Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #12016 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

FTPeter írta: egyáltalán nem haragszom, a kérdés teljesen jogos.
Érettségivel képesített könyvelő az egyik szakmám, emellett 2 év GEnél pénzügyi elemző, 10 hónap egy HM cégnél kontroller-asszisztens.

Hááááá...t Paytás, e bizony gyenguci! Né értsd félre! Nem azt mondom, hogy a munkád értelmetlen volt vagy nem ér semmit, hanem ezzel itt a BRD-ben nem sok lehetőséged van! Itt a könyvelés teljesen más (újra kell tanulnod mert a jog is más) a GE nem tudom mi, de tudjuk ugyebár hogy otthon hogyan mennek a "pénzügyek", a Honvédelmi Minisztériumban meg nem tudom mit ellenőriztél, de itt ezzel mit akarnál csinálni??
Egyszerűen az irány rossz az itteni élethez!

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #12023 Írta: FTPeter
FTPeter válaszolt a következő témában: Válasz: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

A gyenguci annak fenyeben, amit eddig leirtam... ne erts felre, es koszi a hozzaszolasod, de egy pillanatig nem mondtam, h a szakmamban kivanok elhelyezkedni. Sot. Pont az ellenkezojet irtam.

De h konstruktiv legyek, te kerdezted a vegzettsegem, en pedig leirtam. Ezen munkak mellett dolgoztam eladokent, soforkent, projekt management es meg par mas pozicioban is.

Ezek igy persze felinformaciok, es te ez alapjan alkottal velemenyt.

(A GE a General Electric roviditese)

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Több
12 éve 10 hónapja #12035 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Válasz: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

FTPeter írta: A gyenguci annak fenyeben, amit eddig leirtam... ne erts felre, es koszi a hozzaszolasod, de egy pillanatig nem mondtam, h a szakmamban kivanok elhelyezkedni. Sot. Pont az ellenkezojet irtam.De h konstruktiv legyek, te kerdezted a vegzettsegem, en pedig leirtam. Ezen munkak mellett dolgoztam eladokent, soforkent, projekt management es meg par mas pozicioban is.Ezek igy persze felinformaciok, es te ez alapjan alkottal velemenyt.(A GE a General Electric roviditese)

Nos, az önbizalom az nagyon jó, ez az első lépés, de miből gondolod, hogy szakma nélküliként (ha nem a szakmádban akarsz elhelyezkedni, akkor az leszel) itt a lehetőség határtalan? Egy kicsit rágd meg ezt! Ha valahol pályázol és nincs se ismerősöd se protekciód akkor élből a papirjaid alapján szelektálnak, mert rengeteg a munkanélküli és a túljelentkezés. Mondhatnám azt is hogy a kinálat óriási, a kereslet igy válogat!

(Egyébként a képességeidben sem kételkedem, s ez nagyon is fontos, ha eljutsz addig, hogy ezt kamatoztatni tudd, de hát ez a folyamat a legnehezebb!)

DCT

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja #12037 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Válasz: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Bizony a papirok alapjan szelektalnak - en legalabbis!
Mert ha jön egy allasra 30 palyazat, valahogy ki kell valasztani,kivel akarok beszelni. Es csak a papir van, amit beküld.

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Több
12 éve 10 hónapja #12045 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Válasz: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Eva10 írta: Bizony a papirok alapjan szelektalnak - en legalabbis!
Mert ha jön egy allasra 30 palyazat, valahogy ki kell valasztani,kivel akarok beszelni. Es csak a papir van, amit beküld.

Pl, nálad. Odamegy X. Zsuzsi, s mondja, hogy ö már 15 éve ápolt idöseket, keni vágja az egészségügyet, s Te mondod neki, hogy oké, ott az infuzió, rakja rá a Pistabácsira..... Aztán kicsit túl sok levegö marad a rendszerben, vagy a sós hydrolit helyett a rézgálicos oldatott nyomja fel neki....! Te meg mehetsz zacskótragasztani, mert végzettség nélkül Te felelsz a tetteiért.....(Persze ez durva példa, de igy is volt már olyan, hogy a bal beteg láb helyett, a jobb lábát amputálták....(Mo.Szeged 2008) hát ha még szakkepzetlen is az illetö.....)
Ez más szakmáknál sincs másképpen!

DCT

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja #12083 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Válasz: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Bizony!
Bar nalam van probamunka. Es amig nem tudom, ki mit tud, nem csinal egyedül semmit.
Mert bizony nem mindegy...bar infuzio nemigen van nalam,de egyeb, amit elronthat, böven.