Németországi munkát keresek

Több
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3458 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Köszönöm Ati a gyors választ de ki szakmanélküli? Eus végzettségem van, mind a két szakmámbol, és a német párom is mellettem aki segít, kérlek egy címet adj csak :) rögtön ott vagyok, érdekelne :( mert itt olyan keresetekről beszélnek itt a forumokon általánosságba ,hogy csak nevetnek rajta,akik körülöttem vannak itt kint. Én folyamatosan keresem a munkát , itt Wörzburg környékén nekem ennyi bért mondtak csak, pedig már voltam pár helyen itt a környéken :sick: Lehet öreg vagyok 49 évesen?
Lehet én nem látom nagyon vidáman a dolgot de ez az én tapasztalatom.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3463 Írta: ATI
ATI válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Helló
Én nem tudok neked címeket adni, jó tanácsot viszont igen. Például itt az oldalon is vannak ajánlatok. A párod mint említetted német, gondolom nem sokáig tartana egy német nyelvű önéletrajzot írnia és neten elküldeni vagy 100-150 helyre. Vagy esetleg a 2 db szakmáddal van a baj nem túl kelendőek vagy telített a piac. Én ahogy észrevettem nem a koroddal lehet a gond, én is 47 vagyok és az építőiparban kellenek a jól képzett tapasztalt szakik.

• szmanyi
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 8 hónapja #3466 Írta: szmanyi
szmanyi válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

ez annyira igaz,hogy van de fizetni kell erte

Több
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3470 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Köszönöm a válaszokat, nem adom fel probálkozom tovább. Épp tegnap írtunk új önéletrajzot mert a régi már elavult :) az újságokban keresgélünk itt Kitzingenben és mindjárt beküldjük, de eddig sikertelenül. A szakmám pedikürős-masszőr ebben dolgoztam otthon és 3 éve szocioális gondozó-házi-betegápoló végzettségem is meg van. Ha jelentkezem ezekre a helyekre mindig azt mondják túljelentkezés van természetesen helyiekből, így én már kiesem. Így elvállalnák mást is azért voltam más helyeken is, tudom a fizetéseket és eléggé nyomják lefelé ahogy nézem két év távlatábol. Most már kezdek pánikolni, hogy én egyáltalán kapok még munkát, még jó hogy a párom nyugtatgat és na eltart. Várom a jó tippeket hátha sikerül segítenetek nekem, igaz ha az otthoni lehetőségeket nézem az ugyanaz. Köszi Kisné

Több
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3496 Írta: soni
soni válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Munkát keresek. A szakmám: fodrász.
De mivel sajnos még nem tudok németül, más lehetőségek is érdekelnek. Beszélek angolul, oroszul felső fokon.
Vendéglátói tapasztalatokkal rendelkezem. (Budapest, London)

• MIKULAS16
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3499 Írta: MIKULAS16
MIKULAS16 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Tiszteletem!
Van "D" kategóriám és szeretnék dolgozni kint Németországban is ha van rá mód, lehetőség.