Németországi munkát keresek
- Julianna
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 177
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Nekünk nem kell keresni embereket, mert több mint a 99 % a dolgozoinknak evek ota allnak nalunk alkalmazasban.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- remek
- Látogató
Először én is erre gondoltam, de aztán olyan magyarázatot is találtam a neten, miszerint a PV az Personalvertretung lenne, ez zavart meg. A személyes felelősség kérdése teljesen érthető.
Nem projektmunkáról van szó egyébként.
- Panna27
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
3 hete vagyunk ismét No.-ban, Reutlingenben. Tavaly voltunk először itt durván egy hónapot decemberben.
Barátom dolgozik (kiküldetésben) és én is szeretnék munkát találni minél előbb.
Szeretnék néhány tanácsot kérni tőletek, hogy milyen munkahelyeket érdemes megpályázni így elsőre? Már adtam be eladónak, több helyre is, de eddig csak egyikről kaptam (persze elutasító levelet ) Otthonról már nagy tapasztalatom van ezek "feldolgozásában" úgy hogy annyira nem ért váratlanul.
Szóval a lényeg, hogy milyen munkakörök jöhetnek számításba? (erős alapfokú nyelvtudás - van középfokú nyelvvizsgám, de már rég nem beszéltem a nyelvet, frissíteni kell)
Még egy kérdés: Ha pl. Zimmermädchen munkakört szeretnék megpályázni, de nincs hirdetve épp az adott szállodánál, akkor sztetek, hogy érdemes ezt megtenni? Email vagy személyesen? Nyilván az önéletrajzba nem kell beírni, hogy diplomás közgazdász ilyen pozíció esetében.
Köszi a válaszokat!
Ha esetleg már volt hasonló kérdés, egy linket dobjatok, mert én nem találtam még eddig!
Szép napot mindenkinek!
Panna
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Panna27 írta: 1 / Szóval a lényeg, hogy milyen munkakörök jöhetnek számításba? (erős alapfokú nyelvtudás - van középfokú nyelvvizsgám, de már rég nem beszéltem a nyelvet, frissíteni kell)
2 / Még egy kérdés: Ha pl. Zimmermädchen munkakört szeretnék megpályázni, de nincs hirdetve épp az adott szállodánál, akkor sztetek, hogy érdemes ezt megtenni? Email vagy személyesen? Nyilván az önéletrajzba nem kell beírni, hogy diplomás közgazdász ilyen pozíció esetében.Panna
Kedves Panna! Rövid leszek!
1. Semmilyen, ha nincs szakmád! Német anyanyelvű, szakma nélküli munkarőből nincs hiány!
2. Ez lehetséges, de inkáább hegyvidékes környéken. Ott ahol most sok a vendég, pl síparadicsomok! Ott próbálkozz!
DCT
- laolaj
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 45
amit tudok neked mondani az, hogy a Boodensee és környéke illetve az osztrákok is sokat keresnek jelen szezonra. Jelenleg volt egy hely ahova hölgyet kerestek válaszul kaptam, hogy a konyhán egy magyar is dolgozik náluk.
Tudom ajánlani számodra a jobbörse ez az itteni munkaügyi és akkor elkezded a keresgélést. Nap mint nap kerül fel új.
Pár napja olvastam és megnéztem, hogy itt is létszám feltöltés van. hotel (én ma megyek ide időpontra...)
folyamatosan keresik az embereket 3. és 4. hónapos kezdéssel sok esetben szezonális munka.
Illetve ha nem akarsz elmenni messzire a jelenlegi helyedről akkor egy munkaerő közv. keresztül próbálkozol. pl...
Kb egy hete voltam a Personal Service nél és a faszi mikor mondtam h mennyit dolgozom egy héten akkor kigűlet szemekkel megkérdezte, újra elmondtam neki, lassan megismételte majd kiment a szobából....
amit egy ilyen közv. tud adni az olyan 9,80€ br. heti 35ó.
Próbálkozz!