Németországi munkát keresek

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3415 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Aki közvetitönel keres munkat sajat maga fejet hajtja hurokba, mert egyetlen egy közvetitö sem garantal azert, hogy a munkaltato fizet avagy sem. Ha reklamalnal a közvetitönek azt a valaszt kapod, hogy "sorry" de a munkaltato azt közölte volt vele, hogy te egy fabatkat sem ertel, ezert nem fizetett.
Ö "jot akart" neked, es jart neki a közvetetesi dij.

A masik, hogy 2500 Eurot keresni csakis 200-250 oraval lehet, vagy olyan szakmaval kell rendelkezned amit igen jol meg is fizetnek.

Sajnos nagyon sokan azt hiszik, hogy nelkülözhetetlenek, ha kapott egy lehetöseget kint dolgozni es az elsö kettö honapban hajt, majd két honap utan mar vaganykodik, lazit, lazsal. (Tiszt. a kivetelnek mert vannak).

S ha meg ki vannak rugva ,akkor kezdenek el nyafogni, hogy " fönök van harom gyermekem, hiteleim amit fizetnem kellene".
Pech. Elöbb kellett volna erre gondolni.

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3422 Írta: Gabo888
Gabo888 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Erdekes szemlelet. Akit en munkakozvetitonek hivok, ott kb. 30-50 oldal jelentkezesi form-ot kitoltve es minimum egy feloras interjut kovetoen a munkaadonal ismet (jellemzoen) 2-3 koros interjun tuljutva kapok munkat. Eddig kb. 100 euroban van a tortenet. Majd ha elnyerem a poziciot, a munkaado elkuldi a szerzodest a kozvetitonek, Ok nekem es kenyelmes, (akar) nehany napos atolvasasa utan alairva visszakuldom nekik majd a valasztott fizetesi formanak megfeleloen eljuttatom nekik a megallapodasban rogzitett osszeget vagy egyszeruen megbizast adok a bankomnal ra illetve (ez a legjellemzobb) a kozvetitovel szerzodok es Ok, levonva jutalekukat kuldik rendszeresen (nem kesve!) a fizetesem. Mindenki, mindent garantalni tud hiszen csak megbizheto partnerekkel dolgoznak egyutt es en is orommel fizetek, hiszen teljesitettek megbizasomat.
"Fabatka" es "nem fizet" ismeretlen fogalom, egyreszt mivel a legnagyobb korultekintessel valasztja ki mindenki, hogy egy adott poziciora ki a legjobb, kivel dolgozik egyutt, masreszt itt tobb eves, esetleg evtizedes, leinformalhato, tokeeros, referenciat felmutatni tudo cegekrol van szo nem pedig a mar altalam is emlitett ingyenes e-mail-el, mobiltelefonszammal, ingyenblogspot ceges weboldallal rendelkezo, de olvastam mar itt olyat is, hogy nyugati teri aluljaroban talalhato "fodraszatban mukodo irodaban" nevetseges jogcimen penzt atvevo "munkakozvetitokrol" van szo! Nem tudom az ilyenek mit hisznek de reszemrol nincs tisztelet a kivetelnek, az ilyenek egy 5 forintos telefonhivast de meg egy e-mailt sem ernek.
Hozzaszolasombol pedig a 2500 eurora reagalni nem latom miert volt ertelme, a munkakozvetites etikaja, mukodese ugyanaz (kene legyen) akar jol fizeto IT allast kozvetit egy ceg akar 1600 euros idosgondozast. Nem?

• nikky87
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3423 Írta: nikky87
nikky87 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok! Én már kint élek másfél éve Ludwigshafen-ben az élettársammal ő dolgozik de sajnos én még mindig nem találtam állást :( sajnos nem nagyon tudok németül :(

• kittikee
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3446 Írta: kittikee
kittikee válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok! Németországba szeretnék kimenni spárgaszedésre, vagy eper, ami akad.

Több
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3452 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok, olvasom régota itt a munkát keresek, rovatban a hozzászolókat. Minden elismerésem annak aki "csak ugy" belevág.
Én 1.éve 3 honapja élek kint párommal aki német. És nincs munkám', Pedig jo pár helyen voltunk . előszőr a probléma a nyelvtudásom volt. Most már van ,igaz csak félig, mert szerintem jo némethez sok idő kell..:) Most pedig ugye inkább nemetdolgozokat vesznek előre. B) A másik fogalmam sincs honnét veszik 2000 euros 1800 euros fizetéseket én tőbb helyen voltam és szociális ápoloként 1200eurot éttermi munkásként 700-800 eurot =amiben a konyhasegités és wc pucolás is benne volt természetesen) és mosodai alkalmazottként 400 eurot kináltak. Mondjátok meg hol keressem a 2000ezres állást :S és ahol fel is vesznek ? Én Kitzengenben élek, 2 éves németlakásba bejelenkezésem van. :blush:

Több
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3453 Írta: ATI
ATI válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Helló kisne,
Nagyon egyszerű a dolog lehet, hogy nem jó helyen keresed ha nincs ne csodálkozz. Németország is tele van és még jobban tele lesz május 1. után szakma nélküli állás keresőkkel. Ez van.