Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 208
12 éve 7 hónapja #17053
Írta: kfz
Nyugi...nem harap itt senki! (csak néhányan papírkutyát játszanak )
Főleg, hogy előre érdeklődsz és nem utólag sírsz, hogy befizettél a "hintáshoz" egy körre
üdv kfz
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
kfz válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Bubuka írta: Előre is köszönöm, még ha le is harapják néhányan a fejem...
Nyugi...nem harap itt senki! (csak néhányan papírkutyát játszanak )
Főleg, hogy előre érdeklődsz és nem utólag sírsz, hogy befizettél a "hintáshoz" egy körre
üdv kfz
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 7 hónapja #17054
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Ezek a "szobáztatók" lesznek. Ne legyen igazam de ha szeretsz rejtvényt fejteni, vigyél magaddal bőven!Bubuka írta: Viszont, mivel nem kérnek pénzt, ezért nem értem, hogy ha átverés is: mi éri meg nekik benne?
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- farfalle
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 3
12 éve 7 hónapja #17138
Írta: farfalle
farfalle válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Szia!
Én Heidelbergben élek, Mannheim itt van mellettünk, és szoktam a helyi újság állás hirdetéseit nézni,de ilyesmit nem hallottam. Ez ugyan nem jelent semmit, de azért elgondolkodtató.
Üdv:
Én Heidelbergben élek, Mannheim itt van mellettünk, és szoktam a helyi újság állás hirdetéseit nézni,de ilyesmit nem hallottam. Ez ugyan nem jelent semmit, de azért elgondolkodtató.
Üdv:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo
- water
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 7 hónapja #17373
Írta: water
water válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Újra az Érdi irodában van és hirdet ezerrel
- ascroft
- Látogató
12 éve 7 hónapja #17549
Írta: ascroft
ascroft válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Sajnos volt szerencsém találkozni vele és dolgozni nála ,de a kifizetés sajnos nem úgy volt ahogy megegyeztünk.Ha valaki tudna bármilyen megoldást hogy lehetne a ki nem fizetett pénzt megkapni írjon.
- utalvasar
- Látogató
12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #17631
Írta: utalvasar
utalvasar válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Landshut Individual Umzüge Darko Zvoranic.Régóta próbáltam munkát találni hát nagy nehéz sok e-mailezés után sikerült.Persze emailben minden szép és minden jó volt kevés meló nem nehéz és a hülye is meg tudja csinálni.e helyett:
Volt olyan nap hogy 28 óra folyamatos munka egy folytában a negyedik emeletről cipekedés,kamionban alvás mert ugyan is a főnök ki találta hogy lassúak vagyunk.Aztán minden hónapban valami el tűnik el törik vagy valami le húzás mindig van.Szabi vagy bejelentés persze semmi mint utólag ki derült.És semmit nem is tudsz csinálni mivel a főnök Darko Zvoranic,egy rendőr és ismer minden kit a városba úgy hogy ha le von a pénzedből vagy haza küld esetleg szólnál a hatóságnak akkor se fog semmi tőrténi.Szállás kb 15 m2-en 6 ember egy fürdő egy konyha egy wc,ha esetleg haza érsz aludhatsz akkor tutti hogy a többiek egy óra múlva jönnek és fel keltenek.Munka egyszer annyi van hogy haza se érsz a másik napra utána meg nincs semmi.Pénz napi 60 euro ami lehet hogy 40 vagy 30 ez majd a hónap végén derűl ki.Inkább sofőröket keresnek nekik annyit el felejthetik hogy be tartsa a vezetési időt!
Szóval úgy kb ennyi a landshut-ban lévő Individual Umzüge cég!!!
Nem ajánlóm senkinek.Aki mégis meg próbálja számoljon azzal hogy ingyen is dolgozhat.
Ha bárkinek kérdése van nyugodtan írjon ezzel kapcsolatban.
Volt olyan nap hogy 28 óra folyamatos munka egy folytában a negyedik emeletről cipekedés,kamionban alvás mert ugyan is a főnök ki találta hogy lassúak vagyunk.Aztán minden hónapban valami el tűnik el törik vagy valami le húzás mindig van.Szabi vagy bejelentés persze semmi mint utólag ki derült.És semmit nem is tudsz csinálni mivel a főnök Darko Zvoranic,egy rendőr és ismer minden kit a városba úgy hogy ha le von a pénzedből vagy haza küld esetleg szólnál a hatóságnak akkor se fog semmi tőrténi.Szállás kb 15 m2-en 6 ember egy fürdő egy konyha egy wc,ha esetleg haza érsz aludhatsz akkor tutti hogy a többiek egy óra múlva jönnek és fel keltenek.Munka egyszer annyi van hogy haza se érsz a másik napra utána meg nincs semmi.Pénz napi 60 euro ami lehet hogy 40 vagy 30 ez majd a hónap végén derűl ki.Inkább sofőröket keresnek nekik annyit el felejthetik hogy be tartsa a vezetési időt!
Szóval úgy kb ennyi a landshut-ban lévő Individual Umzüge cég!!!
Nem ajánlóm senkinek.Aki mégis meg próbálja számoljon azzal hogy ingyen is dolgozhat.
Ha bárkinek kérdése van nyugodtan írjon ezzel kapcsolatban.