Németországi munkát keresek

Több
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #4039 Írta: papamacko
papamacko válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Teljesen új vagyok ezen az oldalon. Szeretnék dolgozni Németországban. OKJ-s ápoló vagyok, 25 éve dolgozom betegágy mellett. Sajnos nyelvtudásom kevés de megtanulom. Van egy 12 éves fiam akit szeretnék magammal vinni. Merre induljak?
Üdv: Kati

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #4040 Írta: Gabi2
Gabi2 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Üdv,
Mosogatói vagy bármilyen más, nem szakmunkát keresek Németországban. Az alap német tudás van meg, 1 évet mosogattam Stájerországban.

Több
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4122 Írta: livcsi
livcsi válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok.
Most költöztünk Münchenbe a párommal, és takarítói munkát keresek. Esetleg tudna valaki valamilyen irányt mutatni? :) Előre is köszönök minden reakciót.

Több
13 éve 6 hónapja #4141 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Ahogy igértem leiron a munakeresésemet.
Gyorsan behivtak probamunkára 3 nap kell dolgozni egy savanyuságcsomagolocégnél, és pepronit tőlteni.
Bementem reggel 6-ra betettek egy gépre ahol egy lábon kell állni és másikkal a padált nyomni fent a kézzel kell adagolni jobba, a peperonit balal elvenni, ha ott marad a pedálon a lábad telenyom a gép sajtal :) (párszor első nap ottmaradt) 9 kor negyedora szünet és fél egykor félora . aztán nyomni a gépet fél négyig.
Nem tudom hogy van ez de ,akárhogy számolom ez kemény 9 és fél ora.
ezért 1400 eurot ad bruttoban a cég
ja és 12 fok hidegbe kell dolgozni. természetesen főnők német a tőbbi lengyel, orosz, román.ezt a munkát német nem vállalja természetesen ezért a pénzért :laugh:
Első nap a lábam kikészült, másnap mégjobban , harmadnap küldtek a nagyfőnőkhőz, hogy jo munkát végeztem és felveszenk én kőzőltem nem
ezt én nem csinálom ezért a pénzért, megfagyva de büszkén nemet mondtam,
keresek mást. igy aki akar itt ilyen munkát. keresnek még munkaérőt itt Núrberg után 45 km-re
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, Kinga, Juditka

Több
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4142 Írta: zsuzsanna1997
zsuzsanna1997 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia!
Ne haragudj de nekem ez a meló megfelelne ennyi pénzért, hol lehet jelentkezni? Nyelvtudás szükséges? Bármikor tudnék menni. Köszi!
Zsuzsa

Több
13 éve 6 hónapja #4146 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

kisne írta: Így aki akar itt ilyen munkát, keresnek még munkaerőt...

Szia, Megtennéd, hogy a Kapcsolat modulon keresztül beküldöd a cég elérhetőségét? Megjelentetnénk az oldalon ha tudsz e-mail címet vagy telefonszámot mint álláslehetőséget, mindenki hasznára. ;)
Előre is köszönjük