Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

• laca75
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 8 hónapja - 12 éve 8 hónapja #15418 Írta: laca75
laca75 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Segítséget kérek,főleg tapasztalt kint élőktől.Magyar hirdetésre küldtem önéletrajzot és ezt az emailt küldték vissza.Ami számomra gyanús:helyesírás,előre pénz,órabér egy kicsit soknak tűnik.Én decemberben 6E/óra+szállást kaptam.
Üdvözlöm!
A munka Nürnberg és München-ben Irodaházak és sport létesítmények építése és felújítása lenne.A munka kezdése 2012.február.27. kezdődik folyamatos a kiutazás.

Aki még nem külte el Önéletrajzát Kérem tegye meg!
Szobafestő-mázolok 12.55-16.70/Euro órabér munka törvénykönyve szerint! 50 fő jelentkezését várjuk!
Gipszkartonszerelők 11.40-15.30/Euro órabér munka törvénykönyve szerint! 50 fő jelentkezését várjuk!
Előny, de nem feltétel: egy alapszintű angol vagy német komunikáció és b kategóriás vezetői engedély!
A szállást a munkáltató fizeti és a kiutaztatást is egyénileg vagy kisbúszal történik. 
A munka vállalóknak heti 5nap és napi 8-óra a kötelező munka idő ezen felül túl óra is vállalható hétvégén!
Fizetés minden hó 5-10. élyig megtörténik.
Szállás támogatást első hónapban jár ami 24euro naponta. 

Az önéletrajz németre való lefordítását szintén mi végezzük! Kérünk munkavállalónkét 800.-Ft-ot, azaz nyolcszáz forintot amit erre az (OTp) számla számra kérünk utalni:Aszisztens Dimén Zoltán( 11773463-00549251) az önélet rajzok regisztrálására és feldolgozására és lefordítására!(több költség nincs a munkavállalók részéröl) Kérjük befizetéskor adja meg nevét és lakhelyét hogy azonosítani tudjuk mely önéletrajzot dolgozhatjuk fel. Feldolgozás és sikeres felvételi után a munkáltató szerződést köt ami ebben a hónapban történik.! Kiutazás a szerződéstől függően, 2 héten belül. Szerződéskötés sikeres elbírálás után, Budapesten történik,személyi azonosításra alkalmas igazolvány és két darab arckép szükséges hozzá. Remélem, hogy elfogadja a fent leírtakat és hosszú távon tudunk együtt dolgozni!Brigádok esetén minden munkavállalótól önéletrajz csatolás szükséges.Sajnos brigádoknál nem tudom garantálni hogy együtt dolgoznak de egy helyen laknak az biztos50-50 főt keresünk aki dolgozni tudó és akaró,remélem hosszú távon tudunk együtt müködni!
Üdvözlöm! Nagy Pál
Üdvözlök mindenkit !
Kérnék én is segítséget "Nagy Pál" -ról !
Én beszéltem vele és azt mondja magáról, hogy magas beosztású építésvezető volt !
Volt olyan ember akit becsapott ? Ez fontos lenne sokunknak! Valóban fura a helyesírása, de lehet hogy töri a nyelvet ? Állítólag németben járt főiskolába. Akik kapcsolatba kerültek vele és segített nekik elhelyezkedni azoktól várok hiteles információt !
Köszönöm !

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 8 hónapja #15419 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Ne hari de ezt már kérdezted tőlünk más néven, nem is olyan rég:
www.iranynemetorszag.com/forum/munka-nem...veres/-51.html#13805
miről van szó itt igazán? :unsure:
Holnap délig várok a válaszra.

• laca75
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 8 hónapja #15420 Írta: laca75

Szeretnélek megkérni, ha segíteni nem tudsz, legalább ne írj szamárságokat ! Ez attól sokkal komolyabb !
Köszönöm.

Több
12 éve 8 hónapja - 12 éve 8 hónapja #15421 Írta: Gergoo

Szerintem tudok segíteni ;) Ez egy 800xnagyon sok forintos lehúzás, általános iskola, 6. osztályt nem végzett (néha fogatlan) munkaközvetítőkkel a háttérben. Gyanítom neked is közöd van hozzá és mint írtam, holnap délig magyarázd meg kérlek miért szó szerint és más néven kérdezted meg ugyanazt!
De ne írj szamárságokat mert repülsz mint a győzelmi zászló a szemeteddel együtt!
Én elég komoly voltam?

• laca75
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 8 hónapja #15422 Írta: laca75

Sajnálom, de ebben a vitában nem vagyok partner !
Biztosan vannak itt olyan fórumozók akik hasznos információkat osztanak meg másokkal, nem pedig vitát provokálnak !

Több
12 éve 8 hónapja - 12 éve 8 hónapja #15423 Írta: Gergoo

1. Megnézted egyáltalán amit linkeltem neked?
2. Ez nem vita. El vagy tévedve, nem kicsit! Mondjuk úgy, hogy ez az én udvarom és Te bele szemeteltél, megkérdeztem miért tetted, holnap délig várom a válaszod.
Választ várok a kérdésemre, nem a süketelésre vagyok kíváncsi!