehetösen bizonytalan.
szia:
Eva
Ha jol olvastam, 1000-be került es most havi 2500-at keresel. Talan az nem rossz -persze nem tudom, hogy a te szakmadban ez a kereset megfelelö-e. De a közvetotö legalabb csinalt valamit a penzert. Gondolom, ha otthon ugyanigy vagy jobban elhetnel, akkor a visszaköltözesen is gondolkozol.
Mindenesetre en csak utolag fizettem a közvetitesert es csak a valoban elvegzett munkaert. Nem volt köztünk szerzödes, igy megtehettem.
Mar ket eve kinnt vagyok, es en sem felek a munkatol. Amit en latok, hogy itt biztosabb a megelhetes. Nekem is volt otthon megelhetesem, de a jövö volt meglehetösen bizonytalan.
szia:
Eva