Munkavállalói feketelista
- prosperus
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Szolna az összetartasrol a Hunokrol.
Remelem a Gergö nem fogja törölni?!
Tegnap (vasarnap) hivott egy nemet kollegam aki csöszerelöket es hegesztöket keresett magyarorszagrol, ugyanis eddig csakis jo tapasztalatai voltak.
Szova a Story, hogyan b@ßig ki az egyik magyar a masikkal:
Jelentkezett 3 munkas magyarbol. 1 rendelkezett autóval es kerdezte, hogy
“hogyan törtenik az elszamolas az utazasi költsegekkel., ha ö vinne a masik 2 kollegat? “
Valasz:
“termeszetesen a benzin költsegbe beszallnak a masik 2 kollega is es igy nem önre esik
az összes költseg, es ha itt megerkeznek elszamolunk a költsegeikkel.” (3x költseg mar sok)!
El is indul a 3 “kollega”. Az “ uriember az auto tulajdonos Szabo Zoltan, Debrecenböl,
... u. 6.
Ha az auto 10 litert eszik Debrecentöl- Nürnbergig 100 kilometerenkent akkor ennek a
benzinköltsege, ha nem Diesel , 1000 km-re +/- = 100 l x 1,6 Euro = 160,00 Euro : 3 lenne
= 53,33 Euro fejenkent.
Igen am csak a Szabo Zoltan ugy ültette be a 2 kollegat magyarorszagon, hogy adjanak a
kezebe 190,-Eurot mert ennyiert kihozza öket, különben mehetnek vonattal vagy stoppal.
Meg is erkeznek szepen februarr 10-en este Nürnbergbe ahol a masik 2 kollega elfoglalja
szallasukat.
Mivel a Szabo Zoltan nem pakolt megkerdeztek „ es te miert nem pakolsz?“
„ Miert pakolnek?, nem volt eleg penzem az utra ezert örülök, hogy fizettetek az utazasi
költseget a qurvamhoz, aki itt lakik nem messze.“
Kib@ßott a magyar a magyarral es nem utolsosorban a munkaltatoval is
Hat akkor most miröl is beszelünk?
Hogyan bizzon meg a munkaltato a magyar munkavallaloban ,ha meg elnek az ilyen fergek?
Ha nyugdijba megyek (meg 40 ev) erdemes lenne az ilyen storykat szerintem
egy kisregenyben leirni, mertvan belöle jo par
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Elkezdheted itt a kisregényt, ügyvéddel átrágtuk tucatnyiszor a témát, jöhetnek névvel is a "jómadarak" Nekem is van egy pár történetem partnerünk jóvoltából, amint lesz időm közreadom.prosperus írta: Ha nyugdijba megyek (meg 40 ev) erdemes lenne az ilyen storykat szerintem egy kisregenyben leirni, mert van belöle jo par
Ha csak egyszer megkímélünk, akár csak egy felesleges e-mailtől valakit már megérte!
Kezdődjék a cirkusz!
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 172
- Bővebb információt fizetésről, szállásról, jelentkezéskor adunk, ahol már elkezdjük szűrni a jelentkezőket (ami szigorúan történik) a személyes találkozóra.Megkérnék minden olyan személyt, aki már dolgozott nekünk, vagy a tavalyi megbeszélésen nem jelent meg és így feltartotta a helyet mások elől, Ne jelentkezzen, mivel cégünk a több Német céggel együtt "fekete listát" tart nyilván, így azonnal elutasítjuk.
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
- prosperus
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
HalloVéleményt nem talált! Az az információ! Tudod ki a .... jelentkezik valahová németországi munkára ha nincs a cégről minimum 2 oldal ömlengés!
Így megspórolnak egy csomó időt és energiát! Nem érnek rá!
Tud valaki valamit a Csille Zsoltrol Pecs, Kovacs Janosrol Demecser, Szemök Istvan Esztergom,
Balogh Janosrol Miskolc, Bertalan Sandorrol Miskolc es meg jo par szazan akik
atb@ßtak a munkaltatot az elöre kifizetett szallasköltseggel s meg egyebb............ :puke:
Hiaba kerestük öket neten, nem talaltuk
Van valakinek tapasztalata velük kapcsolatban ?
- prosperus
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
1) ez hülye duma, hogy a fizetesröl, meg a szallashelyröl, ha mar szürünk,
bövebb Info. De lehetseges, hogy a Jakob a szürövizsgalatokra gondolt, ha van
meg magyarban. Miert titok a fizetes es miert titok a szallashely? Magas.
2) Aki mar dolgozott nalunk az ne jelentkezzen Hö? Miert ne ?
Tudjak, hogy megint at lesznek b@ßva? Aki ezt irta szerintem drogos vagy
analfabeta !
Tehat. Aki mar dolgozott nalunk vagy nem jelent meg a közvetitesi dijNe jelentkezzen, mivel cégünk a több Német céggel együtt "fekete listát" tart nyilván,
így azonnal elutasítjuk.
befizetesekor az ne is jöjjön, mert uj nyuszikra vadaszunk !
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
prosperus írta:
HalloVéleményt nem talált! Az az információ! Tudod ki a .... jelentkezik valahová németországi munkára ha nincs a cégről minimum 2 oldal ömlengés!
Így megspórolnak egy csomó időt és energiát! Nem érnek rá!
Tud valaki valamit a Csille Zsoltrol Pecs, Kovacs Janosrol Demecser, Szemök Istvan Esztergom,
Balogh Janosrol Miskolc, Bertalan Sandorrol Miskolc es meg jo par szazan akik
atb@ßtak a munkaltatot az elöre kifizetett szallasköltseggel s meg egyebb............ :puke:
Hiaba kerestük öket neten, nem talaltuk
Van valakinek tapasztalata velük kapcsolatban ?
Thomas bátyám!
Van az a régi jó iwiw.hu. Ott meg lehet a legtöbb szédelgőt találni....regisztrálsz és keresel...vagy akinek szükséges. Kell egy kis nyomozói véna is, de nem lehetetlen kihalászni a selejtet.
Csille van pécsett, ha a demecseri embered tetőfedő, bádogos, az is ott van, Szemők is van, elvileg villanyszerelő, de más a város..és ez csak az első 3 ember. Hogy ők e azok azt nem tudom, de ha keresi őket valaki akkor ott tisztázni lehet. A legnagyobb magyar dicsekvő oldal volt még a faxbúk előtt
Jó mazsolázást!
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "