Németországi munkát keresek
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 143
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3458
Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Köszönöm Ati a gyors választ de ki szakmanélküli? Eus végzettségem van, mind a két szakmámbol, és a német párom is mellettem aki segít, kérlek egy címet adj csak rögtön ott vagyok, érdekelne mert itt olyan keresetekről beszélnek itt a forumokon általánosságba ,hogy csak nevetnek rajta,akik körülöttem vannak itt kint. Én folyamatosan keresem a munkát , itt Wörzburg környékén nekem ennyi bért mondtak csak, pedig már voltam pár helyen itt a környéken Lehet öreg vagyok 49 évesen?
Lehet én nem látom nagyon vidáman a dolgot de ez az én tapasztalatom.
Lehet én nem látom nagyon vidáman a dolgot de ez az én tapasztalatom.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- ATI
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 6
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3463
Írta: ATI
ATI válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Helló
Én nem tudok neked címeket adni, jó tanácsot viszont igen. Például itt az oldalon is vannak ajánlatok. A párod mint említetted német, gondolom nem sokáig tartana egy német nyelvű önéletrajzot írnia és neten elküldeni vagy 100-150 helyre. Vagy esetleg a 2 db szakmáddal van a baj nem túl kelendőek vagy telített a piac. Én ahogy észrevettem nem a koroddal lehet a gond, én is 47 vagyok és az építőiparban kellenek a jól képzett tapasztalt szakik.
Én nem tudok neked címeket adni, jó tanácsot viszont igen. Például itt az oldalon is vannak ajánlatok. A párod mint említetted német, gondolom nem sokáig tartana egy német nyelvű önéletrajzot írnia és neten elküldeni vagy 100-150 helyre. Vagy esetleg a 2 db szakmáddal van a baj nem túl kelendőek vagy telített a piac. Én ahogy észrevettem nem a koroddal lehet a gond, én is 47 vagyok és az építőiparban kellenek a jól képzett tapasztalt szakik.
- szmanyi
- Látogató
13 éve 8 hónapja #3466
Írta: szmanyi
szmanyi válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
ez annyira igaz,hogy van de fizetni kell erte
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 143
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3470
Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Köszönöm a válaszokat, nem adom fel probálkozom tovább. Épp tegnap írtunk új önéletrajzot mert a régi már elavult az újságokban keresgélünk itt Kitzingenben és mindjárt beküldjük, de eddig sikertelenül. A szakmám pedikürős-masszőr ebben dolgoztam otthon és 3 éve szocioális gondozó-házi-betegápoló végzettségem is meg van. Ha jelentkezem ezekre a helyekre mindig azt mondják túljelentkezés van természetesen helyiekből, így én már kiesem. Így elvállalnák mást is azért voltam más helyeken is, tudom a fizetéseket és eléggé nyomják lefelé ahogy nézem két év távlatábol. Most már kezdek pánikolni, hogy én egyáltalán kapok még munkát, még jó hogy a párom nyugtatgat és na eltart. Várom a jó tippeket hátha sikerül segítenetek nekem, igaz ha az otthoni lehetőségeket nézem az ugyanaz. Köszi Kisné
- soni
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3496
Írta: soni
soni válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Munkát keresek. A szakmám: fodrász.
De mivel sajnos még nem tudok németül, más lehetőségek is érdekelnek. Beszélek angolul, oroszul felső fokon.
Vendéglátói tapasztalatokkal rendelkezem. (Budapest, London)
Munkát keresek. A szakmám: fodrász.
De mivel sajnos még nem tudok németül, más lehetőségek is érdekelnek. Beszélek angolul, oroszul felső fokon.
Vendéglátói tapasztalatokkal rendelkezem. (Budapest, London)
- MIKULAS16
- Látogató
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3499
Írta: MIKULAS16
MIKULAS16 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Tiszteletem!
Van "D" kategóriám és szeretnék dolgozni kint Németországban is ha van rá mód, lehetőség.
Van "D" kategóriám és szeretnék dolgozni kint Németországban is ha van rá mód, lehetőség.