Németországi munkát keresek
- pingpong53
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 24
Ha engem kérdezel
1.) én elöször elmennék a város Volkshochschule-jaba, s megkérdezném milyen német nyelvi tanfolyamok vannak. 10-12 alkalom kerül kb. 44,- euroba. Szerintem ez nem sok, ki lehet birni. Az ilyen helyeken sok új ismeretség jön össze, az alkalmazottak segitökészek, vannak újságok, amikböl rengeteg infót lehet szerezni.
2.) Vannak a helyi ingyenes újságok pl. Wochenblatt, Sonntagsblatt (ez van nálunk északon). Relative sok hirdetés van bennük lakás, állás stb.
3.) Emlitetted, hogy a barátod kiküldetésben dolgozik kint. Ez nekem azt jelenti, hogy magyar cég kiküldetésében. Vajon annak a magyar cégnek nem jön-e jól, ha készen kap egy közgazdászt?
4.) Egyéb a környéketeken dolgozó magyar cégnek nincs-e esetleg rád szüksége?
Szép estét!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ajjaj! Ezt inkább ne tedd! Ha rajtakapnak, azonnal elbocsájtanak!Panna27 írta: A mostani önéletrajzaimba egyébként már bele sem írom, hogy diplomám van, ha ilyen eladói vagy részmunkaidős állásokra adom be.
Ez a munkaadó tudatos félrevezetése!
DCT
- mazsola24
- Látogató
üdv
Zsani
- pingpong53
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 24
mazsola24 írta: Sziasztok. Én most érkeztem nem rég Németországba szerencsét próbálni.Eddig nem sok sikerrel de majd csak össze jön valami! Azért is írok a fórumra hogy ismerkedjek.A nyelvet nem valami jól beszélem itthon tanulom de az a baj hogy nem vagyok emberek közt és nem tudom kamatoztatni a tudásom.Hát ennyit rólam. További szép napot mindenkinek!
üdv
Zsani
Kedves Mazsola 24, Zsani!
Szó, mi szó igen bátor vagy!
Ha már kint vagy légy szives nézd meg, amit Panna27-nek irtam, talán az ad valami ötletet. Én baby sitteri állásokat keresnék a helyedben, helyi újságokban. Amellett tudsz németül is tanulni. A nagyobb supermarketekben van üzenöfal, ott is nézd meg, hátha keresnek valakit, illetve oda te is kiteheted hirdetésed, megadva egy német mobilszamot, vagy e-mail cimet. Mindenképpen iratkozzál be nyelviskolába, ott ismerkedni is tudsz és föleg segitökészek.
Szép estét és sok sikert! Amúgy mi a szakmád?
- titta
- Látogató
Üdv:
Brigi
- titta
- Látogató
Egyébként éppen az imént írtam le valahová, hogy a McDonald's kevés nyelvtudással is működhet. Esetleg próbáld meg. Sok sikert!
Üdv: Brigi