Németországi munkát keresek

Több
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3173 Írta: greenzero
greenzero válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Hello, Kaposi András vagyok, Münchentől 30 km- re lakom, az Ammersee-nél, Jelenlegi munkám mellé mellékállást keresek, bármi érdekel. A nyelvtudásom elfogadható, 22 éves vagyok, érettségiztem, kereskedelmet tanultam, 5 éve dolgozom a kereskedelembben és fuvarozásban. Egyéni vállalkozó vagyok, van itteni lakcímem telefonszámom, saját autóm. Érdekel mindennemű fuvaroszás, pékség, zöldséges, újság, reklámanyag kihordás, csomagszállítás, internetes munka, bolti eladói munka, takarítás, földművesmunka, segédmunka, stb. amikor tudok dolgozni: hétfőtől szombatig 18:00 - másnap reggel 9:00 ig bármikor, valamint vasárnap egész nap. Kérlek ha van ötletetek, írjatok, ha beválik, nem leszek hálátlan :) Üdv: András

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3175 Írta: Tomasz
Tomasz válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok. Párommal idősgondozók vagyunk, tíz éves tapasztalattal. Jelenleg még tanulom a német nyelvet, párom angoltudását igyekszik turbózni. Akár 24 órában is tudnánk vállalni felügyeletet-gondozást, hiszen ketten megyünk mindenképp. Ha valakinek van ezügyben ötlete, javaslata, szívesen fogadom és nagyon köszönöm!
Tamás :)

Több
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3176 Írta: beatrix0623
beatrix0623 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia Tamás,
Pont most olvastam
www.afsz.hu
oldalon hogy idősgondozókat keresnek. Sok sikert.
Beatrix
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Tomasz

Több
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3186 Írta: Tomasz
Tomasz válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia Beatrix! Nagyon köszönöm, máris utánanézek!
Üdv: Tamás :)

• rigo
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 9 hónapja #3226 Írta: rigo
rigo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

köszönöm a válaszokat.
nézem a kereséseket, 0 vagy ja-nein nyelvtudással tömegével vándorolnak ki "csomagolós" stb munkára emberek. én 2 felsőfokú nyelvtudással és erős rendszergazda szintű - gyakorlatilag dos 6.22-től - w7/w2008r2 server tudással nem találok magamnak. VALAMI oka lehet. meg fogom kérdezni a következő elutasító levélre válaszolva, hogy kötetlen, tét nélküli beszélgetésben árulják már el hogy miért nem "nyertem"...

Több
13 éve 9 hónapja #3229 Írta: Julianna57
Julianna57 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia!
Nem egykönnyen vállalják be,hogy a Te számodra,arra a helyre, kikérjék a munkavállalásit.Ez most még nem olyan :) egyszerű.
Sok sikert...:)

Julianna :-)