Németországi munkát keresek
- peteratde
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 141
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14111
Írta: peteratde
“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
peteratde válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia,
tavaly pont ilyen embereket keresett az a cég ahol dolgozom. Ha beindul a szezon, egész biztosan vesznek fel megint. Igaz itt is csak 8 EUR körül van az órabér, de van napi 15 EUR utiköltség térités, amit minden munkanapra kifizetnek. 1200-1300 körül utalnak havonta.
tavaly pont ilyen embereket keresett az a cég ahol dolgozom. Ha beindul a szezon, egész biztosan vesznek fel megint. Igaz itt is csak 8 EUR körül van az órabér, de van napi 15 EUR utiköltség térités, amit minden munkanapra kifizetnek. 1200-1300 körül utalnak havonta.
“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 9 hónapja #14113
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Ezt a lehetőséget (ha lesz ilyen) ugye elküldöd majd nekünk?
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- kovakove
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 5
12 éve 9 hónapja #14116
Írta: kovakove
kovakove válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Üdv Mindenkinek!
Köszönöm peteratde a hozzászolást és a tömör elemzést Decotext-nek.Amikor beindul a szezon,mindenképp beadom a jelentkezésemet ha majd megosztod velünk itt a céged elérhetőségeit.
A 8euró az teljesen normális összegnek tűnik ezért a munkáért és annyiért csináltam eddig is,ugyanis az általam írt 10-12Euró a volt cégemnél is akkor járt,amikor pl.Olaszországban,Spanyolországban,azaz kiküldetésben dolgoztunk.Gratis a 15Euró napi utiköltség meg még egy poztívum.
De amit nekem ajánlottak 5,5EuróBruttó!!!,az gazdasági válság ide,vagy oda,már-már nevetséges és mindezt Angliában,viszontagságos körülmények között(csapadék,szállás farmereknél stb.)
Való igaz,hogy már is jobban érzem magam,mint 2-3órával ezelőtt.Megerősítettétek mindazt,amit én is éreztem,csak így már nem kell ámítanom magamat.
Vielen Dank
Köszönöm peteratde a hozzászolást és a tömör elemzést Decotext-nek.Amikor beindul a szezon,mindenképp beadom a jelentkezésemet ha majd megosztod velünk itt a céged elérhetőségeit.
A 8euró az teljesen normális összegnek tűnik ezért a munkáért és annyiért csináltam eddig is,ugyanis az általam írt 10-12Euró a volt cégemnél is akkor járt,amikor pl.Olaszországban,Spanyolországban,azaz kiküldetésben dolgoztunk.Gratis a 15Euró napi utiköltség meg még egy poztívum.
De amit nekem ajánlottak 5,5EuróBruttó!!!,az gazdasági válság ide,vagy oda,már-már nevetséges és mindezt Angliában,viszontagságos körülmények között(csapadék,szállás farmereknél stb.)
Való igaz,hogy már is jobban érzem magam,mint 2-3órával ezelőtt.Megerősítettétek mindazt,amit én is éreztem,csak így már nem kell ámítanom magamat.
Vielen Dank
- nebukadnecar
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 9 hónapja #14124
Írta: nebukadnecar
nebukadnecar válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
A kérdésem hogy németországba a katonasághoz el lehet -e menni dolgozni, illetve milyen feltételekkel.? Esetleg hol tudok ennek utánnanézni? Valaki segítsen...
A kérdésem hogy németországba a katonasághoz el lehet -e menni dolgozni, illetve milyen feltételekkel.? Esetleg hol tudok ennek utánnanézni? Valaki segítsen...
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 143
12 éve 9 hónapja #14126
Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szio
Na ez jo kérdés ,de mivel most zárják be a laktanyákat itt is és leépitések vannak, hát szerintem nem sok az esélyed rá szerintem ahol felszabadul egy hely egy laktanyában ott 10en jelentkeznek rá azokkbol akiket elbocsátottak
Üdv.Terézia
Na ez jo kérdés ,de mivel most zárják be a laktanyákat itt is és leépitések vannak, hát szerintem nem sok az esélyed rá szerintem ahol felszabadul egy hely egy laktanyában ott 10en jelentkeznek rá azokkbol akiket elbocsátottak
Üdv.Terézia
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 9 hónapja #14127
Írta: DECOTEXT
(Neki szerencséje volt, s tök nyugis, -szerinte unalmas- helyen volt, északon.)
A német állampolgárságon kivűl nem árt egy jó szakma: autó vagy gépszerelő, asztalos, villanyszerelő, stb. Nagyon értékelik az ilyen irányú képzett pályázókat, s nem feledd, itt is már zsoldosok vannak, tehát önkéntes a honvédség!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Mivel a fiam a magyar mellé felvette a német áp-ot is, (csak ő), s most még 2 éve van a 12 vállaltból, mint hivatásos, igy pontosan tudom, hogy német állampolgárság kell vagy az, hogy már tagja legyél valamelyik NATO tagország katonaságának! Igy voltak pl. itt belga tisztek is egy ideig (ahol a fiam szolgál) Fiam egyébként most jött haza Afgansztánból. (Nem önként ment, parancsba kapta és küldték!!!) Nem semmi az az összeg amitmár egy altiszt is kap a 6 hónap alatt, de a franc aki a bőrét kockáztatná......nebukadnecar írta: A kérdésem, hogy németországba a katonasághoz el lehet -e menni dolgozni, illetve milyen feltételekkel.? Esetleg hol tudok ennek utánnanézni? Valaki segítsen...
(Neki szerencséje volt, s tök nyugis, -szerinte unalmas- helyen volt, északon.)
A német állampolgárságon kivűl nem árt egy jó szakma: autó vagy gépszerelő, asztalos, villanyszerelő, stb. Nagyon értékelik az ilyen irányú képzett pályázókat, s nem feledd, itt is már zsoldosok vannak, tehát önkéntes a honvédség!
DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: nebukadnecar