Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- peteratde
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 141
Ami engem jobban elkeserít, mint maga a hír.
“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Ezt még propagáld Te is sokat, sőt csináld a hangulatot másoknak is és nem, hogy 5-6 generáció múlva hanem újabb 2000 év elteltével is még óriás biznisz lesz a külföldi munkaerő közvetítés Magyarországon. Gratula!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Maya írta: Látszólag azt is későre vették észre, hogy a Glamini Ausbau által közvetített magyar dolgozók nem kapták meg a bérüket.
És maguk a dolgozók? Hogyan lehet hónapokig bér nélkül dolgozni: Az első alkalommam amikor nem kapok bért, beszüntetem a munkát, s azonnal megyek a főnökhöz vagy a fővállalkozóhoz. Akár a főmegbizó céghez! Ne is haragudj, de tapastalatból beszélek! 1991-ben dolgoztam egy cégnek állitólag "próba munka" lett volna. Grafikák! A 3. héten bementem a főnökhöz, hogy ideje egy szerződést kötni. Azt mondta jövöhéten! A 4. héten bementem, hogy akkor most! (Tudtam a nyelvet!!) Azt modta, hááát, meg izé, de talán, vagy hogy szóval...... Állj! Mondom, itt azonnal, vagy semmi munka tovább! Akkor kibökte, hogy a tulaj megvétozta a dolgot s nincs felvétel! Ott nyomban elmentem, s a félbehagyott munkákat a computeren szétcincáltam és tschüss! Aki viszont hülye, (mint ahogy én is 4 hétig elhittem amit el akartam hinni), az csak szívjon! Többször ilyen soha nem fordult elő, mármint, hogy "abokra" dolgoztam!
AZT NEM TUDOM, HOGY A MAI MELÓSOK MIÉRT NEM TANULNAK EZEKBŐL?
(Nekem nem volt internetem, sem olyanok akik elmondhatták, hogy így jártak)
DCT
- peteratde
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 141
“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
peteratde írta: EZ ügyben tényleg de tényleg utolára írok. Ti rendszeresen összekeveritek a szerepeket. Az akit lenyúlnak, becsapnak, kismmeznek, az akkor is áldozat, ha hibázott, ha körültekintőbb lehetett volna. Aki visszaél ezek jóhiszeműségével, tájékozatlanságával, ne adj isten butaságával, az a BŰNÖZŐ, mocskos gazember, akit a tök..nél fogva kéne fellógatni. Aki nem így gondolja, azt megvetem.
Mindenki tudja, hogy ezeket a "bűnözőket" (?) nem lehet megfogni!
Először is akiket átvernek, azok nem olvassák el soha a szerződéseket (ha van egyáltalán)***. Másodszor ha van ilyen szerződés, azok olyan rafináltan és jól vannak megírva, hogy egy ügyvéd sem lesz aki bele tudna kötni!
Harmadszor, ezrével vannak már hosszú évek óta, akik potyára dolgoztak külföldön is és otthon is. Mindeig leszenk balekok akik felülnek NAGY igéreteknek (Bramag ügy otthon) és mindeg lesznek dörzsöltek akik másokból meg fognak gazdagodni!
Alapvetően az emereket két nagy csoportra lehet osztani: az egyik él a másikból !
Csak rajtunk múlik, hogy hova akaruk tartozni!
***S bocs', hogy offolok de fontos: otthon olvastam egy devizahiteles hitelszerződését.(A szembelakó ismerősé) Abban szószerint ez volt benne: "A bank fenntartja a piac- és árfolyamfüggő dinamikus kamatok felszámolását az egész futamidőre."Bocsánat, de aki ilyet aláírt, az nem meggondolatlan, az nem normális!(Ehez nem kell még csak érettségi sem. Ált.isk. 5. osztályos anyag, matematika! hasonló csavaros megfogalmazásokkal bármikor törvényesen ki lehet bárkit zsigerelni a munkaerőpiacon is! Ezért kell minden elolvasni és ÉRTELMEZNI is!!)
DCT