Németországi munkát keresek

• Maya
  • Maya profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Több
13 éve 7 hónapja #3847 Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!

Pár szó a munkakeresőknek, akik még otthon vannak:
Magyarországon először a Munkanélküli Központokban érdeklődjenek, és kérdezzék meg, milyen munkalehetőségek vannak Németországban.
A pestiek menjenek egyenesen a 8.kerületi Szeszgyár utcába, az AFSZ-hez (Uniós Munkaügyi Iroda).
Akik már kinnt vannak:
A Mc Donaldsban szinte biztos a felvétel, még kevés nyelvtudással is.
Mindenkinek beszélni és érteni kell azt, amit a munkáltató mond, hiú álmokba senkise ringassa magát.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• bebike23
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 7 hónapja #3890 Írta: bebike23
bebike23 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok! én kint élek már 2 éve Berlinben s dolgozom is de vállalkozóként mert nem kaptam munkavállalási engedélyt! Jó meg is szivattak nem is kevesen pl a német TB, munkügy stb.. de Május 1-jétöl dolgozhatok engedélyek nélkül. Nekem is van éretségim meg eladói szakmám de nem ér itt kint semmit!!! ha eladóként akarok dolgozni akkor le kell tennem némettül én meg hülye nem vagyok mégegyszer lerakni. Igy most egy hotelben dolgozom szobalányként elég jol lehet vele keresni többet mint otthon;)

• Maya
  • Maya profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Több
13 éve 7 hónapja #3891 Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Üdv Bebike, örülünk a pozitív példának.
Ilyen emberekre van szükség, akikből a gyámoltalanok erőt meríthetnek a kijövetelhez!
Minden jót!
Maya

Több
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #3906 Írta: amandaa
amandaa válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia,
Örülök Bebike, hogy sikerült neked is. Így is kell, hajrá!
Én is vállalkozom kint, mindennek meg van az előnye és hátránya itt is, na de ha dolgozunk meg is élünk itt belőle. Én már három éve vagyok kint, mindenkinek azt tudom mondani, kitartás, megéri. Igaz az első időszak nehéz de mint mondjuk minden kezdett az. A nyelv a lényeg, azt legalább alapfokon tudni kell!

Több
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #3909 Írta: dya
dya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia Bebike,
Én is szobalányként szeretnék kint dolgozni de még Magyarországon vagyok egyelőre. Leírnád nekem milyen iratok kellenek ehhez, szükséges-e nyelvtudás és a tapasztalataidat? Jól jönne egy kis bátorítás, hogy nekilóduljak. Válaszodat előre is nagyon köszönöm. Dia

Több
13 éve 7 hónapja #3916 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok

Tőbb Őnéletrajz beküldése után, tegnap behivtak ,egy savanyuságkészitő céghez, és 27-én három nap proba munka ,érdekes ez is itt igy mükődik aztán ha minden oké akkor május 1-én teljes erővel indulás. 1400 eurot fizetnek.
Ugy hogy felvagyok most dobva, igaz nem a szakmámba, de indulásnak biztato hiszen a nyelvet alapfokon beszélem.
ugy hogy majd jelenkezem , hogy megy tovább
Ugy hogy kitartás mindenkinek, én már mejdnem lemondtam a munkárol, hogy itt valaha is találok kint munkát és lám ...:) :)