Németországi munkát keresek
- Eva10
- Látogató
Szerintem jo ötlet megkerdezni. Ugyanis egy baratomnak epp most jönnek kia a fiai, ök is diplomasok, es kaptak allast. Ezek szerint nemcsak kepzettseg nelkül lehet....
De hogy mi kell hozza...
Valoszinüleg olyan kepzettseg, ami itt hianycikk.
szia, sok sikert
Eva
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- dizel
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 28
rigo írta: köszönöm a válaszokat.
nézem a kereséseket, 0 vagy ja-nein nyelvtudással tömegével vándorolnak ki "csomagolós" stb munkára emberek. én 2 felsőfokú nyelvtudással és erős rendszergazda szintű - gyakorlatilag dos 6.22-től - w7/w2008r2 server tudással nem találok magamnak. VALAMI oka lehet. meg fogom kérdezni a következő elutasító levélre válaszolva, hogy kötetlen, tét nélküli beszélgetésben árulják már el hogy miért nem "nyertem"...
Pedig egyszeru. Nem vagy itt. Ha nagy is a tapasztalatod es kepzett vagy, annyira nem ritkak a rendszergazdak, hogy ne talaljon helyit. Mindegy, hogy jobb lennel, maceras felhivni, leszervezni. Csak annyit latnak, hogy K-Europa. Macera meg annak is utananezni, hogy kell e munkavallalasi engedely vagy milyen papirok stb. Olyan helyen tudsz labdaba rugni, ahol mar van mas K-Europai es pozitivak a tapasztalataik. VAgy epp tenyleg nincs helyi(nem feltetlenul nemet, csak olyan aki itt van). Nem lehetetlen amugy, csak ido kerdese.
Probalkozz fejvadaszokkal. Meg javallom a jobserve.com-ot, asszem annak van jobserve.de valtozata is. Fejvadaszokon keresztul lohetsz esetleg konzultans melot. Projekt melok, ahova altalaban "kilora" viszik a szakit. IT, mernok stb.. Gondolom ismered a menetet. De itt nem te valasztod a helyet, hanem mesz a melo utan. Hol itt, hol ott,rovidtav, de tobb penz. De ha Nemetorszagot preferalod, akkor vmi csak akad. Onnan meg konnyebb vmi permanens melot talalni.
- mecseriadri
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Sajnos vagy nem sajnos azok közé az emberek közé tartozom akik már nem látnak jövőt itthon a munka keresésben. Lassan 1 éve nem találok magamnak munkát. Belefáradtam, hogy hülyének néznek mindenhol, ráadásnak fizetést se kapok normálisan vagy keveset. Így úgy döntöttem, hogy kimegyek dolgozni pultos, szobalány, felszolgáló munka körben. Németül jól beszélek, sajnos a középfokú vizsgámat nem tudtam letenni pénz hiány miatt de meg lenne. Így ezért is gondolkodom németországi munkában.
- szoszi74
- Látogató
Segítséget kérnék!!! A párom hallott róla, hogy vonatok takarítását lehetne vállalni nem is olyan kevés pénzért. Egy hete bogarászok a neten, magyar céget találtam (PQS), akik ezzel foglalkoznak, de németet nem. Illetve egyet Hamburgban, de sem telefonszám, sem netes elérhetőségük nincsen. Mindkettőnket érdekelne a munka. A magyar oldalt megnéztem, nem egy leányálom a meló, de én most is takarítok (hotelben), annál rosszabb szerintem nem lehet. Nincs egy éve, hogy ott vagyok, de MINDENFÉLE tűzkeresztségen átestem. Nem szeretném részletezni, hogy mik ezek. Szóval, ha valaki tudná (akár magyar cégen keresztül), hogy hol lehetne jelentkezni ilyen munkára, kérem segítsen! Mi Hessen megyében, Darmstadtól kb 20 km-re lakunk, de van autónk, tehát akár az utazás is megoldott. Na, meg költözünk, ha kell.
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
- Köszönetek: 382
http://goo.gl/NdTcy
http://goo.gl/I7OqG
Üdv. Maya
- uname
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Munkát keresek Németországban. Szakmámra nézve úszómester vagyok de érdekel minden megoldás mosogatás és takarítás is.
Ákos