Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- szjee
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- szemydavis21
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
Szeretnék információt segítséget kérni.
Kaptam egy álláslehetőséget mint targoncás Frankfurt mellett,és szeretnék érdeklődni hogy vajon lehet-e átverés a dolog.
A hölgy Langen-be egy raktárba keres targoncásokat,ők mint alvállalkozó csinálják a raktárat.
nettó 4,50e/ó bért mondott ingyenes szállással.
Tatabányai eurobau kft 3600ft ügyintézési díjat kérnek,itthon minimálbérre bejelentve...
- Szilvi
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 160
szemydavis21 írta: Üdv!
Szeretnék információt segítséget kérni.
Kaptam egy álláslehetőséget mint targoncás Frankfurt mellett,és szeretnék érdeklődni hogy vajon lehet-e átverés a dolog.
A hölgy Langen-be egy raktárba keres targoncásokat,ők mint alvállalkozó csinálják a raktárat.
nettó 4,50e/ó bért mondott ingyenes szállással.
Tatabányai eurobau kft 3600ft ügyintézési díjat kérnek,itthon minimálbérre bejelentve...
Az mindenképpen átverés, hogy itthon leszel minimálbérrel bejelentve. Csak akkor azt nem értem, ha itthon kapod a pénzed, akkor miért kapsz ingyen szállást, és 4,5 €/óra? Sőt, akkor miért is van 3600 Ft ügyintézési díj? Mert az írtad itthon vagy bejelentve! Én soha nem hallottam olyat itthon, hogy valaki azért fizetett volna bármennyit is, hogy minimálbérrel bejelentsék.
Gondold végig még egyszer.
- szemydavis21
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Sammy! Az hogy a dolog nem tiszta, gondolom neked sem kerülte el a figyelmedet, különben nem kérdeztél volna bennünkte! Több kérdésem is lenne!szemydavis21 írta: Kaptam egy álláslehetőséget mint targoncás Frankfurt mellett,és szeretnék érdeklődni hogy vajon lehet-e átverés a dolog.A hölgy Langen-be egy raktárba keres targoncásokat,ők mint alvállalkozó csinálják a raktárat.nettó 4,50e/ó bért mondott ingyenes szállással.Tatabányai eurobau kft 3600ft ügyintézési díjat kérnek,itthon minimálbérre bejelentve...
1./ Melyik Frankfurtról van szó? A keleti (Oder) vagy a nyugati (Mailn)? Nem mindegy a bér miatt!
2./ MIlyen az "ingyenes" szállás pontosan mit fed? (S ha 4,50 nettó, akkor az nem ingyenes mert már eleve levonják, azért ennyi a bér!)
3./ Mire van a nettó 4,50€, ha otthon minimálbér van? (Ha otthon be vagy jelentve, itt egy fillért sem fogsz kapni, erre mérget vehetsz!) Ha meg itt vagy bejelentve, akkor mire van a minimálbéres szerződés otthon?
Szóval káosz! Direkt, hogy ne lehessen átlátni!
Nekem vagy egy ötletem! Gyere ki kocsival ebbe a bizonyos Frankfurtba, a céghez, hozd a papirjaidat és jelentkezz be targoncásnak, itt! Ha ugyanis van itt ilyen munka, akkor megkapod, s ezzel megtakaritod a 3600 forintot amit (mire is???) "ügyintézési dijra" fizetnél.
Csak tudnám, milyen "ügyet" intéz valaki ezért!?!?
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145