Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- bayer
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 16
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
kfz írta: A tudatlanság és gyávaság vámszedői időtlen idők óta beszedik a tizedet a hiszékenyektől A szomorú, hogy büntetlenül tehetik....
Már megbocsájts, de miért nem a butaságot, a hiszékenyéget és a tudatlanságot nézed ilyen negativan? Több mint 20 éve kapitalizmus van Mo.-on is! Több mint 40 éve bármikor bárhova utazhattunk a világban és láthattuk, s tapasztalhattuk, hogy hogyan működik a kapitalizmus! Én külön megbüntetném azokat akik ilyen hiszékenyek, s ezzel elősegítik a bűnözők tevékenységét! Ne is haragudj, de a hülyeségnek az egész világon nagy ára van!
Ilyen erővel, otthon, az utcán pakoló kocsidat** is tárva nyitva hagyhatod azzal, hogy "hátha nem lopják el"..... Nem gondolod, hogy ideje lenne az embereknek felnőtté válnia?? Én még abban az idegenben sem bizom meg, aki csak kérdez valamit!!!!
Az én risztós kocsim, garázsban van, lezárva (a kocsi is!), és még mozgásérzékelő is van a garázsban, ami szintén nagy zajt csapna, ha valaki netán sikeresen feltörné a jól megvasalt garázskaput! Aztán ha mégis meglépne valaki a kocsival, akkor a biztsoítóm hülyére fizetné magát!
Nem tudom érted e, amit itt mondani akartam? Egyszóval ma, az internet és az azonnali információk idejében bármit bármikor meg lehet tudni. Szomorú, hogy még mindig vannak balekok, akiket át lehet verni sokszor nevetségesen egyszerű dolgokkal!
DCT
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
DECOTEXT írta: Nem tudom érted e, amit itt mondani akartam? Egyszóval ma, az internet és az azonnali információk idejében bármit bármikor meg lehet tudni. Szomorú, hogy még mindig vannak balekok, akiket át lehet verni sokszor nevetségesen egyszerű dolgokkal!
Persze, hogy értem.
Pont Én is a felnőtté válásról beszéltem. Állj ki magadért, légy önálló. Magyarul:" segíts magadon s az Isten is megsegít"
A kereskedelmi TV-k országában ahol a maúnika saú (Mónika Show) volt az egyik legnézettebb, ahol a műveltségi vetélkedők megbuknak viszont a "csinált" valóság show-k meg kitudja hány századik ingyenélő énekeseket "felfedező" műsorok emberek millióit kötik le....ott még is mit vársz????
Csoda, hogy nem hiszik azt el , hogy a holdon McDonald's nyílt és ott 50 szeres fizetést lehet kapni, ha befizetsz 1 millát.
Szerintem lenne aki összegyűjti és kifizeti
fogadsz velem?
üdv kfz
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
kfz írta: A kereskedelmi TV-k országában ahol a maúnika saú (Mónika Show) volt az egyik legnézettebb, ahol a műveltségi vetélkedők megbuknak viszont a "csinált" valóság show-k meg kitudja hány századik ingyenélő énekeseket "felfedező" műsorok emberek millióit kötik le....ott még is mit vársz????)
Én? Semmit! Nem kell sajnálni azokat akiket átvernek!
Akiket át lehet verni, azokat át kell verni!
Több mint 20 évük volt az otthoniaknak megtanulni azt,
hogy a farkasokkal hogyan kell együtt üvölteni!
(Az megint más tészta, hogy ehez azért néha gyomor is kell így embere válogatja! Nálam ez nem megy! Én nem tudnék valakit hamis dolgokkal megkopasztani, de akik képesek erre azok csak tegyék! Nekem a legnagyobb seftelési akcióim kimerültek abban, hogy amikor még illegális volt Mo.-on a deviza akkor én jól kerestem Schillinggel, és DM-el, otthon! Ez nem átverés volt, csak elfogadható felár! Néha egy egy telek is becsúszott, amikor még nem vehetett külföldi magyar ingatlanokat....(itt is csak az adás-vételnél volt jutalékom!)
DCT
- kriemhild
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 20
A külföldre kijöövö magyaroknál sem jobb a helyzet, teljes csölátásuk van. Azt sem tudják, hogy hová mennek, csak az a téma mennyi az órabér..? Na, meg hogy jól átvertek...Ha kikérdezekd öket, kiderül, hogy német cég közelébe sem kerültek, se szerzödés, se semmi, pár nap után kirúgták és kész. Se pénz se semmi. Ha figyelmeztetsz embereket, hogy ez nem igy müködik, mert már 20-30 éves tapasztalatod van, akkor lehülyéznek, de IGEN, CSAK magyar közvetitökön keresztül müködik és, hogy MILYEN JÒL lehet keresni, német tudás nélkül is, magyar munkahelyen! Ehhez nincs mit szólni,hogy menjenek és majd megtapasztalják! De, sajnos rettenetesen lejáratják a magyarokat, mert a kinti munka azért egész más, a munkamorál és a német kollegák is. A portyázó minden képzettség vagy nyelvtudás nélküli nagy magyarok, majd megmutatják nekik...! Szóval menjenek csak, eröszakoskodjanak, hogy "csak igy" müködik a dolog! Lakásügyben is volt ilyen, aki elmondta, hogy 800 Euróert 6 szobás házat bérelt, egy ilyen exisztencia! Ehhez nincs mit szólni! A magyarok mindent sokkal jobban tudnak!
- Eva10
- Látogató
Ezek nekem logikusak, nem is ertem, miert nem igy müködik.
Es bizony, es is gyakran tapasztalom, hogy vegzettseg nelkül, vagy nem megfelelö vegzettseggel, vagy idötlen idök ota nem a vegzettsegeben dolgozo emberek gyakran többet akarnak, mint az itt regen ugyanabban a munkakörben dolgozo nemet. De szerencsere vannak olyan magyar ismeröseim is, akik jol dolgoznak, meg vannak elegedve....remelem, az utobbibol lesz egyre több itt Nemetorszagban.
Es bizony en azt gondolom, amig az embernek nincs elegendö penze, sporolni kell - amin lehet, persze a minöseget is szem elött tartva. Majd, ha van mar penz, akkor lehet ezen engedni.
sziasztok:
Eva