Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

• milcsi3
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 8 hónapja - 12 éve 8 hónapja #15802 Írta: milcsi3
milcsi3 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Sziasztok!!!
A SOLIDUS KFT után szeretnék érdeklődni.
Ez egy Budapesti cég,Németországba húsipari munkára keres embereket.
Érdekelne dolgozott-e nálunk valaki???
Köszönöm

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 8 hónapja - 12 éve 8 hónapja #15979 Írta: pinkyke
pinkyke válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Vki találkozott már ezzel a hírdetéssel vagy tudna erről vki vmit mondani hogy kamu lenne -e -Előre is Köszike aki tudna segíteni

Munkatársakat Keresünk azonnali felvétellel!!!

Egyéb település Meghirdette Nagy Katalin 2012. március 07., 11:55
Játék összeszerelő cég keress munkatársakat gépsorokhoz Németországba nyelvtudás nem szükséges mivel magyar országi cég emberei dolgoznak kint.Szállást és napi három étkezést a cég állja kiutazás mikrobusszal történik ami 20€ amit az elsö fizetésböl vonunk le több ember jelentkezését várjuk. Határozatlan teljes munkaidő rugalmas beosztással. A fizetés Nettó 1900€.Ehez csak anyit kel tennie hogy regisztrálja magát.Küldje el SMS-be a GAME ssu3sx szót az alábbi telefonszámra. Amenyiben elküldte ön automatikusan regisztrálva van és munkatársunk felvesszi önnel a kapcsolatot.
hétvégén is várjuk jelentkezését.

Több
12 éve 8 hónapja #15983 Írta: Miklós
Miklós válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Kedves Pinkyke !
Viccelsz, vagy komolyan kérdezed ?? :)

Ugyanez a topic, picit vissza, 4 napja és 18 órája ( most ), #15712 hozzászólás.
Leírom újra, úgy, hogy a hírdetést most sem minősítem:
nettó 1900 euró betanított munkára - ha havi 300 órát dolgozol, talán, esetleg.
+napi 3x étkezés+ingyen szállás. ezt ha hozzáadod az 1900 nettóhoz, már kb 2500 nettó, ez már 400 óra/ hó munka.
Ja, és ha én egy munkaközvetítő vagyok, egy emeltdíjas telefonszámra várok sms-t, ami szám, ha beírod a gugliba, hááát...., munkaközvetítést nem takar.
Szerintem a fentiek alapján választ kaptál kérdésedre.

"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pinkyke

• Pip
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 8 hónapja - 12 éve 8 hónapja #15992 Írta: Pip
Pip válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Sógorom kinn van, egy cég hívta ki nagy ígéretekkel, de nincs munka csak mellébeszélés.........jöjjön haza, vagy várjon még????
Nincs valaki ismerősötök ilyen cipőben??,

Több
12 éve 8 hónapja #15994 Írta: pinkyke
pinkyke válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Köszönöm szépen a hozzászólásokat :) !! Nekem is gyanus volt a dolog csak reménykedtem hátha mégse. köszönöm

Több
12 éve 8 hónapja #16004 Írta: kriemhild
kriemhild válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Nem bírom idegekkel ezt az ostoba és egymást hülyitö beirásokat. Mielött valaki Németországba menne, illene tájékozodnia, hogy milyen (Tarifa) szerinti fizetések(Tarifvereinbarungen) vannak egy adott szakmában és a munkaszerzödéseket MINDIG Bruttó fizetésben állapitják meg. Bundeslandtól függöen változhat az adó és szoc. járulék levonás, ami -40-50%, annak a függvényében, hogy valaki melyik adócsoportban van a 6 közül? Egyetlen munkaadóm sem volt ezidáig, aki NAGY IGÈRETEK-kel csalizott volna, éppen az ellenkezöje a jellemzö! A munkaadónak semmi szügsége sincs arra, hogy csalizzon, hiszen a jelentkezöböl van túljelentkezés! 2.500 Netto, majdnem 5.000 Bruttot jelenthet, amit még egy osztályos orvos sem biztos, hogy kap!!! Hát igy hülyitsétek tovább egymást! Az aki még hirdetést sem tud elolvasni németül, nem hogy egy szerzödést...az persze, hogy mindent elhisz!