Németországi munkát keresek

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 9 hónapja #13329 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Igy van!
Minden olcso munkat bevallalnak a romanok es a bulgarok ezzek kiszoritva a lengyel vagy akar a magyar dolgozni szandekozokat.
Igen csak ebben az a trükk, hogyha megtanultak a nemet nyelvet egy ev vagy akar kettö ev utan, mar ök lesznek azok akik valogatni fognak tudni.

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 9 hónapja #13331 Írta: Numma
Numma válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

szia!
biztos van benne igazság amiket leírtál a Fraporttal kapcsolatban..és köszönöm!
Két családtagom a reptéren dolgozik,tudnak ők épp eleget mesélni!!!!! :(
Tudom hogy itt mindenhova belső kapcsolatok kellenek....

Több
12 éve 9 hónapja #13334 Írta: zigeuner
zigeuner válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

A videóból láthatod, nem éppen leányálom. Ezt egész nap és teljesítményben, az igen. Akkor dolgoztál. Ha nem csináltad még, akkor a hideg vízre valót sem keresed meg. A googl mindent tud!!. Nem véletlen jön egyre kevesebb lengyel. Most a románok a nyerők. Ők még eldolgoznak ezért a bérért, sőt !!

Több
12 éve 9 hónapja #13337 Írta: pingpong53
pingpong53 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves Numma!
Amit én még, mint infót a spárgaszedéssel kapcsolatban tudok, hogy nem mindegyik spárgasor egyformán jól szedhetö. Igy, ahol demokrácia van, ott az ágyások között forgatják a csapatokat.
Sok sikert!

Több
12 éve 9 hónapja #13338 Írta: pingpong53
pingpong53 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves Zigeuner,
Ugy látszik nem utáltad meg eléggé a spárgaszedést, ha még képekkel is illuszráltad, de én részemröl köszönöm, mert igy legalább a gyakorlatban is látta az ember, hogy minden hogyan történik! :)

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 9 hónapja #13340 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

zigeuner írta: A videóból láthatod, nem éppen leányálom. Ezt egész nap és teljesítményben, az igen. Akkor dolgoztál. Ha nem csináltad még, akkor a hideg vízre valót sem keresed meg. A googl mindent tud!!. Nem véletlen jön egyre kevesebb lengyel. Most a románok a nyerők. Ők még eldolgoznak ezért a bérért, sőt !!

Nem mondtam, hogy könnyű! A lengyelek azért nem jönnek már mert otthon is keresnek ennyit, s könnyebben! Meg fox lepődni! Csináltam már, igaz csak 3 hétig a azt is kényszerből. Jó régen volt, (több mint 15 éve) de a technika nem változott. Ma már nem kell ilyen munkát végeznem, de ha valakinek a munka büdös, akkor miért nem marad otthon a minimálbérért! Az biztosan jobb akkor! Senkit nem kényszerítenek ilyen idénymunkára! Arról viszont meg vagyok győződve, hogy jobb a teljesitménybér, s a leadás alapján azonnal pénz, mint órabér, bejelentés nélkül, s esetleg "pénz az ablakban"......
;)

DCT