Németországi munkát keresek
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
12 éve 9 hónapja #13329
Írta: prosperus
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Igy van!
Minden olcso munkat bevallalnak a romanok es a bulgarok ezzek kiszoritva a lengyel vagy akar a magyar dolgozni szandekozokat.
Igen csak ebben az a trükk, hogyha megtanultak a nemet nyelvet egy ev vagy akar kettö ev utan, mar ök lesznek azok akik valogatni fognak tudni.
Minden olcso munkat bevallalnak a romanok es a bulgarok ezzek kiszoritva a lengyel vagy akar a magyar dolgozni szandekozokat.
Igen csak ebben az a trükk, hogyha megtanultak a nemet nyelvet egy ev vagy akar kettö ev utan, mar ök lesznek azok akik valogatni fognak tudni.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Numma
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 8
12 éve 9 hónapja #13331
Írta: Numma
Numma válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
szia!
biztos van benne igazság amiket leírtál a Fraporttal kapcsolatban..és köszönöm!
Két családtagom a reptéren dolgozik,tudnak ők épp eleget mesélni!!!!!
Tudom hogy itt mindenhova belső kapcsolatok kellenek....
biztos van benne igazság amiket leírtál a Fraporttal kapcsolatban..és köszönöm!
Két családtagom a reptéren dolgozik,tudnak ők épp eleget mesélni!!!!!
Tudom hogy itt mindenhova belső kapcsolatok kellenek....
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 169
12 éve 9 hónapja #13334
Írta: zigeuner
A videóból láthatod, nem éppen leányálom. Ezt egész nap és teljesítményben, az igen. Akkor dolgoztál. Ha nem csináltad még, akkor a hideg vízre valót sem keresed meg. A googl mindent tud!!. Nem véletlen jön egyre kevesebb lengyel. Most a románok a nyerők. Ők még eldolgoznak ezért a bérért, sőt !!
zigeuner válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
A videóból láthatod, nem éppen leányálom. Ezt egész nap és teljesítményben, az igen. Akkor dolgoztál. Ha nem csináltad még, akkor a hideg vízre valót sem keresed meg. A googl mindent tud!!. Nem véletlen jön egyre kevesebb lengyel. Most a románok a nyerők. Ők még eldolgoznak ezért a bérért, sőt !!
- pingpong53
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 24
12 éve 9 hónapja #13337
Írta: pingpong53
pingpong53 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kedves Numma!
Amit én még, mint infót a spárgaszedéssel kapcsolatban tudok, hogy nem mindegyik spárgasor egyformán jól szedhetö. Igy, ahol demokrácia van, ott az ágyások között forgatják a csapatokat.
Sok sikert!
Amit én még, mint infót a spárgaszedéssel kapcsolatban tudok, hogy nem mindegyik spárgasor egyformán jól szedhetö. Igy, ahol demokrácia van, ott az ágyások között forgatják a csapatokat.
Sok sikert!
- pingpong53
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 24
12 éve 9 hónapja #13338
Írta: pingpong53
pingpong53 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kedves Zigeuner,
Ugy látszik nem utáltad meg eléggé a spárgaszedést, ha még képekkel is illuszráltad, de én részemröl köszönöm, mert igy legalább a gyakorlatban is látta az ember, hogy minden hogyan történik!
Ugy látszik nem utáltad meg eléggé a spárgaszedést, ha még képekkel is illuszráltad, de én részemröl köszönöm, mert igy legalább a gyakorlatban is látta az ember, hogy minden hogyan történik!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 9 hónapja #13340
Írta: DECOTEXT
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Nem mondtam, hogy könnyű! A lengyelek azért nem jönnek már mert otthon is keresnek ennyit, s könnyebben! Meg fox lepődni! Csináltam már, igaz csak 3 hétig a azt is kényszerből. Jó régen volt, (több mint 15 éve) de a technika nem változott. Ma már nem kell ilyen munkát végeznem, de ha valakinek a munka büdös, akkor miért nem marad otthon a minimálbérért! Az biztosan jobb akkor! Senkit nem kényszerítenek ilyen idénymunkára! Arról viszont meg vagyok győződve, hogy jobb a teljesitménybér, s a leadás alapján azonnal pénz, mint órabér, bejelentés nélkül, s esetleg "pénz az ablakban"......zigeuner írta: A videóból láthatod, nem éppen leányálom. Ezt egész nap és teljesítményben, az igen. Akkor dolgoztál. Ha nem csináltad még, akkor a hideg vízre valót sem keresed meg. A googl mindent tud!!. Nem véletlen jön egyre kevesebb lengyel. Most a románok a nyerők. Ők még eldolgoznak ezért a bérért, sőt !!
DCT