Németországi munkát keresek

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 9 hónapja #13930 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

sonaj67 írta: Szaasztok!Nem rég regisztráltam az oldalra de nagyon jó sok hasznos dolgot lehet olvasni.Problémám a következő szeretnék kint dolgozni én is Szakmámat tekintve szerszámkészitő vagyok de 1 percet sem dolgoztam benne.Érettségim van illetve rendészeti iskoláim ugyan is 10évet a Honvédségnél 10 évet a Hatátörségnél szolgáltam most korkedvezményes nyugdijas vagyok de a nyugdijamat 2012 01.01. adoztatják így havi -35000ft kevesebbet kapok szerintetek milyen lehetőségeim vannak kint németet ugy ahogy megértem 3 évig tanultam. Nagyon jó lenne kimenni dolgozni.

Semmilyen!

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Több
12 éve 9 hónapja #13931 Írta: DECOTEXT

sonaj67 írta: Kétkezi munkát dolgoztam most is dolgozom a sogoromnál fakitermelő Dolgoztan festőnélil. lamináltpadlot is le tudom rakni értek a villanyszereléshez

Kedves Sonja67! Látom nem érted! Senki nem kézelkedik abban, hogy mihez értesz és miket dolgoztál! Itt csak arról van szó, hogy nincs használható szakmád, és korban messze túl vagy a határon..... A nagy helyzet az, hogy a munkaadók a sok ezer pályázó közül, a papirok alapján előszelektálnak! Úgy kezdik, hogy ki fiatalabb 30 évnél? Második pont: kinek van használható szakmája? Haramadik pont ezen belül kinek van a legtöbb szakmai tapasztalata? Negyedik pont ki tud folyékonyan németül?Nos, melyik pont az ami passzolna rád? Arról most inkább ne is beszéljünk hogy aki nagyon sok mindenhez "ért", az igazából semmihez nem ért jól! Most igy világosabb?

DCT

Több
12 éve 9 hónapja #13940 Írta: Christin
Christin válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Tudnátok segíteni,hol lenne érdemes állást keresnem?Nagyon minimális német nyelvtudással rendelkezem(még a suliban tanultam akkor nagyon jól ment,de sokat felejtettem).Szobalány,vagy takarítói hasonló állást keresnék a legjobban(szobalány még nem voltam,de takarítottam már sok helyen).Dajka szakképesítésem van,gyakorlatom is van benne,közgazdasági érettségim van(bár evvel nem hiszem,hogy sokra mennék).Olyan munkát keresek ami bejelentett,és a szállást tudnak biztosítani.Nagyon sokat olvastam,hogy milyen átverések vannak,és nagyon félek tőle,se ismerősöm,se senkim nincsen aki tudna segíteni,és egyedül nőként félek is elindulni.Szóval nem tudjátok hol lenne érdemes keresgélni?
A németet folyamatosan ismétlem és tanulom természetesen.

• Maya
  • Maya profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Több
12 éve 9 hónapja #13943 Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves Christin, az én tippem: www.afsz.hu
Vagy személyesen menj be érdeklődni:Bp, Szeszgyár utca 8. ker. Foglalkoztatási Hivatal.Ott adni fognak neked munkát, pld szobalányként, vagy konyhán. Megbízhatsz bennük.
Azonkívül: Tanulj,Tanulj és tanulj! Sok sikert! B)

Több
12 éve 9 hónapja #13944 Írta: Christin
Christin válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia!
Sajnos az ÁFSZ sem a régi.A legtöbb álláshirdetés,vagy már lejárt,vagy betöltötték.
Azért köszönöm a választ.

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Több
12 éve 9 hónapja #13948 Írta: DECOTEXT

Christin írta: Szobalány,vagy takarítói hasonló állást keresnék a legjobban(szobalány még nem voltam,de takarítottam már sok helyen).Dajka szakképesítésem van, gyakorlatom is van benne, közgazdasági érettségim van (bár evvel nem hiszem, hogy sokra mennék).Olyan munkát keresek ami bejelentett, és a szállást tudnak biztosítani..

A dajka az nem rossz, de csak nyelvtudással. Ha valahol szállást adnak a munka mellett, akkor azt levonják a béredböl igy magad is kereshetsz egy olcsóbb panziót, de csak nyelvtudással! A gözgaz végezettséged nem ér semmit, de nyéltudással sem, mert ez csak egy érettségi!!
Megjegyzés: szerintem bejelentett dajka munkát nem fogsz kapni. Legtöbbször családokhoz lehet ilyenre elszegödni. Idösebb, már iskolás gyerek mellé is, de csak nyelvtudással! Viszont ilyen helyen legtöbbször adnak egy szobát a házban.

DCT