Erkölcsi bizonyítvány németül
- Ekkaekka
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
11 éve 5 hónapja #31723
Írta: Ekkaekka
Erkölcsi bizonyítvány németül téma létrehozva Ekkaekka által
Sziasztok!
Németországban lakok egy egyetemi csereprogram miatt, de szeretnék dolgozni is a nyáron. Jelenleg nincs erkölcsi bizonyítványom, otthonról megigényelni pedig hosszadalmas lenne. Ki tudom kérni itt is? És ha igen, hogyan? Még sosem volt rá szükségem... Köszi a válaszokat, Ekka
Németországban lakok egy egyetemi csereprogram miatt, de szeretnék dolgozni is a nyáron. Jelenleg nincs erkölcsi bizonyítványom, otthonról megigényelni pedig hosszadalmas lenne. Ki tudom kérni itt is? És ha igen, hogyan? Még sosem volt rá szükségem... Köszi a válaszokat, Ekka
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 169
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #31724
Írta: zigeuner
zigeuner válaszolt a következő témában: Erkölcsi bizonyítvány németül
Úgy hívják, hogy " Führungszeugnis" és a helyi önkormányzatnál (Meldeamt) kérheted.Asszem olyan 15,- € körül mozog az ára. Max egy héten belül postán kiküldik.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, Ekkaekka
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
11 éve 5 hónapja #31729
Írta: DECOTEXT
Közöld azt is velünk, hogy mi alapján! Milyen és mennyi adat áll
rendelkezésre és azt honnan szerzeték? (Engem nagyon érdekelne!)
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Erkölcsi bizonyítvány németül
zigeuner írta: Úgy hívják, hogy " Führungszeugnis" és a helyi önkormányzatnál (Meldeamt) kérheted. Asszem olyan 15,- € körül mozog az ára. Max egy héten belül postán kiküldik.
Közöld azt is velünk, hogy mi alapján! Milyen és mennyi adat áll
rendelkezésre és azt honnan szerzeték? (Engem nagyon érdekelne!)
DCT
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
11 éve 5 hónapja #31734
eccerű, hívd fel a meldeamtot. Mindenki, aki itt be van jelentve, megkapja, ha kéri. Mint a feleségem is, Neki is kellet. 13 € volt. Ennyi és nem több. A magyart leszarják.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
11 éve 5 hónapja #31736
Írta: DECOTEXT
Ezt kezdettől fogva értettem. Az nem értem, hogy milyen adatok alapján állítják ki? Honan tudják az én erkölcsi állapotomat? Honna tudják, hogy nem vagyok e 20 szoros tolvaj, hollandiai "Mietnomád", vagy ukrán bérgyilkos, ha most jöttem ide ki a BRD-be? Honna és miből tudják az én "büntetlenségemet" tanusitani?
Tudtommal a "Führungszeugnis" az az, az erkölcsi bizonyitványnak azt kell tanusítania,
hogy nem vagyok köztörvényes és nem állok sem büntetés alatt, se nem köröznek stb.
Ezt a tanusítványt állítják ki 13€-ért. A napszemüvegem alapján, vagy szemem szine számít?
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Erkölcsi bizonyítvány németül
zigeuner írta: eccerű, hívd fel a meldeamtot. Mindenki, aki itt be van jelentve, megkapja, ha kéri. Mint a feleségem is, Neki is kellet. 13 € volt. Ennyi és nem több. A magyart leszarják.
Ezt kezdettől fogva értettem. Az nem értem, hogy milyen adatok alapján állítják ki? Honan tudják az én erkölcsi állapotomat? Honna tudják, hogy nem vagyok e 20 szoros tolvaj, hollandiai "Mietnomád", vagy ukrán bérgyilkos, ha most jöttem ide ki a BRD-be? Honna és miből tudják az én "büntetlenségemet" tanusitani?
Tudtommal a "Führungszeugnis" az az, az erkölcsi bizonyitványnak azt kell tanusítania,
hogy nem vagyok köztörvényes és nem állok sem büntetés alatt, se nem köröznek stb.
Ezt a tanusítványt állítják ki 13€-ért. A napszemüvegem alapján, vagy szemem szine számít?
DCT
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #31737
Az igazolvány, ill. a profilfotód alapján.
Amúgy csak annyi van benne, hogy itt németben smmilyen "hivatal" nem tart nyilván, vagy éppen igen.
Amúgy csak annyi van benne, hogy itt németben smmilyen "hivatal" nem tart nyilván, vagy éppen igen.