Németországi munkát keresek
- rigo
- Látogató
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3154
Írta: rigo
rigo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
üdv
meglepetésszerűen munkát keresek németországban.
beadtam legalább 100 helyre, 1-2 helyről jött visszajelzés, hogy "leider"....
elgondolkodtam, hogy az önéletrajzommal volna valami gond?
vagy KEVÉS vagyok ilyen munkákhoz?
plíz csekk:
hátha nem veszek észre valami olyat ami miatt nem jön össze.
thx
meglepetésszerűen munkát keresek németországban.
beadtam legalább 100 helyre, 1-2 helyről jött visszajelzés, hogy "leider"....
elgondolkodtam, hogy az önéletrajzommal volna valami gond?
vagy KEVÉS vagyok ilyen munkákhoz?
plíz csekk:
http://invader.hu/temp/cv/CV_Gabor_Czinege_DE.doc
http://invader.hu/temp/cv/CV_Gabor_Czinege_EN.doc
thx
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eva10
- Látogató
13 éve 9 hónapja #3156
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Gabor!
Elolvastam az öneletrajzodat. Kerestem a magamet, hogy megnezzem, mit irtam meg bele, de sajnos nem talaltam, valoszinüleg a masik gepen van valahol.
Ahogy emlekszem, en beleirtam a csaladi allapotomat - nem emlekszem,a Tiedben benne van-e. Aztan azt, hogy miert szeretnek Nemetorszagban dolgozni.
Nem tudom, kell-e az aktualis palyazathoz ezt aktualizalni, de ha esetleg nem pontosan a kepzettzettsegednek megfelelö a munka, akkor talan azt, hogy miert palyazod meg azt az allast.
En kaptam egy mintat, as annak megfelelöen irtam meg a magamet.
De: en biztos helyre mentem, igy nem tudom megitelni a sikert.
szia:
Eva
Elolvastam az öneletrajzodat. Kerestem a magamet, hogy megnezzem, mit irtam meg bele, de sajnos nem talaltam, valoszinüleg a masik gepen van valahol.
Ahogy emlekszem, en beleirtam a csaladi allapotomat - nem emlekszem,a Tiedben benne van-e. Aztan azt, hogy miert szeretnek Nemetorszagban dolgozni.
Nem tudom, kell-e az aktualis palyazathoz ezt aktualizalni, de ha esetleg nem pontosan a kepzettzettsegednek megfelelö a munka, akkor talan azt, hogy miert palyazod meg azt az allast.
En kaptam egy mintat, as annak megfelelöen irtam meg a magamet.
De: en biztos helyre mentem, igy nem tudom megitelni a sikert.
szia:
Eva
- dizel
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 28
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3157
Írta: dizel
A csaladi allapot nem fontos. A miert szeretnek Nemetorszagban dolgozni es miert palyazok, az a kiserolevelbe szokott kerulni.
Itt azt mondtak a helyiek, hogy a cv maga nagyon tomor legyen, csak cimszavakban, a toltelek rizsa meg menjen a kiserolevelbe. Ott lehet "fenyezni" a karriert.
Gabor, kiserolevelet szoktal kuldeni? Mondjuk szvsz a cv szerkezete korrekt, tomor, referenciakkal stb.. Nekem egy dolog tunt fel elsore, a fenykep. Szvsz csereld le. Kicsit rokkeres, vmi hivatalosabb jobban mutatna:). A kollegak itt is szidjak a HR-eseket allandoan, szal ne varj csodat. Aki eloszor kezbe veszi a cv-d az valoszinuleg a szokasos alibi hr-es. Nem erti a szakmai reszt, azon kivul meg csak a fenykepet meg a personal infot tudja ertelmezni.
Meg az lehet szerencses talan, ha van vmi ismerosod Németországban, hogy az Ő cimet rairnad es esetleg egy nemet telefon szamot (atiranyitva a magyar szamra v. esetleg kezben nalad). Szerintem. Konnyebben felhivnak egy "helyit".
dizel válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Eva10 írta: en beleirtam a csaladi allapotomat..
..Aztan azt, hogy miert szeretnek Nemetorszagban dolgozni..
..hogy miert palyazod meg azt az allast..
A csaladi allapot nem fontos. A miert szeretnek Nemetorszagban dolgozni es miert palyazok, az a kiserolevelbe szokott kerulni.
Itt azt mondtak a helyiek, hogy a cv maga nagyon tomor legyen, csak cimszavakban, a toltelek rizsa meg menjen a kiserolevelbe. Ott lehet "fenyezni" a karriert.
Gabor, kiserolevelet szoktal kuldeni? Mondjuk szvsz a cv szerkezete korrekt, tomor, referenciakkal stb.. Nekem egy dolog tunt fel elsore, a fenykep. Szvsz csereld le. Kicsit rokkeres, vmi hivatalosabb jobban mutatna:). A kollegak itt is szidjak a HR-eseket allandoan, szal ne varj csodat. Aki eloszor kezbe veszi a cv-d az valoszinuleg a szokasos alibi hr-es. Nem erti a szakmai reszt, azon kivul meg csak a fenykepet meg a personal infot tudja ertelmezni.
Meg az lehet szerencses talan, ha van vmi ismerosod Németországban, hogy az Ő cimet rairnad es esetleg egy nemet telefon szamot (atiranyitva a magyar szamra v. esetleg kezben nalad). Szerintem. Konnyebben felhivnak egy "helyit".
A következő felhasználók mondtak köszönetet: rigo
- ATI
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 6
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3160
Írta: ATI
ATI válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Munkát keresnék München és környékén, festő szakmával, kartonos és dryvit tudással. Kevés német tudással, szakmai az megy. Elegem van a lenyúlós, átverős "közvetítőnek" nevezet valakikből.
Munkát keresnék München és környékén, festő szakmával, kartonos és dryvit tudással. Kevés német tudással, szakmai az megy. Elegem van a lenyúlós, átverős "közvetítőnek" nevezet valakikből.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kisslane
- rigo
- Látogató
13 éve 9 hónapja #3162
Írta: rigo
rigo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
köszi a válaszokat, hát a kép valóban nem "business look" de hát... így nézek ki. amúgy valószínűleg le fogom cserélni, csak hát ugye más képét nem tehetem ki.
megpróbálok másik képet csinálni.
az iq nemzetközi fogalom igaz? majd odaírom a fényképem helyére azt hátha a "tisztelt" hr-es azt felfogja. és esetleg azután el tud vonatkoztatni a kinézettől ami ugye relatív, és szerintem a hr-esnek nincs joga negatívan diszkriminálni azért, mert ... és a ...-helyére bármit írhatnék. pl idézek az oktatási törvény első soraiból:
"...nem érhet pozitív vagy negatív diszkrimináció egy tanulót azért, mert férfi, nő, mindkettő, vagy egyik sem..."
német lakcím+telszám lehet, hogy jó ötlet, de ha "rájönnek" akkor az mégrosszabb.
én is úgy gondolom, hogy németországi tartózkodással már régesrég lenne normális munkám, ezért keresek valami szalagmunkát, mert ha már kinti lakcímem és telszámom van, biztos hogy azonnal lesz "rendes" munkám.
nem, nem "más" munkát kerestem, hanem a képesítésemnek megfelelőt. rendszeradminisztrátor, adatbázisfejlesztő, technikus stb. tehát minden amit ülve egy 102gombos billentyűzeten meg lehet csinálni mer'ahhoz értek. nagyon.
reméljük a legjobbakat.
mégegyszer köszönöm a válaszokat!
megpróbálok másik képet csinálni.
az iq nemzetközi fogalom igaz? majd odaírom a fényképem helyére azt hátha a "tisztelt" hr-es azt felfogja. és esetleg azután el tud vonatkoztatni a kinézettől ami ugye relatív, és szerintem a hr-esnek nincs joga negatívan diszkriminálni azért, mert ... és a ...-helyére bármit írhatnék. pl idézek az oktatási törvény első soraiból:
"...nem érhet pozitív vagy negatív diszkrimináció egy tanulót azért, mert férfi, nő, mindkettő, vagy egyik sem..."
német lakcím+telszám lehet, hogy jó ötlet, de ha "rájönnek" akkor az mégrosszabb.
én is úgy gondolom, hogy németországi tartózkodással már régesrég lenne normális munkám, ezért keresek valami szalagmunkát, mert ha már kinti lakcímem és telszámom van, biztos hogy azonnal lesz "rendes" munkám.
nem, nem "más" munkát kerestem, hanem a képesítésemnek megfelelőt. rendszeradminisztrátor, adatbázisfejlesztő, technikus stb. tehát minden amit ülve egy 102gombos billentyűzeten meg lehet csinálni mer'ahhoz értek. nagyon.
reméljük a legjobbakat.
mégegyszer köszönöm a válaszokat!
- kockito
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 9 hónapja #3170
Írta: kockito
kockito válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Én úgy olvastam, hogy az ilyen konyhai kisegítő melóknál például ha szállodai, akkor szállást biztosítanak. Ez mennyire igaz?