- Köszönetek: 464
Cukrász fizetés Németországban
- gejza
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Soha nem foglalkozzatok azzal, hogy a tulaj, a főnök, vagy kolega mennyit keres. Ez nagy divat otthon Mo.-on.
majd két sorral lejjebb:
...30%-al többet keresett mint én,...
Most akkor mégis foglalkozunk vele ??? :chuckle:
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
gejza írta: DECO, Te is megéred ám a pénzedet:
majd két sorral lejjebb:Soha nem foglalkozzatok azzal, hogy a tulaj, a főnök, vagy kolega mennyit keres. Ez nagy divat otthon Mo.-on.
Most akkor mégis foglalkozunk vele ??? :chuckle:...30%-al többet keresett mint én,...
Sajnos nem az ment át ebböl amit irni akartam!
Én soha nem foglalkoztam vele és a bérével sem. Ezt jóval késöbb tudtam meg, amikor már régen leépitették! Kb 1 évre rá! Akkor is veletllenül! Volt egy megbeszélés mert hibák voltak, s öt hozták fel figyelmeztetésként. Aztán ekkor sem az én béremmel hasonlitották össze, csak megmonták a csoportnak, hogy mennyit keresett. Csak nekem tünt fel a nagy külöbség! Igy most tiszta?
Ui: Most is van ilyen kolega, aki nagyon nyalizik a nagyfönöknél. Az meg szereti az ilyen "hosszúnyelvü" dolgozot, igy biztosan jobban keres. Engem már régen kitettek volna innen, ha nem lennék jobb, a többségnél mert én nem csak itt a forumon vagyok nagyon direkt! :hyper:
DCT
- zsuvar
-
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
- Köszönetek: 1
- DECOTEXT
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
zsuvar írta: Sziasztok! Fizetés mondjuk kb annyi imint amikről itt beszélgettünk, de mi van akkor ha megegyeztek mindenben, hazajösz, felmondasz itthon mindent albérlet,családi stb, aztán közlik veled mégsem kelessz ? ilyen lehet ?
Hát persze, hogy lehet, ha forditva csinálod! Elöbb csinálj szerzödést mondjuk március egytöl, itt kint. Ha ez meg van, akkor otthon mondj fel március 1-töl. Mindent irásban! Ha kellesz nekik, akkor minden további nélkül csinálnak veled egy munkaszerzödést akámilyen kezdési dátummal, de szerzödés nélkül egy lépést se!
DCT