Munkavállalói feketelista
- prosperus
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Hagyd a faßba!1. "Nekem mindenkepp haza kell jönnöm 3hetente 1 hetre,mert blablabla..."
2. "Mennyit fogok keresni? Mert 2000€ NETTO alatt nem megyek sehova, ugyanis azt hallottam ismerösöktöl,hogy blablabla..."
3. "Ha melo utan kicsit benyomok a szallason, az ugye nem gond?"
Ne keressel magyart. Mint irtam volt: "ö hordja bazeg a puskat es te vagy a nyul!"
Ahogy ezeket a kerdeseket itt leadtad, ez mind ismerös. Es akkor most elmelkedhetsz,
hogy ez a kivalo szakember, aki a legmesszebb menökig nelkülözhetetlen, hogy most
akkor is jol bevolt e baßva mikor leültel vele targyalni. Akkora baromsagokat
adnak elö, hogy az mar remisztö, ijesztö a butasaguk a sötetsegük.
Ö azt hallotta, hogy KÁTTÖÁZRÁT LÉHÁT KÁRÁSNI.
Hogy a faßba nem. Multkor is felhiv egy Huba vagy Töhötöm mar nem emlekszem,
hogy hallotta, hogy Nemetorszagban a minimal ber 8,50 Euro lesz nettoban.
Ez az bazeg aza az ugy hallottam, csak a 8,50 Euro Almos vagy Elöd kollega
az nem netto hanem brutto. Azt mar nem tudta leforditani magyarra csak a
8,50-et ami nem volt nehez, ugyibar.
Erröl jut eszembe, hogy egy ismerösöm kereset hazmestert mellek, masodallasba
heti 10 orara, azaz havi 40 orara, mint kisegitö. Na jelentkeztek is +/- 6 -an
es ahogy illik ,holott ott volt a love es a munkaidö a hirdetesben megkerdezte
az ismerösömet a jelentkezö " tessek mondani mennyit lehet havonta keresni?"
" Hat ott van a hirdetesünkben, miert ön mire szamitott vagy szamit?"
" Hat ugy 1.300 Euro netto alatt nem gyüvök ki." Ilyenkor a plafonra tudnek
maszni. 1300 Euro : 40 ora = 32,50 Euros oraberert jönne ki
Agy zsugorodas ellen sajnos meg nem talaltak fel gyogyszert
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Itt mesélitek a jobbnál jobb csodatörténeteket, s közben elfelejtitek, hogy az "az ország jobban teljesít" állmaból jövők, nem fognak itt nektek bagóért dolgozni. S különben is, ha megszokták, hogy 1- 2 promille van a vérükben, csak nem akarjátok, hogy remegő kézzel dolgozzanak géppel, s járművekkel! Milyen felelőtlenség ez a követelés mint munkaadó!! S különben is! Mi az hogy bérlevonás, amikor ezek a szegény kizyákmányolt melósok családot tartan el s a kölyköket akarják csak iskoláztatni! Egy kis lazításért nem kellen ekkora felfordulást csinálni! Ha valaki egy jóléti államból idejön, ebbe a ramaty társadalomba, csak nem képzelitek, hogy a hátukon fogtok itt meggazdagodni! S különben is, tanuljon meg a német magyarul!
Fujj! Milyen hozzáállás ez??
DCT
- Fliesenleger
- Nem elérhető
- Junior Member
- das was du tust macht dich zu dem was du bist
- Köszönetek: 7
DECOTEXT írta: No, de kedves munkaadók, elvtársak!
Itt mesélitek a jobbnál jobb csodatörténeteket, s közben elfelejtitek, hogy az "az ország jobban teljesít" állmaból jövők, nem fognak itt nektek bagóért dolgozni. S különben is, ha megszokták, hogy 1- 2 promille van a vérükben, csak nem akarjátok, hogy remegő kézzel dolgozzanak géppel, s járművekkel! Milyen felelőtlenség ez a követelés mint munkaadó!! S különben is! Mi az hogy bérlevonás, amikor ezek a szegény kizyákmányolt melósok családot tartan el s a kölyköket akarják csak iskoláztatni! Egy kis lazításért nem kellen ekkora felfordulást csinálni! Ha valaki egy jóléti államból idejön, ebbe a ramaty társadalomba, csak nem képzelitek, hogy a hátukon fogtok itt meggazdagodni! S különben is, tanuljon meg a német magyarul!
