Németországi munkát keresek

Több
13 éve 6 hónapja #4530 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Tisztelt bobesz

Ma voltam proba munkán:laugh: egy szállodába dolgozni, sajnos el kell keseritselek egy kicsit ide is kell németet legalább alapfokon beszélni, a főnők elhadarja ,hogy mit csinálj, és a vendég is beszél, természetesen németül.
;)
Munka van mindig keresnek tele az ujság velük, de mint mondtam itt tőbb embert behivnak 2-3 napra proba munkára és utánna dőntenek, én most a harmadik probamunkánál tartok, és várom hává hivnak vissza , mert errre is kb. 1-2 hetet vagy még 3at is kell erre várni.
Ezért is jelentkeztem tőbb helyre és lezavarom a probamunkákat :) utánna meglátjuk hová hivnak vissza dolgozni.
Ugy hogy azt javaslom előszőr probáljatok intenziv nyelvtanfolyamra elmenni 1 honapra legalább és csak utánna gondolkodjatok a kijővetelben
legalábbis szerintem.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Bobesz, Juditka

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
13 éve 6 hónapja #4535 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Jo napot Bobesz,
egyet sajnos elfelejtenek a magyarok!
A szlovakok, csehek, lengyelek, mar ezelött keszültek arra, hogy 2011 -ben Nemetorszagba fognak jönni dolgozni es tanultak egy evig a nemet nyelvet.
Ti mire vartatok?
Szallodai takaritoi allas?
Az mar mind a törökök, ruszkik, lengyelek, romanok kezeben van, akik ha alapfokon is de beszelik a nyelvet.
A ferjeddel egy helyre szandekozol menni dolgozni az nagyon megtisztelö, de ha egyikötök sem beszeli a nyelvet miert is alkalmaznanak hazasparokat?
Elsösorban azokat fogjak alkalmazni barmely területen is, akik beszelik es ertik meg ha alapfokon is a nemet nyelvet.
Teged csak csapatban vagy csoportban van lehetösege a munkaltatonak foglalkoztatni, de nem egyenileg.

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Bobesz

Több
13 éve 6 hónapja #4537 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kemény de igaz hozzá szolás.
Én is igy tapasztalom, hogy most rengeteg lengyel jőtt és jőn és beszélik a német nyelvet ugy ahogy. Itt a térségben legalábbis sok lengyel jőtt.
Sajnos mi magyarok mindig egy kicsit lemaradunk egy nyulfarknyit :laugh:

Amugy a főnők telefonált fel vagyok véve. A másik főnők is ma telefonált 10 perce oda is ;) most válogathatok hová megyek :laugh: dolgozni.
De a nyelv kell , én sem beszélem jol még a nyelvet csak egy éve kezdtem el itt élve tanulni a német párom mellett és tudom milyen nehéz volt eleinte mint a süketnéma olyan voltam a nyelv nélkül semmit nem értettem , de mindenhol tapasztalom bizony kell a mindennapi élethez itt kint.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: eras72, Bobesz, Juditka

Több
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4544 Írta: Juditka
Juditka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Új vagyok ezen az oldalon, de nagyon tetszik, sok hasznos információt olvastam.
A férjem Németországban dolgozik már hosszú évek óta, szeretnék hozzá kiköltözni és ott dolgozni. Én 45 éves vagyok, eü-i végzettségem van. Nyelvtudásomat társalgási szintünek nem mondanám, de tanulom. Úgy érzem, hogy kellő nyelvtudás híján, szakmámban nemigen tudnék elhelyezkedni, ezért minden más lehetőség érdekel.
Halléban bérlünk lakást, időnként kimegyek. Ott, vagy a környéken szeretnék munkát találni,és persze mellette nyelvtanfolyamra járni.

Judit :)

• caesar
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4551 Írta: caesar
caesar válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy gyógytornászként tudok e dolgozni házibetegellátásban, ápolásban?Alapfokon tudom a német nyelvet az angolt közép fokon.Ha tudtok valami infót légyszi segítsetek.;)
Köszönöm!

Több
13 éve 6 hónapja #4555 Írta: dizel
dizel válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

EÜ vegzettseggel es tapasztalattal valoszinuleg eleg hamar felvenne a munkaeropiac nyelvtudassal. Ha ferjed kint dolgozik es otthon nincs vmi kotottseg vagy riziko. Nagy hiteltorlesztes, gyerek, idos szulo es van nemi sporolt penz, akkor ki kell menni, elkezdeni a nyelvtanfolyamot rafekudni es kozben melot keresni. Ha elkezdesz vmi kepzettseg nelkuli melot, keves nyelvtudassal, akkor nem nagyon marad energia es ido nyelvet tanulni jobban. Benne lehet ragadni esetleg egy kepzetsegednek nem megfelelo munkaba es nehezebb a tovabblepes.
Kezdj el erdeklodni, hogy milyen lehetoseged lenne ha beszelned a nyelvet es ha tetszik es mered vallalni a rizikot akkor erdemes kimenni. Elobb nyelvsuli es kozben kereses..