Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Több
12 éve 8 hónapja #15662 Írta: kriemhild
kriemhild válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Kedves Miklós!
Minden soroddal egyetértek. Csak Bori esete nem passzol a németországi munka- átverés közé!
Ö ezüst tálcán kapta a munkaajánlatát, söt lakást és nyelvtanfolyamot is egy Magánklinikán. Tisztességesen kifizették. Hát ezt ne nevezzük egy tisztességtelenül eljáró mocsok németnek, mert az már mégis hibás lenne. ....vagy nem? Neki német közvetitöje volt, aki nem verte át. Söt segítette önzetlenül, addig amíg tehette.
Ha valaki már tud beszélni németül és szakmailag is érzi magát olyan jónak, hogy megállja a helyét a rengeteg pl. keletnémettel és itt született- itt kiképzett migráns gyerekekkel szemben, akkor szerezzen munkát, ott ahol akar.
Èn személy szerint SOHA nem mentem Közvetitöhöz - magyarhoz végképp nem - itt Németországban. Nekem senki sem segített, igaz szakképzett vagyok és itt is elvégeztem nappalin még egyet hozzá.
Nekem megvan az értékem, hála Istennek. Bárhová bementem, tudtam, hogy sikerem lesz. Ez fellépés kérdése is. Èn is gyakoroltam, tanfolyamokat végeztem. Nemzetközi vonalon dolgoztam, ahová ez a nyíltság és barátságosság, határozottság elengedhetetlen. 5 nyelven beszélek, irok- olvasok naponta.
Sajnos nekem is nagy elvárásaim vannak másokkal szemben, mert saját magammal szemben is így voltam. Sokszor azt hittem, hogy szétpattanok, de megeröltettem magam! Szóval másoknak is ezt ajánlom, hogy eröltessék meg magukat egész nyugodtan. Megéri!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Miklós

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 8 hónapja #15664 Írta: kriemhild

Sajnos, azért, ha valaki ezt nem érti meg......A követelmények nagyok! A jobb fizetésért lehetnek is. Sajnos egy klinikán- magánklinikán ráadásul, nagyon nagyok!

Több
12 éve 8 hónapja #15668 Írta: kriemhild

Amúgy Arkagyin Rajkin mondása volt:
Valami van, de nem az igazi!
1965 körül- szovjet - de Magyarországon is nagyon kedvelt humorista volt!
Sajnos a Youtube-on más számai vannak fenn. Igy nem tudtam feltölteni.

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 8 hónapja #15696 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

kriemhild írta: Amúgy Arkagyin Rajkin mondása volt:
Valami van, de nem az igazi! 1965 körül- szovjet - de Magyarországon is nagyon kedvelt humorista volt! Sajnos a Youtube-on más számai vannak fenn. Igy nem tudtam feltölteni.

Én csíptem. Arkagyij Iszaakovics Rajkin tört magyarsággal így hangzott tőle:
"válámi ván, de nem áz igázi" Hasonló stilusú volt Brachfel Siekfried osztrák is amikor magyarul beszélt!

DCT

Több
12 éve 8 hónapja #15709 Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Attila_BRD írta:

kriemhild írta: Mégegyszer MINDEN KÖZVETITÖ, akár magyar, akár német kilöve!!!! Mindenki saját magát közvetítse! Közvetitö nélkül! Ha már itt van, akkor keress megfelelö állást.

Mérnöki - Informatikusi szinten kell a közvetitö. Olyankor az ember azért profikhoz megy , pl. Hays.
Aki tud angolul és nyög németül az ezen a szinten is talál munkát. Az autogyártók és beszállitok belsö nyelve angol.
Aki szabaduszoként is neki mer esni a világnak annak itt a lehetösége: www.gulp.de/

Ez az elso megallapitas, hogy ugynokseg kilove, hulyeseg! MArmint altalanositva! Ahogy Attila is irta, mernok-informatika vonalon 2 szakmai karrier letezik kulfoldon (neha Mo.-on is). Elemsz valami permanens munkara, ahol van egy "stabil" melod x osszeggel, ceges juttatasi csomaggal etc. Vagy beallsz un. kontraktornak, ide viszont CSAK ugynoksegeken keresztul lehet bejutni. Az ugynokok vadasszak a "melost", beigernek fut-fat:) es legtobbszor 3honapos szerzodesekkel lehet menni melozni. 3 havonta hosszabbitas v. hazakuldes. MInden rizioko a munkavallaloe, a cegtol semmit nem kap, csak penzt :) az ugynoksegen keresztul! Az ugynoksegnek nem kell elore fizetni, ellenben a megbizo ceg, multik, az ugynoksegnek fizetnek. Az ugynokseg loki tovabb a penzt, naponta/havonta lecsippentve a sajat reszet. Ami, es most valos adatot irok, napi 50-200euro(!) is lehet. Nyilvan van mibol.. Az ilyen munkakra igen csak sokat fizetnek, nagy rizikoval(!), de az ugynokseg megkerulhetetlen! Multi csak a kivalasztott "ugynoksegeinek" fizet adott mennyisegu munkavallalo "berleseert". De ilyen feltetelekkel is megeri a munka, annak aki birja a rizikot, hogy hol van munka, hol nincs..

Több
12 éve 8 hónapja #15712 Írta: Miklós
Miklós válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Húúúú, ez új, ilyen még az utóbbi időben nem volt. :woohoo: :evil:
Mindent kiveszek belőle, ami szerint azonosítható. Mi a véleményetek ????

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

A telefonszám egy emeltdíjas.
Hát én nem is tudom. 1900 + szállás + napi 3xétkezés ingyen, minimum 2500 nettónak felel meg betanított munkáért.
20 eurós utiköltség: ennyiért Bécsig nem vinne el a mikrobusz.

"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza