Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Több
12 éve 9 hónapja #13712 Írta: magyaranyuka
magyaranyuka válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Egyet ertek az elottem szolokkal.
"Gusztustalan" dolog hogy vannak ember akik kihasznalnak masokat, de ilyenek mindig is voltak vannak es lesznek, ezert az embernek meg kell "vedenie" magat az ilyenektol, mert az ilyen"bunozoket" nem tudjak "megfogni". Lehet birosagra menni, stb de a penzed nem nagyon latod viszont. Azt hasznaljak ki akit kilehet. Ezért mindenki legyen nagyon korultekinto!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #13805 Írta: mitosz
mitosz válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Segítséget kérek,főleg tapasztalt kint élőktől.Magyar hirdetésre küldtem önéletrajzot és ezt az emailt küldték vissza.Ami számomra gyanús:helyesírás,előre pénz,órabér egy kicsit soknak tűnik.Én decemberben 6E/óra+szállást kaptam.

Üdvözlöm!
A munka Nürnberg és München-ben Irodaházak és sport létesítmények építése és felújítása lenne.A munka kezdése 2012.február.27. kezdődik folyamatos a kiutazás.

Aki még nem külte el Önéletrajzát Kérem tegye meg!
Szobafestő-mázolok 12.55-16.70/Euro órabér munka törvénykönyve szerint! 50 fő jelentkezését várjuk!
Gipszkartonszerelők 11.40-15.30/Euro órabér munka törvénykönyve szerint! 50 fő jelentkezését várjuk!
Előny, de nem feltétel: egy alapszintű angol vagy német komunikáció és b kategóriás vezetői engedély!
A szállást a munkáltató fizeti és a kiutaztatást is egyénileg vagy kisbúszal történik.
A munka vállalóknak heti 5nap és napi 8-óra a kötelező munka idő ezen felül túl óra is vállalható hétvégén!
Fizetés minden hó 5-10. élyig megtörténik.
Szállás támogatást első hónapban jár ami 24euro naponta.

Az önéletrajz németre való lefordítását szintén mi végezzük! Kérünk munkavállalónkét 800.-Ft-ot, azaz nyolcszáz forintot amit erre az (OTp) számla számra kérünk utalni:Aszisztens Dimén Zoltán( 11773463-00549251) az önélet rajzok regisztrálására és feldolgozására és lefordítására!(több költség nincs a munkavállalók részéröl) Kérjük befizetéskor adja meg nevét és lakhelyét hogy azonosítani tudjuk mely önéletrajzot dolgozhatjuk fel. Feldolgozás és sikeres felvételi után a munkáltató szerződést köt ami ebben a hónapban történik.! Kiutazás a szerződéstől függően, 2 héten belül. Szerződéskötés sikeres elbírálás után, Budapesten történik,személyi azonosításra alkalmas igazolvány és két darab arckép szükséges hozzá. Remélem, hogy elfogadja a fent leírtakat és hosszú távon tudunk együtt dolgozni!Brigádok esetén minden munkavállalótól önéletrajz csatolás szükséges.Sajnos brigádoknál nem tudom garantálni hogy együtt dolgoznak de egy helyen laknak az biztos50-50 főt keresünk aki dolgozni tudó és akaró,remélem hosszú távon tudunk együtt müködni!
Üdvözlöm! Nagy Pál

Több
12 éve 9 hónapja #13811 Írta: zigeuner
zigeuner válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Hááát, aki erre jelentkezik, az meg is érdemli
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, htimea, mitosz

Több
12 éve 9 hónapja #13812 Írta: cintamani
cintamani válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Szia, nem akarlak elszomorítani, de ezt a levelet vagy olyan írta, aki még az alsó tagozatot sem végezte el az általános iskolában vagy olyan, aki nem is járt soha iskolába/még mindig alsós és megrekedt 4. osztályban vagy tíz éve :-D (Te bízol egy ilyen levelet megíróban?!)
Ráadásul az emailje gondolom, freemailes vagy egyéb ingyenes, nehezen hiszem, hogy pl. t-online-os lenne ;-)
Sztem felejtsd el, ha van a mailcímben vmi, hogy mi a cég, nézd meg, van -e itt nyoma:
www.cegtalalo.hu/
Szerintem felejtős, de legalább megírtál egy jó önéletrajzot, amit küldhetsz máshová :-P. Én senkinek nem fizetnék előre, max. sikeres közvetítéskor, ha fel is vettek - de minek, ha a neten lehet közvetlen is keresni állást :-) (ezért IS kell minimálisan ismerni annak az országnak a nyelvét, ahová készül az ember, egyébként sztem pályázz magyar cégekhez közvetlenül. Elküldheted akkor is az életrajzot, ha éppen nincs hirdetése egy cégnek (ahová be szeretnél kerülni), ha x hét múlva emberhiány van, eszükbe fog jutni a jelentkezésed, hidd el - max. addigra már neked nem aktuális...)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: mitosz

Több
12 éve 9 hónapja #13815 Írta: mitosz
mitosz válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Üdv.Nem jelentkeztem mert 46 évesen nem most jöttem a falvédőről de köszi a tanácsot.Az itthoni cégekről:négy helyre jelentkeztem festőnek egy visszahívás napi 10 óra meló 70 km-re a lakhelyemtől 6000ft nem bejelentve üzemanyagpénz vagy melóhelyre szállítás nincs.

Több
12 éve 9 hónapja #13818 Írta: cintamani
cintamani válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Szia. így tényleg nem vmi jó :-(. Viszont épp tegnap került szóba ismerősökkel, hogy itt is vannak rengetegen, akik 50-80 km-t utaznak naponta munkába (a szomszédunk pl. szimpla bolti eladóként kb. 70 km-t ingázik naponta /igen, odaköltözhetne, de a családja itt van, és akkor a férje utazna vagy 100 km-t.../) Itt se fizetik az utat, de nyilván nem napi 20 euróért teszik...
Esetleg ha vmi ismerőssel (aki beszél németül!) összefognátok (akár azonos szakma, akár egyikőtök festőként a másik pl. villanyszerelőként) talán könnyebben találnátok vmit.
Az a baj, hogy festőként mindenképpen kell a német (klienssel egyeztetni), de ha pl. lakkozó végzettséged is van, akkor elképzelhető, hogy egy cégnél belső munkát végezve kevés (alapszintű) nyelvtudás is elég lehet.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: mitosz