Németországi munkát keresek

Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14111 Írta: peteratde
peteratde válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia,
tavaly pont ilyen embereket keresett az a cég ahol dolgozom. Ha beindul a szezon, egész biztosan vesznek fel megint. Igaz itt is csak 8 EUR körül van az órabér, de van napi 15 EUR utiköltség térités, amit minden munkanapra kifizetnek. 1200-1300 körül utalnak havonta.

“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 9 hónapja #14113 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Ezt a lehetőséget (ha lesz ilyen) ugye elküldöd majd nekünk?

Több
12 éve 9 hónapja #14116 Írta: kovakove
kovakove válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Üdv Mindenkinek!
Köszönöm peteratde a hozzászolást és a tömör elemzést Decotext-nek.Amikor beindul a szezon,mindenképp beadom a jelentkezésemet ha majd megosztod velünk itt a céged elérhetőségeit.
A 8euró az teljesen normális összegnek tűnik ezért a munkáért és annyiért csináltam eddig is,ugyanis az általam írt 10-12Euró a volt cégemnél is akkor járt,amikor pl.Olaszországban,Spanyolországban,azaz kiküldetésben dolgoztunk.Gratis a 15Euró napi utiköltség meg még egy poztívum.
De amit nekem ajánlottak 5,5EuróBruttó!!!,az gazdasági válság ide,vagy oda,már-már nevetséges és mindezt Angliában,viszontagságos körülmények között(csapadék,szállás farmereknél stb.)
Való igaz,hogy már is jobban érzem magam,mint 2-3órával ezelőtt.Megerősítettétek mindazt,amit én is éreztem,csak így már nem kell ámítanom magamat.
Vielen Dank

Több
12 éve 9 hónapja #14124 Írta: nebukadnecar
nebukadnecar válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
A kérdésem hogy németországba a katonasághoz el lehet -e menni dolgozni, illetve milyen feltételekkel.? Esetleg hol tudok ennek utánnanézni? Valaki segítsen...

Több
12 éve 9 hónapja #14126 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szio

Na ez jo kérdés ,de mivel most zárják be a laktanyákat itt is és leépitések vannak, hát szerintem nem sok az esélyed rá :sick: szerintem ahol felszabadul egy hely egy laktanyában ott 10en jelentkeznek rá azokkbol akiket elbocsátottak :sick:
Üdv.Terézia

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 9 hónapja #14127 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

nebukadnecar írta: A kérdésem, hogy németországba a katonasághoz el lehet -e menni dolgozni, illetve milyen feltételekkel.? Esetleg hol tudok ennek utánnanézni? Valaki segítsen...

Mivel a fiam a magyar mellé felvette a német áp-ot is, (csak ő), s most még 2 éve van a 12 vállaltból, mint hivatásos, igy pontosan tudom, hogy német állampolgárság kell vagy az, hogy már tagja legyél valamelyik NATO tagország katonaságának! Igy voltak pl. itt belga tisztek is egy ideig (ahol a fiam szolgál) Fiam egyébként most jött haza Afgansztánból. (Nem önként ment, parancsba kapta és küldték!!!) Nem semmi az az összeg amitmár egy altiszt is kap a 6 hónap alatt, de a franc aki a bőrét kockáztatná......
:sick:

(Neki szerencséje volt, s tök nyugis, -szerinte unalmas- helyen volt, északon.) ;)

A német állampolgárságon kivűl nem árt egy jó szakma: autó vagy gépszerelő, asztalos, villanyszerelő, stb. Nagyon értékelik az ilyen irányú képzett pályázókat, s nem feledd, itt is már zsoldosok vannak, tehát önkéntes a honvédség!

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: nebukadnecar