Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 9 hónapja #13849 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

mitosz írta: Üdv.Nem jelentkeztem mert 46 évesen nem most jöttem a falvédőről de köszi a tanácsot.Az itthoni cégekről:négy helyre jelentkeztem festőnek egy visszahívás napi 10 óra meló 70 km-re a lakhelyemtől 6000ft nem bejelentve üzemanyagpénz vagy melóhelyre szállítás nincs.

Nejemmel 4 éven át ingáztunk 74 (hetvennégy) kilóméterre (oda vissza148km) egy vas költségtérités, kaja vagy más juttatás nélkül, csak egy kezdő fizetésért mert csak ott volt munka! Később a közelbe költöztünk! Amortizáció, üzemanyag, stb minden saját költség volt! (Igaz, minket bejelentettek.)
Bejelentés nélküli munkát nem szabad elvállalni, mert nem csak, hogy piti bért fognak fizetni (a egyáltalán fizetnek), de a nyugdijadba sem számit bele! Ez már húzosabb! Ha anyagilag megterhelő, akkor költözzetek közelebb!

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: mitosz

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 9 hónapja #13861 Írta: mitosz
mitosz válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Üdv.Nekem sem a távolsággal van problémám de az a pénz amit szakmunkásként kínáltak nevetséges és ha ebből levonja az ember az üzapénzt akkor kicsit már megalázó.Azért szeretnék én is kijutni mert már többször dolgoztam kint és valahogy úgy vettem észre,hogy jobban megbecsülik az embert.(Nem csak anyagilag gondoltam,)Egyébként Én is arra gondoltam,hogy valami belső munkát lenne jó kapni,mivel több évet dolgoztam asztalosoknál bútorfényezés-festékszórás-lakkozás.
Csak hát az a fránya nyelvtudás.Nekem ez az internetes tanulás nagyon lassan megy.Valahogy fonetikusan sokkal jobb lenne tanulni.Mindenesetre nem adom fel.

Több
12 éve 9 hónapja #13862 Írta: mitosz
mitosz válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Köszi a jó tanácsot.Feketén többször dolgoztam már kint,volt is aki átvágott(gyerekkori "jó"haver)ezért is jó lenne már hivatalos melót találni.Mindenesetre tanulom a nyelvet hátha össze jön valami.Egyébként 6000 ft. festő szakmunkásnak még kezdőnek is nagyon karcsú.Bár ami ma Magyarországon folyik arról jobb nem is beszélni.

Több
12 éve 9 hónapja #13873 Írta: kriemhild
kriemhild válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Na a helyesirási hibáktól és a febr. 27-i dátum stb. eltekintve is, az egész arra utal, hogy egy irni-olvasni is alig tudó, hülye bedöljön nekik, a forditási és egyéb pénzek- elölegek - megküldésével! Ilyen primitiv munkaadóval nehogy kezdjetek!!! Simán elmehettek az épitöiparba, rengeteg hely van egész Németországban vagy Ausztriában is! Az órabér ne csabitson senkit! Az akkor igaz, ha egy német szerzödésben is ez áll és e szerint fizetnek, de valóban!!!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: mitosz

Több
12 éve 9 hónapja #14199 Írta: tika265
tika265 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!

Szia! Tudsz-e bármilyen elérhetőséget amin el lehet érni, mert én is dolgoztam neki és átvert :( illetve tudsz-e pontos cégbejegyzést!?
köszönöm a válaszodat előre is!!

Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14526 Írta: mester78
mester78 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Szeretnem felhívni azok figyelmét aki készül vagy már sajnos porul járt hogy Münchenben Dinó néven van egy ember aki előszeretettel átveri a burkoló munkásokat és nem fizeti ki amúgy Ceglédi Lajosnak hívják!
Sok olyan emberöl halottam akit nem fizetett ki szeretném ha azok az emberek írnának nekem!
Vigyázat mert most is keresi áldozatait!!!