Cukrász fizetés Németországban
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
Soha nem foglalkozzatok azzal, hogy a tulaj, a főnök, vagy kolega mennyit keres. Ez nagy divat otthon Mo.-on.
majd két sorral lejjebb:
...30%-al többet keresett mint én,...
Most akkor mégis foglalkozunk vele ???
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
gejza írta: DECO, Te is megéred ám a pénzedet:
majd két sorral lejjebb:Soha nem foglalkozzatok azzal, hogy a tulaj, a főnök, vagy kolega mennyit keres. Ez nagy divat otthon Mo.-on.
Most akkor mégis foglalkozunk vele ???...30%-al többet keresett mint én,...
Sajnos nem az ment át ebböl amit irni akartam!
Én soha nem foglalkoztam vele és a bérével sem. Ezt jóval késöbb tudtam meg, amikor már régen leépitették! Kb 1 évre rá! Akkor is veletllenül! Volt egy megbeszélés mert hibák voltak, s öt hozták fel figyelmeztetésként. Aztán ekkor sem az én béremmel hasonlitották össze, csak megmonták a csoportnak, hogy mennyit keresett. Csak nekem tünt fel a nagy külöbség! Igy most tiszta?
Ui: Most is van ilyen kolega, aki nagyon nyalizik a nagyfönöknél. Az meg szereti az ilyen "hosszúnyelvü" dolgozot, igy biztosan jobban keres. Engem már régen kitettek volna innen, ha nem lennék jobb, a többségnél mert én nem csak itt a forumon vagyok nagyon direkt!
DCT
- zsuvar
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
zsuvar írta: Sziasztok! Fizetés mondjuk kb annyi imint amikről itt beszélgettünk, de mi van akkor ha megegyeztek mindenben, hazajösz, felmondasz itthon mindent albérlet,családi stb, aztán közlik veled mégsem kelessz ? ilyen lehet ?
Hát persze, hogy lehet, ha forditva csinálod! Elöbb csinálj szerzödést mondjuk március egytöl, itt kint. Ha ez meg van, akkor otthon mondj fel március 1-töl. Mindent irásban! Ha kellesz nekik, akkor minden további nélkül csinálnak veled egy munkaszerzödést akámilyen kezdési dátummal, de szerzödés nélkül egy lépést se!
DCT