Fujj! Milyen hozzáállás ez??
Igaz is, Orszagunk megkoronazatlan (egyellöre) kiralya is megmondta: "...rövid idön belül az összes külföldön dolgozo Magyar haza fog GYÜNNI, olyan jo penzt kapnak majd az elvegzett munkaert..."
Hat ezt neki!!! Nem közölte vele senki, hogy nincs munka, amit el kene vegezni?
Jah, de majd most lesz... Majd most kapnak az EU-tol "visszanemteritendömunkahelyteremtö hitelt" es akkor majd lesz penz es munka Ebben is, mint mindig 2 lehetseges eredmennyel lehet szamolni:
1.: Mo nem megy bele a "feltetelekbe" mert "MI NEM FEXÜNK LE SENKINEK"
2.: Megkapjak a hitelt, jol megtömik a zsebüket (megszokott magyar modra) azok, akik eddig is, a gazdag meg gazdagabb lesz, a szegeny meg... hat nem tudom lehet e ennel meg szegenyebb.
Prosperus, mint mar irtam, nem csak nemet nyelvtudas, de nemet allampolgarsag nelkül sem alkalmazok SENKIT pont az elöbb emlitett tapasztalatok miatt.
- Fliesenleger
- Nem elérhető
- Junior Member
- das was du tust macht dich zu dem was du bist
- Köszönetek: 7
- Zeitgeist
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 6
Spanyek-Gál-Baricza trió
2014.07.08.-töl 2014.07.11-ig többszöri telefonon és Email alapján történt megegyezés során a fent említett személyekkel /fontos megemlítenem, hogy a Spanyekkal és a Bariczával beszéltem, a Gállal nem mivel a telefont nem vette fel,de a Spanyek mondta, minden rendben, ö is jön, hisz ö a soför/ megegyeztünk, hogy vasárnap estére kiutaznak a kijelölt szállásra.
Természetesen a sok negatív tapasztalatnak köszönhetöen azért gondoltam , hogy ma (vasárnap reggel) felhívom öket, hogy legalább úton vannak-e…és hát még jó, hogy kötöttem a kollégámmal egy fogadást ( én arra fogadtam, hogy nem jönnek) , mivel így nyertem 100 Eurot szóval köszönet fiúk !
Gondolom, hogy a szakmabelieknek ez nem újdonság, de azért is kiírom, had tudja meg ország világ
Gyerekek miért kell ezt csinálni? Miért jó ez nektek?
Amúgy a sztori: Spanyek és Baricza azt mondja reggel, hogy nem jött a Gál és nem válaszol telefonon sem. Persze nekem se, most meg írogat, hogy hát ö nem is tudott semmit, meg a Spanyek össze vissza beszél Ezaz, ez a legjobb, mutogassunk csak egymásra
Tehát összegezve: sikerült ismét 3 „jómagyarmunkásember“-t megismerni! Sok sikert a jövöbeni munkájukhoz!
- prosperus
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Sajnos mar ott tartunk, hogy amikor megemlitem a megbizomnak, hogy magyarAmúgy a sztori: Spanyek és Baricza azt mondja reggel, hogy nem jött a Gál és nem válaszol telefonon sem. Persze nekem se, most meg írogat, hogy hát ö nem is tudott semmit, meg a Spanyek össze vissza beszél Ezaz, ez a legjobb, mutogassunk csak egymásra
csapat jön, mar összecsapja feje felett a kezet es azt mondja, hogy:
" jöhet szlovak, szloven, cseh, roman csak bitte, bitte Magyar ne!"
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!