Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Több
12 éve 10 hónapja #11960 Írta: Szasza73
Szasza73 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Nekem is az a furcsa, hogy miért nem vitte tovább az ügyet senki?

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #11963 Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

"vállalkozói igazolványomért!"

Ez nem állás hanem vállalkozás.
Azaz: teljes felelösség, teljes riziko. teljes garancia. (az mondhatja ki kellett javitani a munkádat és még ö kérhet kártéritést nem hoyg fizetne)
Nulla biztositás.
Aki erre kijön az vessen magára.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: mjenoe, Szasza73

Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #11974 Írta: naszi78
naszi78 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!

Sziasztok!
Creative Soul Kft. -Nevezetű céggel ment ki valaki Németbe dolgozni?
Köszi:)

Több
12 éve 10 hónapja #11991 Írta: FTPeter
FTPeter válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Sziasztok,

engem még a tavalyi évben kerestek meg reptéri rakodó munkával münchen-be, egy dunaújvárosi cégtől 8 EUR nettó órabér, első 3 hónap szállás ingyenes.
túl voltam mindenen, telefonos interjútól kezdve a kérdőív kitöltés - visszaküldés, erkölcsi eredetijének elküldésén át, majd vártam, hogy érkezzen visszajelzés.
telefonon, email-en mindig el tudtam érni azt aki felhívott ezzel, de utána kezdődtek a furcsa dolgok.
a magyar nyelvű erkölcsit küldték ki (nem értettem miért, reptérről beszélünk), majd jött az időhúzás, végül nemrég kaptam egy emailt, mely szerint a projekt nem fog megvalósulni, a közben felajánlott alkalmi munka amúgyis csak 2-3 hetes lett volna, mindez elsősorban a kinti partner miatt.
erre az email-re válaszul kértem vissza az eredeti erkölcsimet, melyre kaptam egy cégnevet és email-t, hogy itt kérhetem.
a kinti cég neve Dekra, a kontakt pedig Alexandra Perez (email cím alapján).

kérdéseim hozzátok:
1. nekem furcsa az, hogy amennyiben egy magyar cég a kinti partnerrel mindenben együttműködve, a fordítás költségeit magára vállalva intézi a papírokat, akkor a kinti céggel lehet gond? találkozott már valamelyikőtök esetleg ezzel a névvel / céggel?

2. most kaptam hírlevélben egy Reptéri segédmunka pozícióról értesítést (ezt konkrétan: www.iranynemetorszag.com/1-munkat-kinal/...teri-segedmunka.html). Csak egy telefonszám és email van megadva. Egy próbát megér? Tud valaki esetleg a hirdetésen túl további információkkal szolgálni?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Több
12 éve 10 hónapja #11995 Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

FTPeter írta: a kinti cég neve Dekra, a kontakt pedig Alexandra Perez (email cím alapján).

kérdéseim hozzátok:
1. nekem furcsa az, hogy amennyiben egy magyar cég a kinti partnerrel mindenben együttműködve, a fordítás költségeit magára vállalva intézi a papírokat, akkor a kinti céggel lehet gond? találkozott már valamelyikőtök esetleg ezzel a névvel / céggel?

Hogyne. Az automat müszaki vizsgáltatom náluk. Ezek mindent csinálnak csak csomagot nem raknak.
Garantáltan! www.dekra.de/de/home
A pofa neve lényegtelen. a mailbox cime az érdekes. Cégneves vagy ingyenes?

2. most kaptam hírlevélben egy Reptéri segédmunka pozícióról értesítést (ezt konkrétan: www.iranynemetorszag.com/1-munkat-kinal/...teri-segedmunka.html). Csak egy telefonszám és email van megadva. Egy próbát megér? Tud valaki esetleg a hirdetésen túl további információkkal szolgálni?

A telefon egy magyar prepaid mobil szám (eldobható) , a mailcim egy magyar ingyenes mailbox - noname (eldobható). Katona-11 nem név hanem vicc. (eldobható)
Az általad emlitett 8 euro nem átlagon felüli hanem az ottani minimálbér alatt kell hogy legyen. Minimálbérért kapnak ugyanis helybelieket is. Ha külföldit hoznak akkor takarékoskodni akarnak.
A többi stimmel.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: FTPeter

Több
12 éve 10 hónapja #11996 Írta: mjenoe
mjenoe válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Korábban volt egy sofőrmunka is emailcimmel , meg itt ez a mostani reptéri meló, Emailt küldtem rá, jelentkezni meg ha akar akkor ir. A csalásra meg nem ülök fel.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: FTPeter