Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Kiküldetésről szó sem volt! Rágta a fülüket, hogy villantsanak már valamit, hogy nem feketén dolgozik ott már majd egy éve és szerintem villantottak is egy nagy semmit.Attila_BRD írta:
Vagy egész egyszerüen kiküldik és otthon kapja tovább a bérét.Gergoo írta: Srácok, szerintem elsiklottatok a dolog lényege felett! kissbandi Magyarországon dolgozik és gyanítom bejelentették egy minijob-ra vagy semmire mert az kizárt, hogy a magyar fillérek helyett cca. 3-400 eurót fizetnének kint utána!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kissbandi
- Látogató
Kiküldetésről nincs szó...ahogy eddig német bejelentésről sem volt
A havibérem zsebbe kapom, attól tartok, hogy feketén.
A bejelentési papíron címként a § 25 DEÜV szerepel.
Alatta az adataim és a "foglalkoztató" cég neve. De abból is kettő van és az egyiknél a betriebsstätte -nél nicht angegeben van írva. Az, hogy semmi sincs megadva a munkavállalói papíron egy bejáratott dolog kint?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de eddig közöm nem volt németországhoz és semmi tapasztalatom sincs ezen a téren...
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
Mivan ha eltöröd a lábad? Mennyi nyugdijad lesz ha nem vagy bejelentve, stb.?kissbandi írta: A havibérem zsebbe kapom, attól tartok, hogy feketén....
Keress jobbat.
- kissbandi
- Látogató
Ez szintén fontos kérdés sajnos. Sikerült kicsikarni egy AOK-os fénykép nélküli Gesundheitskasse kártyát. Nekünk az lett mondva, hogy ez TB kártya és nyugdíjtól kezdve mindenbe beleszámít. Utánanéztem és azt találtam, hogy egy egy sima egészségpénztári kártya. Egyébként ehhez sem kellett volna nekem bármit is aláírnom?
A múlt héten mutatott nagy büszkén egy papírt, hogy megjött az első hivatalos fizetésem.
Ott csomó szám és adat között láttam a nevem és mellette egy 392 eurós összeget. De sajnos semmit nem tudtam leolvasni mást mert már ki is rántotta a kezemből.
Azt sejtem, hogy át lettem/lettünk dobva a palánkon de szerinted/szerintetek mennyire? Lehet nekem ebből bajom később?
Visszaélhetett az aláírásommal?
A múltban volt már rá példa, hogy más helyett írt alá, és alapított az előző munkatársak nevére pár céget, ezt sajnos nem rég tudtam meg...
- Eva10
- Látogató
Ez nekem nagyo gyanus, mert hol van az euroban kapott fizetesed pl....
szia:
Eva
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
3 tol 5 év , ohne Bewehrung.kissbandi írta: A múltban volt már rá példa, hogy más helyett írt alá, és alapított az előző munkatársak nevére pár céget, ezt sajnos nem rég tudtam meg...