Németországi munkát keresek
- bucimobil
- Látogató
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #3920
Írta: bucimobil
bucimobil válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Kisne
Engem is érdekelne ez a munka. Esetleg tudnál segíteni egy e-mail címmel, hogy hová lehet az önéletrajzot küldeni? Én már sajnos nem dolgozom több mint egy éve, jó lenne valami. Még sajnos itthon vagyok Magyarországon de már melóztam kint mint sofőr. A nyelvet kicsit beszélem de tanulom, most is nyelvkurzusra járok előre is köszönöm.
További szép napot neked
Engem is érdekelne ez a munka. Esetleg tudnál segíteni egy e-mail címmel, hogy hová lehet az önéletrajzot küldeni? Én már sajnos nem dolgozom több mint egy éve, jó lenne valami. Még sajnos itthon vagyok Magyarországon de már melóztam kint mint sofőr. A nyelvet kicsit beszélem de tanulom, most is nyelvkurzusra járok előre is köszönöm.
További szép napot neked
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 143
13 éve 7 hónapja #3921
Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kedves Bucimobil.
Én itt kint élek Würzburg és Nürberg kőzőtt, és ujságba olvastuk a hirdetést Lébensmittelproduktion in Prichsenstadt.
tőllem hál istennek 3 km-re van ugy hogy gyorsan küldtem levélben az őnéletrajzot és már 2 napra rá válaszoltak is.
Amugy egész cég rusis, román, usa, tájfőldi csajokbol áll, ahogy hallom egész jo gárda van itt és szeretnek itt dolgozni, ezért reménykedem én is.
És ahogy hallottam fogják az üzemet bőviteni mert nagy a kereslet europában erre a savanyuság fajtára. ennyit tudok még
Én itt kint élek Würzburg és Nürberg kőzőtt, és ujságba olvastuk a hirdetést Lébensmittelproduktion in Prichsenstadt.
tőllem hál istennek 3 km-re van ugy hogy gyorsan küldtem levélben az őnéletrajzot és már 2 napra rá válaszoltak is.
Amugy egész cég rusis, román, usa, tájfőldi csajokbol áll, ahogy hallom egész jo gárda van itt és szeretnek itt dolgozni, ezért reménykedem én is.
És ahogy hallottam fogják az üzemet bőviteni mert nagy a kereslet europában erre a savanyuság fajtára. ennyit tudok még
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bucimobil
- sziszi20
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 7 hónapja #3924
Írta: sziszi20
sziszi20 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia bebike 23!
Én is Berlinbe vagy környékére szeretnék kimenni. Ápolói végzettségem és érettségim van, de kezdetben szobalányként szeretnék dolgozni. Erős alapfokon beszélem a németet. Mennyit lehet keresni szobalányként? Szokott nálatok felvétel lenni?
Egy héten hány napot dolgozol? És mettől meddig?
Én is Berlinbe vagy környékére szeretnék kimenni. Ápolói végzettségem és érettségim van, de kezdetben szobalányként szeretnék dolgozni. Erős alapfokon beszélem a németet. Mennyit lehet keresni szobalányként? Szokott nálatok felvétel lenni?
Egy héten hány napot dolgozol? És mettől meddig?
- nyuszomuszo
- Látogató
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #3926
Írta: nyuszomuszo
nyuszomuszo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Fodrász vagyok, szeretnék kiköltözni Németországba és a szakmámba elhelyezkedni. Milyen lehetőségek vannak?
- Geryke
- Látogató
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #3927
Írta: Geryke
Geryke válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Cukrász vagyok, van éretségim is. Szeretnék kint dolgozni. Bármilyen megoldás érdekel. Alapfokon beszélem a nyelvet ezért konyhai kisegítő vagy mosogatói állások érdekelnének elsősorban.
Szép napot mindenkinek.
Cukrász vagyok, van éretségim is. Szeretnék kint dolgozni. Bármilyen megoldás érdekel. Alapfokon beszélem a nyelvet ezért konyhai kisegítő vagy mosogatói állások érdekelnének elsősorban.
Szép napot mindenkinek.
- Tundyke
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 14
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #3935
Írta: Tundyke
Tundyke válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia nyuszmuszo!
Én is fodrász vagyok!
Az esélyeink szerintem egyenes arányban vannak a nyelvismerettel és használattal.A többi fórumozó is azt mondja,hogy legalább alapfokon kell beszélni.De volt olyan állásajánlat,hogy felsőfokot kértek.Ez minden munkakörre és szakmára igaz.
Én is fodrász vagyok!
Az esélyeink szerintem egyenes arányban vannak a nyelvismerettel és használattal.A többi fórumozó is azt mondja,hogy legalább alapfokon kell beszélni.De volt olyan állásajánlat,hogy felsőfokot kértek.Ez minden munkakörre és szakmára igaz.